Read the Official Description

Ez a tanfolyam elkészíti Önnek a kutatás diploma vagy karrier orvosbiológiai tudomány.

A diplomások egy erős múlttal folyik a finanszírozott PhD tanulók számára. A MRes is szolgálhat, mint egy önálló mesterképzés, nagy hangsúlyt fektetve a orvosbiológiai kutatásokban.

Highlights

 • Kiváló kép Erőforrás és Orvosbiológiai Kutató lehetőség, hogy megszerezzék az erős kutatási ismeretek és készségek
 • Megosztott campus az egyik legnagyobb oktatási kórházak az Egyesült Királyságban
 • Szakértelem klinikai, epidemiológiai és laboratóriumi kutatás keretében az egyetem és a Szent György Kórház

Tandíj *

 • 2016 bejegyzés UK és EU: £ 10,500
 • 2016 bejegyzés nem EU-(nemzetközi): £ 22,000

* A díjak évente felülvizsgálatra

Nevezési feltételek

Szükséged lesz, hogy megfeleljen mind a belépési és személyes adatok kritériumokat kell figyelembe venni ezt a tanfolyamot. Minden képesítéssel kell kiállítania az elmúlt öt évben (beleértve az alkalmazás éve).

Egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű *

Meg kell általában, vagy várhatóan elért, legalább másodosztályú diploma (2: 2) egy orvosbiológiai tudomány, vagy egy természettudományos tantárgy (vagy azzal egyenértékű külföldi végzettség).

* Fel kell tölteni, oda és minősített augusztus 1 2015-ig.

Nemzetközi képesítések

Elfogadjuk egyenértékű képesítést szerzett más országokban. Ha szeretne egy felvételi tiszt, hogy vizsgálja felül a minősítés, kérjük, küldjön egy példányt belőle, hogy pgadmiss@sgul.ac.uk~~V. Ha a minősítés nem az angol, kérjük, gondoskodjon meg kell fordítani a hiteles fordító, mielőtt elküldi nekünk.

Jelzése, nemzetközi mértékben egyenértékűség

Az ország neve Az oklevél EREDMÉNY
Egyesült Államok Főiskolai diplomát egy adott tárgykörben GPA - 3.2
Kanada Bachelor kitüntetéssel diplomázott egy adott tárgykörben GPA - 3,0 70% Grade B
KÍNA Főiskolai diplomát egy adott tárgykörben B 80%
Ghána Bachelor diplomát egy brit NARIC felsorolt ​​intézmény egy adott tárgykörben 2: 2 50%
India Bachelor kitüntetéssel / speciális mértékben a szakmai és / vagy adott tárgykörben (négy évig tartó) 60%
Pakisztán Alapképzési / mesterképzési egy adott tárgykörben (négy évig tartó) 60%
Nigéria Bachelor kitüntetéssel diplomázott egy adott tárgykörben GPA 3,0 2: 2 50% Grade C
* Útmutató csak, a változtatás.

Ha az ország nem jelenik meg, kérjük, írjon a posztgraduális felvételi tiszt pgadmiss@sgul.ac.uk.

angol nyelv

Ha anyanyelve nem angol, akkor kell igazolnia az angol nyelvtudás.

Angol nyelvi tesztek érvényesek csak két éve, az angol nyelvi képesség változik évről évre. Ha már elvégezte a vizsgálatot, amely most úgy elavult, lehet, hogy ki kell tölteniük egy másik, bár pályázók csak akkor megengedett legfeljebb két vizsgálati kísérlet keretében egy év alatt.

IELTS: Teljes 7,0 6,5 hallás, 6.5 Reading, 7.0 írása és 6.5 Beszéd. Pearson Test: Pearson (PTE Academic) Test átfogó 67 67 VEVŐ, 67 Reading, 67 írásban 67 Beszéd. Cambridge angol Advanced (Certificate in Advanced English): Cambridge English Advanced összességében 185 nem kevesebb, mint 176 az egyes részekben. Cambridge angol: nyelvtudás (más néven nyelvvizsgát tett angol nyelven): Cambridge English: jártasság általános 185 nem kevesebb, mint 176 az egyes szakaszokban

Egyéb lényeges kritérium

Személyes adatok

Meg fogják kérni, hogy felvázolja az oka, hogy alkalmazása során a képzéshez szükséges rövid személyes adatok a jelentkezési lapon.

Hivatkozás

Azt is meg kell adnia két kielégítő hivatkozásokat támogatja az alkalmazás, mind kelt az elmúlt évben (az alkalmazás időpontja). Az egyik ilyen kell, hogy legyen egy újabb tudományos referencia, a másik, hogy vagy egy másik tudományos referencia vagy a szakmai / munkáltató referencia.

A játékvezetők tudnia kell, hogy elég jól, hivatalos minőségben, hogy írjak Önnek és alkalmasságát a felsőoktatásban. Nem fogadunk el referenciák család, barátok, partnerek, ex-partner vagy magad.

Dokumentumot kell benyújtani a referencia Árajánlatkérés két héten belül kérelmet nyújt, hogy beiratkozik a tanfolyamra. Irodalom ki kell terjednie az alkalmasságát a kurzus, és a képességét, hogy vegyenek részt a tudományos eljárások szerint iránymutatást és kérdések szerepelnek a nyomtatványon.

Karrier

A kurzus célja a diákok, akik szeretnék folytatni a karrierjét az orvosbiológiai kutatások, legyen az egyetemek, az ipar vagy a kormány.

Pályakezdő ez persze lehet használni, hogy készítsen egy kutatási mértékben, vagy karrier orvosbiológiai tudomány. Másik lehetőség, hogy előfordulhat, hogy a hatékony gyorsításához a fejlődés a jelenlegi karrierjét.

Miután végzett ettől persze akkor lehet alkalmazni, hogy töltse ki a MBBS (Graduate Entry) fokozat vagy pedig használja ezt az útvonalat egy PhD.

Tanulás

A tanítás szállítják a különféle módszerek, mint például a nagy csoportos előadások megosztva más posztgraduális hallgatók, természetesen specifikus szemináriumok és kiscsoportos. Ön is részt vesz az önállóan irányított tanulás és szélesebb olvasó, valamint egyéni és csoportos gyakorlati ülés.

Tanítási és tanulási módszerek

Az első ciklus fog találkozni a potenciális felügyelők, hogy megismerkedjen a kutatási tevékenység egyes útvonal és azonosítani a megfelelő projekt, mely dolgozni. Általánosságban elmondható, hogy a téma is elfogadható, ha a vizsgálat használ megfelelő tudományos módszerekkel és esik területeken orvosbiológiai tudományok, az egészségügy vagy az egészségügyi szolgáltatások.

Önálló tanulmány

Az önállóan irányított komponens mélyreható tanulmányt egy érdeklődési terület, a fejlődő kutatási és prezentációs készség, és egyre betekintést lehetővé karrier. Oktatás a tanított modellek koncentrált az őszi félévben, ez idő alatt előadások tartanak leginkább a hét napjai együtt labor ülés. A kutatási projekt ezzel befejeződött a januártól szeptemberig.

Értekezés projekt magában foglalja az összeszerelés, elemzése és értelmezése az adatok. A projekt címe és kutatási területeket fogja azonosítani modul vezetők és kapcsolódik az útvonal által kiválasztott diák.

Önálló modulok nem egész területén elérhető MRes. értékelési módszerek

Értékelések célja, hogy segítse a hallgatók felkészülés a dolgozat. A felmérések segítségével kritikusan felülvizsgálja megjelent munkája, használjon megfelelő kísérleti tervezés és elemzés a kísérleti adatok. Azt is lehetővé teszi, hogy fejlessze a tudományos írás és prezentációs készség.

Minden modul értékelik írásos feladatokkal vagy szóbeli, kivéve a statisztika modult, amely segítségével értékelik vizsgálat. A két választható modulok benyújtását írja elő a 2000-3000 szó jelentését. Miután a kutatási projekt, akkor felkérik, hogy egy posztert a kutatás.

Modulok

Ez természetesen a következő öt tanított modulok (75 kredit): négy modulok és egy két további kiegészítő modul. Mind az öt elkészíti Önnek a kutatási projekt (105 kredit).

Modulok töltik ki minden posztgraduális tanul a Mester a Research (MRes), és tartalmazza:

 • Kutatási módszerek: 15 kredit
 • Kritikus értékelése: 15 kredit
 • Statisztika: 15 kredit
 • Kutatási projekt tervezés és irányítás: 15 kredit

Két további speciális kiegészítő modul, és akkor válasszon egyet a legalkalmasabb az Ön kutatási területe. A szakember opciós modulok biztosítják az elméleti alapja a széles területen, ahol folytatja le a laboratóriumi vagy klinikai kutatási projekt. A projekt fogja felügyelni a szakember kutató egyik kedves Kutatóintézetek.

Opciós modul 1 Infection and Immunity: 15 kredit opciós modul 2 molekuláris mechanizmusok kidolgozása és Rák: 15 kredit opciós modul 1 Infection and Immunity (15 kredit) Ez az opcionális modul megadja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a széles terület a fertőzés, különös összpontosítani HIV, a malária és a tuberkulózis; immunitás, hangsúlyt fektetve a sejt- és molekuláris válaszok fertőzés, beleértve a veleszületett és az örökbefogadó immunválasz és ezeket a válaszokat, amelyek károsak. A modul az Ön számára betekintést terápiás megközelítések fertőzés természetétől és új szekvenálás technológiák és az "-omika módszereket nyújt új betekintést az emberi bélflóra, hogy fogékonyak, nyomon követése a fertőző betegségek és mechanizmusáról antibiotikumokkal szembeni rezisztencia.

Opció modul 2 molekuláris mechanizmusok kidolgozása és a rák (15 kredit)

Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza ezt az opcionális modul akkor lehetősége van arra, hogy fejlessze elméleti tudás a molekuláris mechanizmusok szabályozzák a sejtek fejlődését és differenciálódását, és hozzájárul a fejlődés és a progresszió a rák. A modul kiterjed a közös jelátviteli mechanizmusok fejlesztése és a rák. Ez magában foglalja a jelátviteli szabályozó pubertás és a termékenység, a terhesség és a magzati fejlődés és a szerepe a csilló a gerinces fejlődés és a betegségek. Azt is az Ön számára betekintést genom instabilitás, változások az anyagcserét és az angiogenezis sejt áttétek és a sejt öregedés befolyásolja a rák kifejlődését. Ez a modul is élvezi a felvétel a szerepe az immunrendszer a daganatos és hogyan a legújabb technológiák és szekvenálás "-omika módszerek hozzájárulnak az új felismerések, hogy ezen a területen a kutatás.

Szív- és érrendszeri tudományok

Szív- és érrendszeri tudományok multidiszciplináris csoport az egyetemen, amely ötvözi a klinikai, sebészeti és az alapvető tudományos kutatási szakértelemmel. Célunk, hogy megértsék mechanizmusainak szív- és érrendszeri betegségek azonosítása logikai kezelések és megelőző intézkedések. Bizonyos területeken az az erő: az érelmeszesedés és a szív- és érrendszeri megelőzés, szívritmuszavar, hirtelen szívhalál és cardiomyopathia és hasi aorta aneurizma.

Példa leendő projektek:

 • Szerepe progenitor sejtek hasi aorta aneurizma etiológiája
 • Megvizsgálva a genetika járó szélütés
 • Szerepe PPAR-gamma agonisták kórélettanáért hasi aorta aneurizma
 • Megértése hatását TLR4 agonisták jelátviteli az endoteliális sejtekben
 • Molekuláris mechanizmusok ellenőrzésére angiogenezis
 • Szerepe a veleszületett és szerzett immunitás instabil atheroscleroticus plakk
 • A szerepe KV7 csatornák a magas vérnyomás

Papers korábbi diákok között:

 • Csökkentett KCNQ4-kódolt feszültség-függő kálium-csatorna aktivitásának alapját károsodott β-adrenoreceptor-mediált relaxáció renális artériák magas vérnyomás
 • Erős vazorelaxáns aktivitása TMEM16A inhibitor T16A (inhaláció) -A01
 • Rezidens fenotípusosan modulált vaszkuláris simaizomsejtek egészséges emberi artériákban
 • Magasság a plazma nagy sűrűségű lipoproteinek gátolja fejlesztés kísérleti hasi aorta aneurizma
 • GENETICS

Az emberi genetika Szent György már az élvonalban gének felfedezése a klinikán és a genetikai izolátumok. Kutatásaink személyzet azonosítottak 20 olyan gént, beleértve gének örökletes spasztikus paraplegiához, epilepszia, nyiroködéma, és fejlődési szindrómák, mint Robinow szindróma és Noonan-szindróma. A legfontosabb témák: szív genetika; lymphoedema; neurogenetika; és a betegség gének felfedezése genetikai izolátumok.

Példa leendő projektek:

 • Humán embrionális őssejt-eredetű szívizomsejtek, mint egy modell, hogy vizsgálja alapvető genetikai mechanizmus, gyógyszer által kiváltott ritmuszavarok
 • Funkcionális elemzés gén jelöltek kardiovaszkuláris fenotípus
 • Meg kell határozni a jelölt gén felelős genetikai esetek Worster Aszály szindróma
 • Genetikai vizsgálata sárga köröm szindróma

Papers korábbi diákok között:

 • Hibás preszinaptikus kolin közlekedés alapjául szolgáló örökletes motoros neuropathia
 • Markáns fenotípusos variabilitás familiáris TRPV4-axonalis neuropathia spektrum zavar
Fertőzés és immunitás

Fertőzés és immunitás a Szent György célja, hogy felfedezzék az új ismeretek és kezelések a világ néhány legpusztítóbb fertőző betegségek és kórokozók, beleértve a HIV, a tuberkulózis, a malária, a Staphylococcus aureus és a Clostridium difficile. Mi elsősorban a következő témákra különösen: mikroba (Orvosi Mikrobiológiai Együttműködő egység és Alkalmazott Genomikai - mikrobás és host); Immunity (Vaccinology és az immunválaszt fertőzés); és humán (transzlációs nemzetközi fertőző betegségek és a klinikai fertőzés). A fő erőssége abban rejlik, hogy az integráció a genomika és a transzlációs kutatás. Dolgozunk együttműködésre kollégákkal belülről Szent György Egyetemi Kórház NHS Foundation Trust, számos fertőzés és immunológiai kutatás érdekeit. Ez a klinikai kutatás-szinergia alátámasztja erőnk kezelésében fertőző betegségek molekuláris szinten keresztül fázisú klinikai vizsgálatok során.

Példa leendő projektek:

 • Funkcionális jellemzése malária parazita vas transzport protein
 • A glükóz és a légúti fertőzések
 • Értékelése antimikrobiális peptidek in vitro
 • Lung célzott oltási tuberkulózis
 • Kijátszása veleszületett immunitás paramixovírust

Papers korábbi diákok között:

 • Immunkomplex utánozza, mint a molekuláris platform adjuváns nélküli vakcina szállítás
 • Generációs önmegújító éretlen dendritikus sejtek egér lép ami akár mycobacteria és a jelen antigének T-sejtek
 • AMP-aktivált protein kináz (AMPK) -függő és -független utak szabályozzák hipoxiás gátlását transzepiteliális Na + átjutást humán légúti hámsejtekben
Molekuláris mechanizmusok a rák

Rák fordul elő, amikor a celluláris utak ellenőrző sejt szaporodását és növekedését lebontják. A pontos sejt aktivitást, hogy veszélybe között változik rák, és a rák okoz hibákat azonosítottak számos alapvető sejtfolyamatokat mint a DNS-replikáció, a DNS-javítás, a sejtosztódás, a növekedési faktor anyagcsere, az apoptózis, öregedés és a felületi érintkezés válaszokat. Laboratories a Szent György jelenleg is folytat kutatásokat a legkülönbözőbb folyamatok, amelyek veszélyeztetik a rák, és a projektek ajánlatot tükrözi ezt a sokszínűséget. A projektek fő célja, hogy az alapvető mechanizmusokat, bár nem lesz lehetőség az egyes projektek, hogy szorosabban kapcsolódó klinikai alkalmazásokhoz. Ez a projekt terület célja az érdeklődők, hogy miként kiindulási sejt utakat is torzulhat során a rák kialakulásához.

Példa leendő projektek:

 • Validálása diagnosztikai markerek rosszindulatú agydaganatok
 • A szerepe a humán TTC4 fehérje apoptózis és a rák
 • Mechanizmusok a prosztatarák metasztázis: A vizsgálatot a szabályozó mechanizmusok az áttét epiteliális petefészekrákban
 • Jellemzése újszerű antiapoptotikus fehérjék

Papers korábbi diákok között:

 • Drosophila RecQ4 közvetlenül részt vesz mind a DNS-replikáció és válasz UV károsodás S2 sejtekben
 • A hiszton dezacetiláz 2 felülszabályozott normál és keloidos hegek
idegtudomány

Neuroscience a Szent György magában alapkutatás és klinikailag releváns projekteket. Alapkutatások van tüntetve vizsgálva kalcium kapcsolódó intracelluláris kapcsolódó folyamatok memória, a hatás a jogi magasságra a neurotranszmitter szintek in vitro modellek a stroke és a sejttenyészet modellek az Alzheimer-kór. Klinikailag kapcsolódó projektek közé MRI-vel, hogy tanulmányozzák az agy tumor mérete és megvizsgálja az emberi agyszövet alkalmazásával kórszövettani módszerekkel. Azt is reméljük, hogy a klinikai projektek pszichiáterek és neurológusok.

Példa leendő projektek:

 • Tulajdonságok dopamin neuronok mérjük teljes-sejt patch-clamp
 • Tissue képalkotó transzgenikus egerek modellek az Alzheimer-kór
 • Neurokémiai stroke rágcsálókban
 • Azonosítása és neurokémiai jogi magasságra

Papers korábbi diákok között:

 • Harmine növeli elektromos ingerléssel kiváltott dopamin kiáramlást a nucleus accumbens héj
 • A sejtek túlélését kináz SGK1, céljainak FOXO3a és NDRG1 idős emberi agy.
 • Felderítése és in vitro vizsgálat a jogi magas 3,4-CTMP a metilfenidát analóg. (Szóbeli kommunikáció a 2. Nemzetközi Konferencia az új pszichoaktív anyagok, Swansea 2013)
 • Fejlemények harmine farmakológia - hatással ayahuasca fogyasztás és kábítószer-függőség kezelése
A szaporodási és fejlődési biológia

Célunk petefészek működését, és az anyai és magzati események a terhesség korai szakaszában, valamint az azt követő embrionális fejlődés, különös hangsúlyt fektetve a szív- és érrendszeri vonatkozásait ezeket az eseményeket. Építve a már sikeres klinikai együttműködések és előre transzlációs kutatási prioritás. Kutatási projektek lesz a hangsúly a reproduktív endokrinológia és a celluláris jelátvitel reprodukcióra és fejlődésre. Példák: celluláris szempontjai petefészek működés (beleértve anovulációs meddőség és sebgyógyulás), szteroid hormon szintézis és az anyagcserét, csírasejt érés és a trágyázás, az integráció, a szülés, koraszülés, fejlesztése csírasejtek és ivarmirigyek, fejlődési genetikai rendellenességek, amelyek befolyásolják reprodukció és ellenőrzése embrió fejlődését. Példa leendő projektek:

 • Reprodukciós endokrinológia - policisztás ovárium szindróma
 • Hatása a születés előtti androgének glükokortikoid anyagcsere egy állati modellben a policisztás petefészek szindróma
 • Rendelet az anyai és magzati felület a terhesség korai szakaszában
 • Az ovuláció, a sebgyógyulás és a petefészekrák
Papers korábbi diákok között:
 • 1. projekt Anti-Müller hormon csökkenti tüsző érzékenységet follikulus stimuláló hormon az emberi granulózasejtek
 • Csökkent deciduális természetes killer sejtek szabályozásában érrendszeri átformált korai emberi terhességek nagy méh arteria ellenállás
Alkalmazás

Kérni egyik posztgraduális oktatott kurzusok, kérjük, töltse le a jelentkezési lapot a tanfolyam érdekli, és visszatér a formában együtt igazolásokat nekünk.

Alkalmazott gyakorlat Egészségügyi PGCert / PGDip / MSc

 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Interjú / online interjú (tavasszal és nyáron)
 • UK / EU jelentkezési határidő: december 14, 2015 (január bevitel), augusztus 27, 2016 (szeptember bevitel)
 • Nemzetközi jelentkezési határidő: június 29, 2016
Biomedical Science MRes
 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Panel interjú (március)
 • UK / EU jelentkezési határidő: augusztus 27, 2016
 • Nemzetközi jelentkezési határidő: június 29, 2016
Master of Research in Clinical Research MRes (Clin)
 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Jelentkezési lap útmutató (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Panel interjú: június 1, 2016
 • UK / EU jelentkezési határidő: május 9, 2016 at 05:00
Genomikai Medicine PGCert / PGDip / MSc
 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Jelentkezési határidők:
 • Február 1, 2016 (március bevitel, PT esetében)
Healthcare Practice PGCert / PGDip / MSc
 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Interjú / online interjú (tavasszal és nyáron)
 • UK / EU jelentkezési határidő: március 4, 2016 (április bevitel), augusztus 27, 2016 (szeptember bevitel)
 • Nemzetközi jelentkezési határidő: június 29, 2016
Orvos munkatárs Tanulmányok MSc (érvényesítésre)
 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Jelentkezési határidő: április 29, 2016
 • Válogatás események:
 • Időpontjai további kiválasztási események teszik közzé a kellő időben.
Gyógytorna MSc (előregisztráció)
 • Igényelje UCAS (nem UKPASS) kóddal B161
 • Interjú / online interjú (TBC 2016 bejegyzés)
 • UCAS határidő (UK / EU): 31/01/2016
 • UCAS határidő (International): 31/03/2016
Rehabilitációs PGDip / MSc
 • Jelentkezési lap (MSWord)
 • Csatolandó dokumentumok
 • Interjú / online interjú (tavasszal és nyáron)
 • UK / EU jelentkezési határidő: december 14, 2015 (január bevitel), augusztus 27, 2016 (szeptember bevitel)
 • Nemzetközi jelentkezési határidő: június 29, 2016
Csatolandó dokumentumok

Meg kell adnia számunkra minden szükséges igazolásokat, vagy a kérelmet lehet hiányosnak tartották.

Visszatérés az űrlapot és dokumentáció

A jelentkezési lap és igazoló dokumentumokat vissza kell juttatni: Posztgraduális Felvételi Officer Felvételi Szent György, a Londoni Egyetem Cranmer Terrace London SW17 0RE Miután alkalmazta, akkor elismerjük az alkalmazás e-mailben. Ez fontos, hogy ellenőrizze a beállításokat az e-mail fiókot, hogy biztosítsa el tudja fogadni az üzeneteket a Szent György. A pályázatok értékelése között zajlik szeptember és kora tavasszal az egyes akadémiai ciklus, és mi értesítjük Önt az eredményről alatt vagy közvetlenül utána ebben az időszakban.

interjúk

A legtöbb tanfolyam sikeres pályázók meghívást kapnak egy interjú (vagy Skype interjú a külföldi diákok) vagy egy testület vagy több mini interjú formátumban.

Egyes kurzusok teszi függővé ajánlat a kérelmezők nem interjú, ha azok megfelelnek az összes tudományos és nem tudományos követelményeknek a kurzus. Kivételek ez tartalmazza a nem szabványos kérelmezők és azok alkalmazása az útvonalakra, amelyek előírják egy interjú (haladó gyakorlat útvonalak).

* Selection események

Egyes kurzusok a kérelmezőket, hogy részt vegyen a kiválasztási esemény, amely általában zajlanak június és július elején a mi campus Tooting.

A pályázóknak részt számos különböző felvételi tevékenység, amelynek célja, hogy feltárja a következő öt kompetencia:

 • A profizmus
 • Dolgozik a csapat
 • Interperszonális kommunikáció
 • Döntéshozatal
 • Önismeret
 • további előkészítés
MSc Gyógytorna: Azon kérelmezőknek, akik önként befejezni a anatómia és élettan 3. szint természetesen a felkészülés az MSc Fizioterápiás kérheti, hogy keresse fel az Open Study Kollégium honlapján további információ -
Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by St George's University of London »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
22,000 GBP
(UK / EU: £ 10,500)
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019