Biotechnológia Mester

Általános információk

Program leírás

Egyedülálló Ausztráliában, ez a kurzus a legkorszerűbb biotechnológia alapos alapjait kínálja a vállalati, kereskedelmi és szellemi tulajdonjogok (IP) védelme terén, a biokémiai és molekuláris biológiában, a környezetvédelmi biotechnológiában, a genetikában és a tenyésztésben vagy genetika és genomika.

A biotechnológiai vállalatok világviszonylatban vezető kutatói, üzleti szakemberei és mentorait használva olyan alapvető tudományos és üzleti ismeretekkel rendelkeznek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jelentős mértékben hozzájáruljanak a biotechnológiai szektorhoz.

A tanfolyamról

A biotechnológia gyorsan válik az életünk középpontjába. Az olyan növények, állatok és baktériumok alkalmazása, amelyeket a genetikai és genomikai területek fokoznak, új élelmiszer-, rost- és vegyipari termelési utakat, új környezetvédelmi és gondozási stratégiákat, valamint a biomolekuláris tudósok következő generációjának képzését eredményezik. Ez egy olyan aláírási program, amely elkülöníten minket más egyetemektől, azáltal, hogy alapos alapokat kínál a legkorszerűbb biotechnológiában, és ezt összekapcsolja a vállalati és kereskedelmi célú képzéssel. Ez magában foglalja a genetika és a molekuláris biológia elméletének fejlesztését a gyakorlati technikák, például a genomika, a proteomika, a metabolomika, a rekombináns DNS-módszerek és az alapvető és fejlett bioinformatika terén.

A jelenlegi folyamatok közé tartozik a biotechnológia alkalmazása a növényekre és az állattenyésztésre, a környezeti biotechnológiára, a genetikára és a genomokra, a biokémiai és molekuláris biológiára, valamint a forgalomba hozatalra .

Ez a cross-Faculty kurzus az UWA Business School munkatársai, az üzleti angyalok és a biotechnológiai vállalatok mentorai szakértelmére támaszkodik, hogy az egyetemi és üzleti készségeket biztosítsa ahhoz, hogy a biotechnológiai szektorban most és a jövőben is jelentősen hozzá tudjon járulni. Más karokat is megtehetsz. Jól felkészült lesz arra, hogy pályafutást folytasson nemzetközi kutatólaboratóriumokban, kormányzati szervekben és a magánszektorban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most.

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most. Kevesebb