Bachelor of Science fokozat a professzionális egészségügyi tanulmányokban

Általános információk

Program leírás

Az Orlando Akupunktúra Iskola

A Florida College of Integrative Medicine (FCIM) elkötelezett a keleti orvostudomány szakembereinek támogatásában, valamint minőségi és holisztikus egészségügyi alternatívák biztosításában Közép-Floridában. Kezdje karrierjét az AOM-ban ma!

Bachelor of Science fokozat a professzionális egészségügyi tanulmányokban

A Florida College of Integrative Medicine (FCIM) egy gyors ütemű, hároméves programot kínál, amely sikeres diplomásoknak ad két KÉT-fokozatot: a Bachelor of Science fokozatot a professzionális egészségügyi tanulmányokban és a Master of Science fokozatot az Oriental Medicine-ben .

Tantervünk gondosan integrálja a keleti orvostudomány alapját képező keleti orvoslás (más néven a „ hagyományos kínai orvoslás ” vagy „TCM” ) tanításait és technikáit, hogy olyan tudásbázist hozzon létre, amely a keleti orvostudomány gyakorlásához megfelelő, a mi egyre több - kulturális és holisztikus gondolkodású modern társadalom.

Csatlakozzon hozzánk Open House-hoz és ismerkedjen meg a Bachelor of Science fokozattal a professzionális egészségügyi tanulmányokban .

A felvételek, a hallgatói szolgáltatások és a kar tagjai minden nyitott házban megtalálják a választ, hogy megválaszolhassák a keleti orvostudomány és az alternatív egészségügyi ellátás jövőbeli pályafutásaival kapcsolatos kérdéseit.

A résztvevők kapnak egy ajándékutalványt egy ingyenes akupunktúrás kezelésre.

Az FCIM szívélyesen meghívja Önt, hogy az első kézből megtapasztalja a szigorú és izgalmas tantervünkben használt egyedi tanítási megközelítést. Látogasson el iskolánkba bármikor a szokásos munkaidőben, és örömmel mutatjuk be a gyönyörű egyetemünket, és bekapcsoljuk Önt számos folyamatos osztályunkba.

Arra bátorítunk mindenkit, aki érdeklődik az Oriental Medicine és az alternatív egészségügy gyakorlata iránt, hogy látogasson el egyetemre, beszéljünk szakértelemben vett felvételi tanácsadóinkkal, és tegyünk meg első lépést egy új és izgalmas karrier felé, amely egyre gyorsabban fejlődik a gyorsan fejlődő egészségügyi táj!

116952_116879_bannerwithimage.jpg

Felvételi

Felvételi követelmények

Az elfogadás minimális felvételi feltételei egy középiskolai diploma, és legalább 60 félév óra, akkreditált főiskola vagy egyetem. Minden hallgatónak legalább 18 évesnek kell lennie. A főiskolai hitelnek legalább 30 kreditet kell tartalmaznia az általános oktatás vagy a szabad művészettudományi kurzusokból, amelyek magukban foglalhatják, de nem kizárólag az angol, a történelem, a filozófia, az irodalom, a vallás, a művészet, a zene, a szociológia, az idegen nyelvek, a humán tudományok, a matematika, a kémia , biológia és pszichológia minimális teljes GPA-val. A főiskola nem fogadja el a „Jogosultságok” kritériumok alapján a diákokat, ami azt jelenti, hogy minden befogadott diák számára szükséges a középiskolai diploma és / vagy a középiskolai egyenértékűség igazolása.

A Felvételi Osztály fogadja, értékeli és feldolgozza az összes hallgatói alkalmazást. A Felvételi Bizottság elsődleges feladata a hallgatói pályázók felülvizsgálata és tanácsadása annak biztosítására, hogy minden akadémiai követelmény teljesüljön az Akupunktúrás és Keleti Orvostudományi Programba való belépéshez.

Ezt várhatja el az FCIM, az integratív orvos vezetője:
  • Egy kiegyensúlyozott tanterv, amely egyesíti a keleti orvostudomány tanításait és technikáit, a nyugati orvostudományokat és a klinikai gyakorlatokat, hogy támogassa a betegek megfelelő kezelését és az egészségügyi ellátás integrálását az egész egészségügyi ellátórendszerbe
  • A különböző szakterületeken működő gyakorló orvosokból álló erős kar, akik közül sokan gyakorolják saját gyakorlatukat, és befolyásos vezetők az integratív orvoslás területén
  • Bachelor szintű fokozatok egy gyors tempójú hároméves programban
  • Egy átfogó értékelési program, amely szorosan követi az egyes tanulók fejlődését, eredményeit és fejlesztéseit
  • Széleskörű gyakorlati tapasztalat, amely az osztályteremben kezdődik
  • Teljesen felszerelt létesítmények és klinikák
  • Értékes, valós életű beteggondozási tapasztalat azáltal, hogy az egyetemi klinikán dolgozó orvosként dolgozik

116953_116878_image.png

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Whether you are interested in integrative medicine as a career or an extension of existing medical practice, the Florida College of Integrative Medicine (FCIM) offers a unique program that integrates ... Tovább

Whether you are interested in integrative medicine as a career or an extension of existing medical practice, the Florida College of Integrative Medicine (FCIM) offers a unique program that integrates the teachings and techniques of Oriental Medicine with the foundation of Western medical sciences. FCIM is unique in that this integration of knowledge is demonstrated consistently throughout our curriculum, which better prepares our graduates to meet the changing demands of America's fast-evolving healthcare landscape. Kevesebb