bmedsc az orvosbiológiai anyagtudományi

Általános információk

Program leírás

Mesterséges csípő és térd ízületi, csere erek és a szív szelepek, műfogak és töltelékek, kontaktlencse, modern gyógyszeradagoló rendszerek és tissue engineering csak néhány a növekvő számú kérelmek orvosbiológiai anyagok.

Az ilyen mértékű kínál lehetőséget, hogy teljes háttér az orvosi tudomány és a mérnöki anyagok javítására vagy cseréjére irányuló sérült, beteg vagy hiányzó szöveteket az emberi szervezetben. A Biomedical Materials Science természetesen egyike azon kevés tanfolyamok összpontosít egyaránt biológiai és anyagtudományi és a diplomások, ezért találni karrier lehetőségek széles skáláját támogatja kapcsolatos orvosi és fogorvosi szakterület.

"Mindaddig, amíg az emberek nem képesek helyettesíteni az elvesztett szövet, mint egy szalamandra, fejlesztése biológiai anyagok és biológiai anyagok alapján tissue engineering állványzat döntő jelentőségű lesz a jólét az idősödő népesség. Jellemzése és fejlődését az új biológiai anyagok, amit a Biomedical Materials Science pálya kb. "Dr. Mike Hofmann Biomaterials kutató is nevezik" A Biomaterials pálya ", a program multidiszciplináris, és tanított több megyére, köztük Fogászat, Orvostudomány, és Kohászati és anyagok. A kurzus középpontjában a Biomaterials egység egyik fő kutatási egységek a School of Dentistry, amely összeköti a klinikai munka klinikai és tudományos kutatás. A korszerű laboratóriumok épülnek a vadonatúj Dental Hospital.

Első év

Meg fogja vizsgálni a szerkezete és tulajdonságai anyagok - beleértve a polimerek, kerámiák és fémek - anatómia, élettan, bevezetés a sejt- és molekuláris biológia és bakteriológiai mellett biomechanika és egy általános bevezetést a fejlesztés és klinikai alkalmazása biológiai anyagok. Az első évben is egy tanulási készségek természetesen feltéve, ha egy alapvető ismeretekkel a keresőmotorok használata, az informatikai és a statisztika. Ahol csak lehetséges, előadás anyagot erősített gyakorlati órák. Miután a vizsgaidőszakban a nyáron, akkor látogasson el a helyi kórházban, ahol akkor megfigyelhetjük, például csípő- vagy térdprotézis végzik.

Második év

Ebben az évben, elsősorban a reakciók a test a biológiai anyagok, hogy ezek az anyagok tervezett és készült alkatrészeket kell használni az orvosi alkalmazás. Azt is megtudjuk, a tényezőket, amelyek befolyásolják a teljesítményt a bioanyagok szolgáltatást. Modulok terjed sejt- és molekuláris biológia, ortopédiai és fogászati ​​bioanyagok, mikroszkópia, fertőzés és az immunológia és anyagok tervezése. Gyakorlati órákra kapsz további tapasztalatok kezelése és tesztelési biológiai anyagok.

Harmadik év

Az utolsó évben megadja neked a lehetőséget, hogy vegyenek részt a legkorszerűbb folyamatos kutatás keretében a kiterjedt két féléves utolsó év kutatási projekt. Lesz többet tissue engineering és bioanyag tervezése, fejlesztése a laboratóriumi és projekt menedzsment ismeretek és mélyíteni a tudományos ismeretek. Akkor végül bemutatja a kutatási projekt a dolgozat kíséri plakát, mindkettő felhívni a tudományos írás és prezentációs készség szerzett az első és a második évben. A munka lehet végül megjelent egy tudományos folyóiratban.

Miért érdemes ezt az utat

Kórházi helye: Ön fog épülni az új Birmingham Fogászati ​​Kórház és School of Dentistry, az egyetlen út, a maga nemében kell alapozni egy kórházban. Ez azt jelenti, lesz a közvetlen bemeneti klinikusok a tananyagot így biztosítva a klinikai jelentősége a tanítás.

Egyforma hangsúlyt anyagok és a biológiai tudományok: Tanított szerte több szervezeti egységek, beleértve Fogászat, Orvosi és Kohó-és anyagok, ez valóban multidiszciplináris kurzus egyike azon kevés kurzusok az Egyesült Királyságban, amely magában foglalja mind az anyagok és a biológiai tudomány egyaránt, ami azt jelenti, dolgozzon ki egy széles körű ismeretekkel bázis mindkét területen. Ez lehetővé teszi, hogy válasszon a többféle karrier lehetőségek terén a biológiai anyagok, ha diplomás.

Ortopédiai Biomaterials összpontosít: Mivel a terület az orvostudomány szempontjából releváns egyre öregedő népesség, ortopédiai bioanyagokra fontos hangsúly a tanulmány Birminghamben. Tól csípőprotézis a tissue engineering, akkor megtudjuk, hogyan mesterséges anyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy cserélje ki a beteg ízületek és a csontok keresztül egyre több bioanyag alkalmazásokat.

Kis évben csoportok: Élvezni fogja a szorosan összefonódott közösség hangulatot teremtett a mi kis év csoportnak, ezért gyorsan rendezni Egyetemi élet, könnyen barátkozni a kurzus tiszteknek és épít Szoros munkakapcsolatot a tanítás és a kisegítő személyzet.

Végleges éves kutatási projekt lehetőségek: A harmadik évben a tanfolyam akkor vállalja a kutatási projekt, amelyet választott. Ez kerül sor a legkorszerűbb kutatási laboratóriumok mellett működő posztgraduális PhD hallgatók és oktatók.

Garantált interjúk Fogorvosi: A legjobb hallgatók számára évente, akik szeretnék folytatni a pályafutását Fogorvosi diploma megszerzése után mi garantáljuk interjú helyek tanulmányozása Fogorvosi Egyetem Birmingham.

Belépési követelmények

  • Száma A szintek szükséges: 3
  • Tipikus ajánlat: AAB
  • Kötelező tantárgyak és fokozat: két tudományág szükség az A-szintet, amelyek közül az egyik, hogy biológia vagy kémia.
  • Általános tanulmányok: Nem elfogadható, de egy jó teljesítményt kell figyelembe venni, ha nem felelnek meg a feltételeknek az ajánlat

További információ:

Btec Extended Diploma Tudomány kapcsolódó téma fogadható el, ha ezen túlmenően nyújtott egy AS szint a tudomány, a grade C, vagy jó GCSEs (grade Bs). Fokozat DDD szükséges.

BTEC diploma Science kapcsolódó téma elfogadta mellett 1 A szint Btec leányvállalat Diploma elfogadta mellett 2 Science A szint Egyéb képesítések, mint egy alapozó év, az Access a Science tanfolyam, vagy ezek kombinációja a képesítések tartják. Kérjük, forduljon a kórház oktató vagy Felvételi további információkért.

Közzététel és Korlátozó Szolgálat (DBS): A hallgatók kötelesek a teljes sikeres közzététele és Korlátozó Szolgálat (DBS), ellenőrizze, mielőtt felvételt a program mi alapján a Kórház.

A nemzetközi diákok:

Nemzetközi Érettségi Diploma: 6,6,5 magasabb szinten (mely tartalmazza a kémia vagy biológia) minimum 32 pontot eredményez.

Standard angol nyelvi követelmények vonatkoznak. Tudjon meg többet a nemzetközi felvételi követelményeket.

Attól függően, hogy a kiválasztott tanfolyam, akkor is érdekelt egyik alapítvány utak, melyeket speciálisan strukturált programokat a nemzetközi diákok, akiknek képesítések nem engedélyezett közvetlen belépés brit egyetemeken.

A foglalkoztathatóság

A Biomedical Materials Science diplomás kis probléma a foglalkoztatás biztosításában vagy továbbképzés. Sok tovább csinálni orvosi és biológiai kutatás, míg mások követik a különböző karrier-lehetőségek az egészségügyben és a kapcsolódó területeken, mint például a vérátáramlás, optometria, audiológia és a munka orvostechnikai eszköz szabályozó hatóságok. Néhány diplomások folytathatják tanulmányaikat törekvés fok orvosi vagy Fogászat. Jelentős része is belépett a hagyományos diplomás karrier olyan területeken, mint a pénzügy, könyvkiadás, számviteli és informatikai.

Utoljára frissítve szept. 2016

Az iskoláról

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Tovább

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Kevesebb