Bachelor of Science a beszéd, a nyelv és a hallás tudományában

Általános információk

Program leírás

A Nyugat-Szaúd-Arábia régióban az egyetlen program a beszéd, a nyelv és a hallás tudományában, amely főiskolai diplomát kínál a fogszabályozási és nyelvi zavarok területén, és lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a szakma gyakorlására vonatkozó engedélyt kérjék a Szaúd-egészségügyi szakterületek szakbizottsága után. A kiválóság éve és a személyes meghallgatás.

A program rendkívül hatékony egészségügyi gyakorlatokat kíván létrehozni a különböző beszéd- és nyelvi zavarok értékelésére és kezelésére minden korosztály számára.

Programüzenet

Egészséges gyakorlatok kifejlesztése a beszédbetegségek és a nyelv területén, hogy a Szaúd-Arábiában a kommunikációs zavarokat szenvedők számára a legmagasabb fokú gondosságot biztosítsák.

A beszéd-, nyelv- és hallástudományi program jellemzői a Dar al-Hikma Egyetemen

 • A program az egyetlen program a Szaúd-Arábia Királyság nyugati régiójában, amely a beszéd- és nyelvi zavarok értékelésének főiskolai diplomáját biztosítja.
 • A program a beszéd- és nyelvi zavarokkal küzdő embereknek az arab és angol nyelvű értékelésének és kezelésének gyakorlati szempontjaira összpontosít.
 • A programnak beszéd-, nyelv- és hallásklinikája van, amely oktatási erőforrás az elméleti kurzusokban megtanult készségek alkalmazásához. A klinikán végzett klinikai vizsgálatok megfelelő képzési modellt biztosítanak a női hallgatóknak a képzés kezdeti szakaszában, mielőtt a helyszíni képzésekre költöznek. A klinika szolgáltatásait az egyetemi személyzet tagjai, a kar tagjai, az adminisztrátorok és minden korosztálybeli alkalmazottak számára nyújtja.
 • A tantervet a programban olyan modern tudományos és oktatási alapon tervezték, amely ötvözi az elméleti és a gyakorlati oktatást. Ahol a hallgató számos elméleti kurzust fejez ki, amelyek magyarázzák a tudományos alapokat és fogalmakat. A hallgató a tanulmányi terv harmadik és negyedik évében is elvégzi a helyszíni képzéseket.
 • A hallgatók a klinikai oktatásban szerzett professzorok felügyelete alatt képzettek, és akiknek az Amerikai Beszéd, Nyelv és Hallás Egyesülete klinikai érdemi bizonyítvánnyal rendelkezik.
 • A program modern tudományos módszereket alkalmaz a bizonyítékokon, bizonyítékokon és a technológia felhasználásán alapuló alkalmazott egészségügyi tudományok oktatásában, melynek célja, hogy felkészítse a hallgatót az élethosszig tartó tudás kutatójává és kritikára, elemzésre és problémamegoldásra.
 • A program felkészíti a diákokat, hogy részt vegyenek a helyi és nemzetközi tudományos fórumokon, bemutatva kutatási projektjeiket a szakterületük különböző konferenciáiban

Karrierlehetőségek vagy karrierlehetőségek

 • Beszéd és nyelvi szakember
 • Súgó szakember
 • Bemutató a főiskolai egyetemi diplomaművészeti programokban a kiejtés, a nyelv és a hallás tudományában
 • A rangos nemzetközi egyetemekbe való beiratkozás
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Tovább

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Kevesebb