Bachelor of Science in Public Health

Általános információk

Program leírás

A Biológiai Tudományok Osztálya a Bachelor of Science (BS) fokozatot biztosító programot kínál a közegészségügyben. A tanterv széleskörű, integrált és szándékos oktatást nyújt a diákoknak a tudományban, ugyanakkor egy jól körülhatárolt megközelítést alkalmaz a tudás, készségek és képességek fejlesztésére a hagyományos élettudományi tapasztalatokon túl. Ez a tanterv elősegíti a kritikus gondolkodást és a tudományos érvelést, miközben bővíti a mai közegészségügyi szakértő számára alapvető fontosságú egyéb készségek fejlesztését. Ezek a készségek magukban foglalják a tudományos és műszaki írást, a hatékony kommunikációt, a vezetői készségeket, a közösségi elkötelezettséget és a közösségi egészségre való összpontosítást. Ez a program egyedülállóan hangsúlyozza a tudósoknak a közegészség sokrétű és dinamikus területén való munkára való felkészülésének fontosságát.

A program kurzusai a népegészségügyre vonatkozó alaptudományi témákra összpontosítanak, beleértve az egészséget és a betegségeket, az élelmiszereket és a táplálkozást, a sejteket és a géneket, az organizmusokat és az ökoszisztémákat, az ökológiát és az evolúciót, az anatómiát és a fiziológiát, valamint az epidemiológiát és a közösségi egészséget. A kémia, a statisztika, a pszichológia és a fejlett kurzusok, valamint a szakmai fejlődéssel kiegészített oktatással kiegészülve lehetőség van a közegészségügy területén a helyszínen szükséges szakmai gyakorlatra. Ez a program biztosítja, hogy a diákok versenyképességgel készüljenek a különböző területeken folytatott karrierre, ideértve többek között a közegészségügyet, a tudományos kutatást, az orvostudományt, az oktatást, a közrendet, a nonprofit közösségi szervezeteket, a várost, megyéket, állami vagy egyéb kormányzati szerveket. vagy ügynökségek, tudományos írás és jog.

Miért válassza a közegészségügyi programot?

A közegészségügyi tanterv Bachelor of Science fokozata széleskörű, integrált és szándékos tudományi oktatást kínál a hallgatóknak, ugyanakkor egy jól körülhatárolt megközelítést alkalmaz a tudás, készségek és képességek fejlesztésére a hagyományos élettudományi tapasztalatokon túl. Ez a tanterv elősegíti a kritikus gondolkodást és a tudományos érvelést, miközben bővíti a mai közegészségügyi szakértő számára alapvető fontosságú egyéb készségek fejlesztését. Ezek a készségek magukban foglalják a tudományos és műszaki írást, a hatékony kommunikációt, a vezetői készségeket, a közösségi elkötelezettséget és a közösségi egészségre való összpontosítást. Ez a program egyedülállóan hangsúlyozza a tudósoknak a közegészség sokrétű és dinamikus területén való munkára való felkészülésének fontosságát.

Belépés

A diákoknak jelentkezniük kell a Wright State University .

Felvételi követelmények

A közegészségügyi fokozatba való közvetlen felvétel követelményei összhangban állnak a Wright State University Tudományos és Matematikai Főiskolai kritériumokkal, ideértve a 3.0 vagy annál magasabb középiskolai GPA-t, az ACT matematikai pontszámot legalább 22 vagy 520 a SAT-on, valamint egy Az ACT angol nyelvű pontszáma legalább 23 vagy 530 a SAT-on.

Azok a hallgatók, akik a közegészségügyi programba kívánnak belépni, de nem felelnek meg a közvetlen elismerés kritériumainak, PRE-főként kerülnek felvételre. Miután a hallgató eleget tett az alábbi kritériumoknak, felvehetik őket a közegészségügyi programba: legalább 15 félév órát töltöttek, minimális kumulatív GPA-val 2,25, és a következő kurzusok egyikében „C” vagy annál magasabb fokozatot szerzett. : BIO 1050, BIO 1070, BIO 1080, BIO 1120, BIO 1150, CHM 1010, CHM 1020 vagy CHM 1210.

Az őrnagy bejelentése

Azok a hallgatók, akik a közegészségügyi főiskolai diploma programba kívánnak belépni, de nem felelnek meg a középiskolából közvetlenül felvehető kritériumoknak, PRE főként kerülnek felvételre. Miután a hallgató eleget tett az alábbi kritériumoknak, felvehetik őket a Közegészségügyi Bachelor of Arts szakra.

  • A következő kurzusokban „C” vagy annál magasabb fokozatot szerzett: BIO 1120, BIO 1120L, CHM 1210 és CHM 1210L.
  • Legalább 15 félév óra befejezése, minimális kumulatív GPA-val 2,8.

A Wright State University jelenlegi diákjai, akik érdeklődnek a főbbek hozzáadásáért vagy megváltoztatásáért, a fenti kritériumoknak megfelelően befogadhatók a Közegészségügyi Bachelor of Arts fokozatba.

Artikulációs (transzfer) megállapodások

A Wright állam több intézményvel is rendelkezik artikulációs megállapodásokkal. A artikulációs megállapodások biztosítják Önnek, hogy zökkenőmentesen átadja az egyik intézményt a másikba.

Tanulási eredmények a programban

A közegészségügyi fokozat központja a programszerű tanulási célok és alapvető készségek körében, amelyek nemcsak mélyreható tudományoktatást biztosítanak, hanem segítik a hallgatókat a jövőbeni karrierhez szükséges készségek fejlesztésében. Ezek tartalmazzák:

  • A hallgatók képesek lesznek megkülönböztetni és meghatározni a közegészségügyi struktúrákat és célokat, ideértve a közegészségügy történetét és filozófiáját, a legfontosabb eredményeket, és elmagyarázhatják az amerikai közegészségügyi rendszer felépítését és az egész világot.
  • A diákok bemutatni fogják az alaptudományi oktatás oktatását, beleértve az epidemiológiát, az egészséget és a betegségeket, a szociális és viselkedési tudományokat, a biológiai és az élettudományokat, az anatómia és a fiziológia, a kémia, a statisztika és a tudományos írást.
  • A diákok bemutatják a közösségi egészség, a humán tudományok, az etika, a vezetés és a hatékony egészségügyi kommunikáció megértését.
  • A diákok tapasztalati tanulási tevékenységekkel, köztük szakmai gyakorlatokkal, szolgáltatás-tanulási projektekkel, főiskolai vezető szemináriumokkal, kutatási munkákkal, kitüntetésekkel, vagy más tudományos, kumulatív és integratív alkalmazott tapasztalatokkal alkalmazzák a vezetői, kommunikációs készségeket és a közösségi és közegészségügyi ismereteket. karrier célok.
  • A diákok egy akadémiai tervet készítenek a diploma megszerzésére, és azonosítják, írják és írják le a szakmai sikerre vonatkozó tervet pályafutásuk során.
  • A diákok hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációs készségeket mutatnak be, és a közegészségügyi információkat a különböző közönségekhez kapcsolják.
  • A diákok kritikus gondolkodást alkalmaznak önálló tanulással és kollégákkal, társaikkal és közösséggel való együttműködéssel, és azonosítják, értékelik és szintetizálják a közegészségügyi információkat.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Tovább

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Kevesebb