Biomedical Engineering Graduate Program

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Orvosbiológiai mérnöki

A mérnöki vezetők előmozdítása

Rutgers School of Engineering erős technikai hátteret biztosít a diákoknak, és felkészíti őket az izgalmas és kihívásokkal teli szakmák vezetői karrierjére. Tanításaink és kutatásaink mind a tudományos alapelvek között gyökereznek, miközben a mai kihívások ismeretét is magukba foglalják.

 • Master of Science (MS)
 • Master of Engineering (ME)

114276_MS14MarkPierceLab450.jpg

A Rutgers orvosbiológiai mérnöki programja több mint 70 diplomásokkal rendelkezik, amelyek célja a hallgatók szilárd képzésének biztosítása, különböző fokozatú programok biztosítása, amelyek mindegyike megfelel a hallgatók különböző karrierérdeklődésének. A posztgraduális program a Rutgers Biomedical Health Sciences részét képező Mérnöki Iskola és a Robert Wood Johnson Orvostudományi Iskola közös vállalkozása. A program kiemelkedő posztgraduális képzést nyújt az orvosbiológiai mérnöki és technológiai hat kritikus területen, ideértve:

 • Biomaterials and Tissue Engineering
 • Biomechanika és rehabilitációs technika
 • Számítástechnikai biotechnológia és biomedicinális képalkotás
 • Molecular, Cellular és Nanosystems Bioengineering
 • Neuroengineering
 • Fiziológiai rendszerek és BioInstrumentáció

A hallgatóknak két mesterképzési lehetőségük van. Minden tézisalapú diáknak törekednie kell arra, hogy teljes MS-t teljesítsen; a harmadik év végéig nem teljesített hallgatóknak el kell hagyniuk a diplomát. Az opciók a következő tanfolyamkövetelményekből állnak:

MS (tézis opció): 27 tanfolyamhitel 6 kutatási kredit

3 BME alaptanfolyam (9); Advanced Math (3); Advanced Cell Biology (3); BME Szeminárium / Szakmai Fejlesztési Kreditek (3); 3 Választani (9); Kutatási hitelek (6).

M.ENG (nem értekezéses opció): 30 tanfolyamhitel 3 Non-Thesis tanulmányi kredit

3 BME alaptanfolyam (9); Advanced Math (3); Advanced Cell Biology (3); BME Szeminárium / Szakmai Fejlesztési Kreditek (3); 4 Választani (12); Non-Thesis tanulmány (3). Az M.Eng. olyan végfokozatot tekintünk, amely nem vezet Ph.D.

Mindkét fokozat végén egy átfogó záróvizsga (tézisvédelem vagy papír / irodalmi áttekintés / projekt) kerül elvégzésre, amelyet általában a hallgató tanulmányait befejező időszakban tartanak, amely hangsúlyozza a hallgató koncentrációjának területét.

114277_LL14RWJSurgObserv0015.jpg

Miért van a Rutgers School of Engineering Iskola a Graduate School-ban?

Rutgers School of Engineering mesterképzési programja azokra a hallgatókra irányul, akik érdeklődnek az ipari és kutatási előrehaladás terén egy adott mérnöki tudományágban szerzett tudásuk fejlesztésében. Hét mérnöki szakosztályt kínálunk 9 mérnöki osztályon keresztül, valamint egy globális elkötelezettséggel a fejlett kutatások és ösztöndíjak mellett.

A fundamentumok alaptantervét kiegészítik a választások, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy olyan területekre összpontosítsanak, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak az innovációval a kutatás élvonalában. A Rutgers-nél fejlett diplomával rendelkező hallgatók jó helyzetben vannak ahhoz, hogy az ipari és vállalati területeken számos karriert vállaljanak.

Iskolánk szigorú akadémiai normákat biztosít, elősegíti az interdiszciplináris együttműködést a végzős kar és a diákok között, és felügyeli az innovatív szakmai fejlődési kezdeményezéseket, amelyek a felsőfokú hallgatókat mind a tudományos, mind a nem akadémiai pályára sikerülnek.

Miért Rutgers?

 • Magas interdiszciplináris, integráló megközelítés az oktatás és a posztgraduális képzés területén.
 • Dinamikus és változatos közösség.
 • Területileg New York, Washington DC, Philadelphia és Boston közelében található.
 • Szoros kapcsolatok és a vezető iparágakhoz való közelség.
 • Megfizethető tandíj, valamint számos ösztöndíj és ösztöndíj áll rendelkezésre.
 • A Rutgers Global teljes mértékben támogatja a vízumok és a dokumentáció biztosítását.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... Tovább

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Kevesebb