Bachelor of Science in Nursing

Általános információk

Program leírás

A különbség teszi a különbséget

Colby-Sawyer ad otthont az állam egyik legkülönlegesebb, legeredményesebb egyetemi ápolóprogramjának. Ha mások egészségére és jólétére törődnek, szenvedélyesek a matematikából és a tudományokból, élvezik a csapat részeként végzett munkát, rugalmasak és önállóak, a Colby-Sawyer immersív ápolási programja a megfelelő hely az Ön számára.

A Colby-Sawyer ápolási főiskolai diplomáját a világszínvonalú Dartmouth-Hitchcock Orvosi Központban végzett klinikai munka kombinálja gyakorlati tanulással a campus tantermekben és laboratóriumokban, valamint az egyéni és csoportos kutatásokban. Ez egy átfogó program, amely egyensúlyozza az ápolási nevelést az Ön érdeklődésével a tárgykörben a bölcsészek és tudományok között. Ez az a terület, ahol kis csoportokban szoros kapcsolatot alakíthat ki szakértői karral, és több is lehet, mint egy szám.

És Colby-Sawyer ápoló hallgatójaként arra ösztönözzük, hogy ne csak az osztályteremben, hanem az egyetemen is vezető szerepet töltsön be, és csatlakozzon ahhoz az atlétikai csapathoz, klubhoz vagy szervezethez, és élvezze az élénk, szoros közösség minden előnyét .

Ha Colby-Sawyer nál folytatod a nevelést, nemcsak a legmagasabb szintű ellátáshoz szükséges gyakorlati készségeket, ismereteket és tapasztalatokat szerezheted meg, hanem egy olyan jól felszerelt egyetemi végzettséggel is végződsz, amely több szinten is segíthet a kollégákkal , betegek és családjuk.

Szakértők által támogatott

Több mint 30 éve Colby-Sawyer ápolási programját az állam és a nemzeti akkreditációs ügynökségek minőségéről, integritásáról és magas színvonaláról ismerik el.

A colby- Colby-Sawyer ápolásban szerzett érettségi oklevelet a College Collegiate Nursing Education Bizottság akkreditálja. További akkreditációk közé tartozik az American Association of Nursing és a New Hampshire Nursing Board.

Modern tanulóterek

A gyakorlati képzés Colby-Sawyer ápolási osztályaiban és laboratóriumaiban kezdődik, ahol szimulált, legkorszerűbb kórházi és járóbeteg-klinikai helyiségeit alkalmazza.

Ápolási hallgatók

Készüljünk arra, hogy a legmagasabb minõségû ellátást a New Hampshire legmeghatározóbb, legfejlettebb ápolói és egészségügyi szakmáival biztosítsuk . Colby-Sawyer három kivételes ápolási oktatási lehetőséget kínál, hogy segítsen elérni szakmai céljait számos egészségügyi környezetben.

Alkalmazás

Tanuljon ultramodern tantermekbe és laboratóriumokba, és vonzza a világszínvonalú létesítményeket az orvostanhallgatók mellett a Dartmouth Hitchcock Orvosi Központban.

Alkalmazás ellenőrzőlista
  • Teljes Colby-Sawyer elsőéves pályázata vagy a közös kérelem
  • Hivatalos középiskolai átirat
  • Ápolási esszék és általános felvételi esszé
  • SAT, ACT vagy TEAS * (Az alapvető oktatási készségek tesztelése). Colby-Sawyer a TEAS Colby-Sawyer kínálja a campus tesztközpontban.

* előnyben részesítettAkadémiai ellenőrzőlista

  • Minimális GPA 3,3 főiskolai előkészítő tanfolyamon
  • College prep angol: négy év
  • Kollégiumi előkészítő matematika: három év, beleértve az algebra I
  • A főiskolai előkészítő laboratóriumi alapú tudomány: három év
  • Kollégium előkészítő társadalmi tanulmányok vagy történelem: három év
Extracurricular Checklist

A felvételi hivatal arra ösztönzi Önt, hogy vegye be részvételét a hallgatói kormány, atlétika, klubok és szervezetek, az önkéntes szolgálat és a foglalkoztatás, valamint minden olyan tevékenység, amely segített kialakítani a középiskolai tapasztalat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Tovább

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Kevesebb