Bachelor of Health Care - ápolási

Általános információk

Program leírás

Egészségügyi Bachelor, ápoló

  • Vizsga: Bachelor of Health Care
  • Hossz
  • A következő jelentkezési időszakot és a kezdő napokat hamarosan közzéteszik.

Az elméleti tanulmányokat szemtől szembeni tanítás, online tanfolyamok és független tanulmányok formájában valósítják meg. Az ápolási tudományokon alapuló szakmai tanulmányokon kívül a program nyelveket, informatikát, jóléti vállalkozást és más alapvető tanulmányokat is magában foglal. A továbbfejlesztett szakmai tanulmányok megerősítik az ápolók tudását és készségeit az ápolási és orvosi szakterületek különböző területein.

Az ápolóknak jó szociális interakciós képességekkel, valamint vezetési, döntési és ápolási készségekkel kell rendelkezniük. Ezen kompetenciákon túl az ápolók felelõsek; szorgalmas és pontos a betegek biztonsága érdekében.

Az ápolási szak program 75 kredit felügyelt gyakorlati képzést tartalmaz, amelyet a tanulási céloknak megfelelően folytatnak jóváhagyott gyakorlati gyakorlatokban, akár Finnországban, akár külföldön. A képzés egy részét műhelyekben és szimulációs környezetekben tartják.

Az ápolási fokozatban alkalmazott oktatási módszer probléma alapú tanulás (PBL). A PBL támogatja a hallgatók szakmai fejlődését azáltal, hogy képessé teszi számukra független kutatást és multidiszciplináris együttműködést, visszajelzés fogadását és biztosítását, valamint az önértékelési és kommunikációs készségek fejlesztését. A harmadik és a negyedik tanév során a tanfolyamok egy része finn nyelven is lehet, így a hallgatóknak képesnek kell lenniük finn nyelven kommunikálni a tanulmányuk végén. Ezért a fokozat program szaktudással rendelkezik a hallgatók számára mind Finnországban, mind nemzetközi környezetben történő munkavégzéshez.

Tudjon meg többet a programról weboldalunkon: https: // web. Centria .fi / pályázók / főiskolai Centria / ápoló

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Centria University of Applied Sciences is a multidisciplinary, dynamic and inter­national higher education institution. We pride ourselves with offering students and staff an environment that is innov ... Tovább

Centria University of Applied Sciences is a multidisciplinary, dynamic and inter­national higher education institution. We pride ourselves with offering students and staff an environment that is innovative, caring and multicultural. Kevesebb
Kokkola , Ylivieska , Jakobstad + 2 Több Kevesebb