HEALTHCARESTUDIES

Oklevelek az Amerikai Egyesült Brisbane Ausztráliában 2021

A tanúsítvány, amely egy oktatási program által kínált sok főiskolák és egyetemek, segíthet a diákok szert nagyobb gyakorlat és tapasztalat meglévő karrier területén. Sok program rövid és általában kell kitölteni, mindössze egy év alatt.

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Queensland ad otthont sok ausztrál egyetemeken. A legnagyobb és a legmagasabb rangú egyetem a világon, mint a University of Queensland és James Cook University működik ezen a területen.

Oklevelek az Amerikai Egyesült Brisbane Ausztráliában

Találat Filter

Online ápolói bizonyítvány

James Cook University Online
Certificate
<
Részidős
<
8 hónap
Angol
On-line

A James Cook Egyetem online doktori diploma ápolásával a lelkesedés növelheti a professzionális célokat a mai gyors tempójú egészségügyi rendszerben.

Tovább

Aged Care

Imagine Education Australia
Certificate
Angol
Campus

Képzeld el a Közösségi Szolgáltatások Karán a III. És IV

Tovább

III. BIZONYÍTVÁNY EGYÉNI TÁMOGATÁSBAN (belföldi hallgató)

Mastery Institute Australia
Certificate
jan. 2022
Angol
Campus

Ez a program ideális karrier kialakításához az idősek és a közösségi gondozóipar számára. Ez a munkavállalók szerepét tükrözi a közösségben és / vagy a lakókörnyezetben, akik ...

Tovább