Bachelor of Health Services Administration

Általános információk

Program leírás

Bachelor of Health Services Administration

Négyéves alapképzés

A HSA fokozat számos választható elemet tartalmaz, és a hallgatók gyakran koncentrálnak vagy kicsiben vannak a kapcsolódó területeken. Az HSA hallgatói további kurzusokat folytattak a pszichológiában, a jogban, a biológiában, az üzleti életben, a filozófiában és a gerontológiában.

Tanterv

HSA – 405 egészségügyi rendszerek: kérdések és trendek (3 kredit)
Az egészségügyi rendszer áttekintése. Áttekinti az egészségügyi ellátás különböző szegmenseinek történetét és jelenlegi helyzetét. Tartalmazza a társadalmi-gazdasági, politikai és jelenlegi egészségügyi kérdések és trendek hatásainak elemzését.

HSA – 406 Jogtudomány és etika az egészségügyben (3 kredit)
Hangsúlyozza a jogi és etikai folyamatokat és azok alkalmazását az egészségügyi szervezetre, az adminisztrátorokra, a személyzetre, az alkalmazottakra és a betegekre. Magában foglalja a döntéshozatali folyamat etikai dimenzióit és az egészségügyi ellátás jelenlegi etikai kérdéseit.

HSA – 414 Egészségügyi Menedzsment Elmélet és Humánerőforrás (3 kredit)
Menedzsment elmélet és gyakorlat az egészségügyi szolgáltatások vezetői által alkalmazott módon. Hangsúlyozza a menedzser szerepeinek elemzését, az emberekkel való interakciót, a szervezetet és a környezetet. Különös hangsúly az emberi erőforrásokkal kapcsolatos kérdésekre.

HSA – 420 Egészségügyi tervezés és marketing (3 kredit)
Integrálja a hosszú távú céltervezést az egészségügyi szolgáltatások marketing dimenzióival. Fogalmak, technikák és elméletek, amelyeket az egészségügyi ipar marketingjének tervezésében és irányításában használnak.

HSA – 467 statisztikai értékelés / értékelés (3 kredit)
Az egészségügyre vonatkozó adatok elemzésére összpontosít. Tartalmazza az adatok leírását, a valószínűség elemeit, a véletlen változók eloszlását, a becslési és konfidencia intervallumokat, a binomiális és a normál eloszlásokat, a hipotézis tesztelését, a kontingencia táblázatokat, a regressziós elemzést és az ANOVA-t.

HSA – 490 döntéshozatal az egészségügyben (3 kredit)
Az esettanulmányok széles körű felhasználásával megvizsgálja az egészségügyi szolgáltatások adminisztrációjának döntéshozatalát. Integrálja más HSA tanfolyamok anyagait az összes egészségügyi szervezettel szembeni döntések tanulmányozásában.

HSA – 495 független tanulmány (1-3 kredit)
Karok felügyelete alatt végzett független kutatás az egészségügy kezelésében. Előfeltétel: Az oktató engedélye.

HSA – 498 Gyakorlat az egészségügyi szolgáltatások igazgatásában (1-6 kredit)
Strukturált megbízás, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen az egészségügy vezetői pozíciójában a karrier érdeklődési körével kapcsolatban. A hallgatót a gyakorlati igazgató irányítja, és az együttműködő szervezet tagja felügyeli. Előfeltétel: Az egészségügyi szolgáltatások igazgatási program igazgatójának engedélyezése.

HSA – 499 Az egészségügyi szolgáltatások adminisztrációjának speciális témái (1-3 kredit)
Előadások és olyan témák megbeszélése, amelyek nem tartoznak a rendszeres kurzus-kínálatba. Nagyobb mélységet ad a különleges érdeklődésre számot tartó témákban, vagy felfedezi az egészségügyi szolgáltatások igazgatása területén gyorsan változó területeket.

Utoljára frissítve Augusztus 2019

Az iskoláról

Since its inception, the University has enjoyed a strong relationship with the United Methodist Church, sharing with it a commitment to inclusiveness. Students savor a sense of belonging on campus and ... Tovább

Since its inception, the University has enjoyed a strong relationship with the United Methodist Church, sharing with it a commitment to inclusiveness. Students savor a sense of belonging on campus and appreciate the significance of their personal and professional behavior. Kevesebb