$close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Oklevelek Brazíliában 2022

Tanúsítvány programok oktatási egységek tanulmányt, amely segít a diákok szert ismeretek és tapasztalatok gyámsága alatt képzett személyek. Egyes hallgatók ezeket a programokat annak érdekében, hogy a szükséges készségeket, hogy előre a saját szakmájában.Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok be… Tovább

Tanúsítvány programok oktatási egységek tanulmányt, amely segít a diákok szert ismeretek és tapasztalatok gyámsága alatt képzett személyek. Egyes hallgatók ezeket a programokat annak érdekében, hogy a szükséges készségeket, hogy előre a saját szakmájában.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Oklevelek Brazíliában

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)
Sao Paulo, Brazília

A tanfolyam Egyetemi Nursing Kar Orvosi Tudományok Santa Casa de São Paulo kezdte didaktikai és pedagógiai tevékenységek március 26, 2001.

A tanfolyam Egyetemi Nursing Kar Orvosi Tudományok Santa Casa de São Paulo kezdte didaktikai és pedagógiai tevékenységek március 26, 2001. -
Certificate
Nappali
4 év
Portuguese (Brazil)
Campus