Bachelor of Nursing

Általános információk

Program leírás

gondozás

Jelenléte miatt a súlyos hiány káderek szoptatása Bachelor jött az ötlet, a létesítmény és nyitás a College of Nursing Egyetem, amelynek célja, hogy előkészítse és specializált káderek, hogy javítsa a teljesítményét az ápolói hivatás és hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez azáltal, hogy a hallgatók tudományos és gyakorlati ismeretek, amelyek szállítják a hallgató egy csoportja oktatók emellett ösztönzi a diákokat, hogy kövessék a specializáció és motiválja őket, hogy önképzés és fejezzék be tanulmányaikat, hogy magasabb képesítést.

látomás

Hogy a Department of Nursing in جامعة عمان الأهلية , a preferált lehetőség a diákok számára, akik tanulni ápolási között társaik Jordan és a régióban.

üzenet

Készítsünk egy generáció szakképzett ápolónők és ápolók tudományosan és szakmailag és etikailag, képes versenyezni és a kreativitás területén a szakma elérése révén kiváló minőségű szabályozza a helyi és a nemzetközi szabványok a szakma.

célok

  • Titoktartásra és a magánélet.
  • Titkárság és odaadással, hogy az egészségügyi ellátást mindenki számára.
  • Tegyük fel, hogy a felelősség és elszámoltathatóság és megfelelő döntést.
  • Folytatott együttműködést az érintett csoportok.
  • Betartják a szabályokat és az etikát az ápolási szakma.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Kevesebb