Bachelor of Science in Nursing

Általános információk

Program leírás

Nem kell TOEFL vizsga eredményt benyújtania ahhoz, hogy be lehessen jelentkezni az egyetembe és be lehessen lépni.

Áttekintés

A CalSouthern RN-je a BSN-programhoz ideális a regisztrált ápolók (RN) számára, akik az NCLEX vizsgát elhaladták, és még nem szerezték meg az ápolónőjüket. Ez különösen fontos az egészségügyi ágazat mágneses felismerési programjának (MRP) fényében, amely előírja, hogy a mágneses állapotú kórházak személyzetének ápolók 80 százaléka rendelkezik BSN fokozattal vagy magasabb szinttel 2020-ig.

Ez a RN a BSN programhoz olyan innovatív tantervet tartalmaz, amely fokozza az ápolók készségeit és gazdagítja gyakorlataikat. Egyesíti az alapellátó elméletet kínáló tanfolyamokat másokkal, hangsúlyozva a gyakorlatban szükséges legfrissebb gyakorlati ismereteket és ismereteket. A BSN integrálja a CalSouthern iskoláinak a magatartástudományi és üzleti iskoláit is, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kiegészítsék a tantervüket a mentális egészségügyi ellátásban, a menedzsmentben, az egészségügyi adminisztrációban és a vezetésben, többek között a jelenleg releváns témakörökben. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a nővérek magasan szakosodott szakismereteket fejlesszenek ki, és pályára léphessenek az érdeklődésre számot tartó területen.

Program célok

Határozza meg, fejlessze és megértse a nővér szerepét és szakértelmét az érettségi gyakorlatban, beleértve a szakmai értékeket, a vezetést, a menedzsmentet és a bizonyítékokon alapuló betegellátást.

Mutassa be a kar és a tanulók azon képességét, hogy a korábbi egészségügyi tanulási, elméleti és bizonyítékokon alapuló gyakorlati modelleket, egészségügyi politikát, pénzügyeket és a szabályozási környezet követelményeit alkalmazzák a kutatási és gyakorlati alkalmazásokban számos egészségügyi rendszerben.

Fejleszteni kell az információkezelési és betegellátási technológia integrálásának képességét az oktatásban és a betegellátásban.

A beteggondozás és a menedzsment helyzetekben az egész életen át és a közösségben azonosítsa és alkalmazza a vezetői, etikai, minőségi javítási és betegbiztonsági elveket és a kulturálisan megfelelő egészségfejlesztést.

A jelenlegi technológiák és innovatív stratégiák alkalmazásával jelölje ki a képzett oktatókat és támogassa a kiválóságot a tanításban, hogy megkönnyítse a diákközpontú tanulást

Ismertesse és fogalmazza meg a jobb szakmai kommunikációt és együttműködést a betegek egészségének javítása érdekében.

Használja a megfelelő adatokat és értékelést a diákok, a karok vagy a betegek eredményeinek javítása érdekében.

Speciálisan kiigazított tandíjérték elérhető

2019. április 1. és július 31. között a CalSouthern csökkentett tandíjat kínál 225 dollár / kredit értékben az első 200-nál, amikor beiratkozik az ápolási programba. Augusztus 1-jétől a tandíj 325 dollárra nő. Akkor cselekedj, amíg ez az ajánlat tart!

Eredmények

A CalSouthern Ápolási Iskola tervezte az ápolási program Bachelor of Science in Nursing programját, hogy az alábbi eredményeket hozza létre:

Írott kommunikáció

Mutassa be azt a képességét, hogy írásban kommunikáljon, ami a betegek, a család és az interdiszciplináris egészségügyi csapat megértéséhez és megértéséhez vezet.

Szóbeli kommunikáció

Mutassa be a szóbeli kommunikációs készségek megfelelő felhasználását a minőségi betegközpontú ellátás kommunikációjának célját és kontextusát figyelembe véve.

Kritikus gondolkodás

Az elméleti elveken alapuló kritikai gondolkodási és érvelési készségek alkalmazása a klinikai döntéshozatalban és a bizonyítékokon alapuló ápolási gyakorlat során az adott adatokból levont következtetések között.

Kulturális és társadalmi megértés

Ismerje meg a társadalmi és kulturális sokszínűség fontosságát, és alakítson ki olyan perspektívát, amely a globális egészségügyi ellátást befolyásoló különböző környezeti tényezők elemzésén alapul.

Információs műveltség

Határozza meg a szükséges információk jellegét és terjedelmét, és mutassa be az informatikai és egyéb erőforrások megtalálásának, értékelésének és használatának képességét, hogy támogassa a kutatást, az elméletet és a bizonyítékokon alapuló ápolási gyakorlatokat az egészségügyi ellátás folyamatos kezelésében.

Személyes fejlődés

A formális akadémiai tanulás integrálása személyes tapasztalatokkal, amelyek elősegítik az altruizmus, az ápolás, az emberi méltóság, az integritás és a társadalmi igazságosság értékeit minden ápolási gyakorlatban.

Kvantitatív érvelés

Mutassa be az analitikus készségek használatának képességét, hogy megértse és értékelje a gyakorlati rendszereket az elméleti és a bizonyítékokon alapuló egészségügyi gyakorlat alapjaként.

Tudományos érvelés

Mutasson be egy olyan vizsgálati rendszert, amely az empirikus bizonyítékoktól függ, hogy a kvalitatív és mennyiségi kutatást az elméleti és a bizonyítékokon alapuló ápolási gyakorlatok alapjaként értékelik.

Etikai, jogi és szakmai kérdések

Alkalmazza az etikai és jogi elveket / elszámoltathatóságot az érdekképviseletet, az együttműködést és az egészségügyi szakemberek vezető szerepét támogató tevékenységekre.

Tanfolyamok

Szükséges alap kurzusok
 • NUR 2300 professzionális ápolási szerepkör - 3 kredit
 • NUR 2302 Elméleti alapok és szakmai értékek az ápolásban - 3 kredit
 • NUR 2304 Együttműködési stratégiák az ápoláshoz - 3 kredit
 • NUR 2306 Informatika az ápolásért és az egészségügyért - 3 kredit
 • NUR 2308 Élettartam-egészségügyi promóció az ápolásban - 3 kredit
 • NUR 2310 Pathopharmacology - 3 kredit
 • NUR 2400 Bevezetés az ápolási vezetésbe és menedzsmentbe - 3 kredit
 • NUR 2402 Irányelv, jog és etika az egészségügyben - 3 kredit
 • NUR 2404 fizikai értékelés - 3 kredit
 • NUR 2406 Közösségi és népegészségügyi ápolás (gyakorlat) - 3 kredit
 • NUR 2408 ápolási kutatási és bizonyítékokon alapuló gyakorlat - 3 kredit
 • CAP 2402 Ápolási kövek - 3 kredit

A Core tanfolyamokat a felsorolt sorrendben kell megtenni.Szoptató kurzusok

A tanulóknak az ápoláshoz kapcsolódó szelektív kurzusok 15 félévi kreditjét vagy az ápolók által szükséges készségekhez kapcsolódó területeket kell felvennie.

 • NUR 2312 Kulturális gondozás ápolási gyakorlatban - 3 kredit
 • NUR 2314 Oktatás és tanulás az ápolásban - 3 kredit
 • NS 1106 Egészség és táplálkozás - 3 kredit
 • MATH 1305 A viselkedési tudományok statisztikái - 3 kredit
 • ENG 1406 Szakmai és műszaki írás - 3 kredit
 • LDR 2125 vezetői kommunikáció - 3 kredit
 • NUR 2410 Az ápolás és az egészségügyi ellátás minőségirányítása - 3 kredit
 • NUR 2412 Gerontológiai ápolás - 3 kredit
 • NUR 2414 Kiegészítő és alternatív terápiák az egészségügyben - 3 kredit
 • BUS 2415 üzleti tárgyalás - 3 kredit
 • LDR 2490 Nonverbális kommunikáció a vezetésben - 3 kredit

Elkezdeni

A Bachelor of Science in Nursing-ban való elindítása gyors és egyszerű folyamat. Nincsenek belépő vizsgák és a tanfolyamok évente havonta kezdődnek; elindíthatja a programot, amint a menetrend megengedi. Csak töltse ki ezeket a négy lépést:

 • Töltse ki a regisztrációs alkalmazását
 • Küldje el hivatalos akadémiai átiratát az egyetemi tanfolyamról
 • Fizessen a 75 dolláros pályázati díjat
 • Elfogadáskor aláírja a regisztrációs megállapodást

Miután megkapta az aláírt beiratkozási megállapodást, felveszi a kapcsolatot az Ön tudományos támogató csoportjával, beleértve az egyetemi tanácsadót és a hallgatói sikertanácsadót. Megerősítik az első kurzus kezdési dátumát, és gyors, de alapos tájékozódási folyamatot fognak végezni, amely megadja az összes szükséges információt az elkezdéshez. És ott lesznek az Ön számára minden lépésben annak biztosítására, hogy sikeresen befejezzék a programját.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Tovább

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Kevesebb