Bachelor of Clinical Laboratory Sciences - MLT-től MLS-ig

Általános információk

Program leírás

A Nyugat-Floridai Egyetemen található MLT-MLS online programmal a hallgatók felkészülnek az orvosi laboratóriumi tudományok nagy igényű karrierjére. Kifejezetten a jelenlegi orvosi laboratóriumi szakemberek számára, akik orvosi laboratóriumi tudósokká kívánnak válni, ez a program segíti a hallgatókat kompetensévé válni a klinikai laboratóriumi vizsgálatok teljes skálájában, ideértve a hematológiát, a molekuláris diagnosztikát, a klinikai kémiát és a klinikai immunológiát.

Az online MLT to MLS programot a Klinikai Laboratóriumi Tudományok Nemzeti Akkreditációs Ügynöksége akkreditálta, és a floridai állam klinikai laboratóriumi személyzetének igazgatósága engedélyezi. A hallgatók felkészültek az Amerikai Klinikai Patológia Társaság által felajánlott nemzeti bizottsági vizsgára.

A program online formátumán keresztül a hallgatók saját tempójukban tanulnak, miközben figyelemreméltó oktatóktól tanulnak, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a területen. A hallgatók mindössze 24 hónap alatt teljesítik a programot.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The University of West Florida offers a variety of nationally-ranked graduate and undergraduate degree programs in a convenient, flexible online format. The University’s commitment to lifelong learnin ... Tovább

The University of West Florida offers a variety of nationally-ranked graduate and undergraduate degree programs in a convenient, flexible online format. The University’s commitment to lifelong learning and change creates an immersive and valuable online academic experience. Kevesebb