Bachelor of Biomedical Engineering

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az orvosbiológiai mérnöki ágazat gyorsan növekszik, és a mérnöki jövő egyik legígéretesebb területe. A Biomedical Engineering új lehetőségeket nyit meg a karrierfejlesztés és a szakmai fejlődés számára. A Biomedical Engineering Department (FBMI) - az NTU "KPI" egyik legfiatalabb karja, az idő kihívásaival válaszolt.

A Kar szakosodott a biomedikai mérnöki, orvosi és biológiai informatika és a kibernetika modern részlegének szakembereivel, a fizikai rehabilitációval. A diákok felkészítése az FBMI számára körülbelül 130 magasan képzett szakembert és a NAS és a NAMS vezető tudósait foglalja magában, köztük 2 olyan professzort, akik az ukrán tudomány és technológia tiszteletbeli munkatársai, 15 orvosok és 20 tudomány kandidátusa. Az FBMI hallgatók ipari gyakorlaton vesznek részt Ukrajnában és külföldön működő vezető kutatóintézetekben, klinikai kórházakban és gyárakban. A kari végzettség mind Ukrajnában, mind külföldön működik, vezető szakemberek - biomedikai mérnökök, szoftverfejlesztők és tudósok - pozíciói.

Szerkezet

A kar öt részlegből áll

1. A biomedikai mérnöki tanszék a "Biomedical engineering" szakterületen ("Klinikai mérnöki szakirány") és a "Metrológia és információs számítástechnika" szakterületen végzett legmagasabb végzettségű főiskolák, mesterek és szakemberek (szakirány: "Biomedical devices and information measurement rendszer ").

A "biomedicinális mérnöki" képzésben részt vevő diákok a természetet és mesterséges biológiai tárgyakat, gépeket, anyagokat és orvostechnikai termékeket, technikákat és technikai rendszereket, módszereket, módszereket és módszereket fejlesztő műszaki és műszaki ismeretek, készségek és képességek megszerzésére irányulnak a diagnosztika, az emberi megbetegedések rehabilitációja és megelőzése, valamint a biológia és az orvostudomány alkalmazott és alapvető problémáinak megoldására szolgáló szoftverek és információs technológiák.

A "Metrológia és információs mérőrendszerek" diákok képzése a metrológiai és információmérési technológiák, a szabványosítás, a tanúsítás és a minőségirányítás területén a diagnosztikai berendezések és az orvosi termékek, a metrológiai termékek a technikai rendszerek és a biológiai és orvosi kutatások támogatása.

2. A Biomedikai Kibernetika Tanszék a "Számítástechnika és informatika" szakirányú szakemberek képzését szakítja meg "Informatika a biológiában és az orvostudományban".

A tanszék az orvosi információs rendszerek tervezésében, fejlesztésében és gyakorlati alkalmazásában kompetens szakembereket képez; orvosi robotika és nanotechnológia; Orvosi rendszerek diagnosztikához és a test állapotának megfigyeléséhez; orvosi kibernetika és szimuláció; telemedicina.

3. A Biosecurity és az Egészségügyi Minisztérium szakemberei a "Fizikai rehabilitáció" és a "Biomedical Engineering" (szakképzés a "Rehabilitációs mérnöki szakirány") specialitásait készítik. A képzés az olyan területek találkozásánál zajlik, mint az orvosbiológia, a műszerek és a számítástechnika. Mivel a technológia és a biológiai biztonság, a biotechnológia és a helyreállítás az orvosi technológia, a farmakológia, a nanotechnológia stb. Tanulmányozására és fejlesztésére épül. A regeneratív bioengineering a sejt transzplantáció, az anyagtudomány, a biokémia, a bio-informatika és az orvosbiológiai a biológiai helyettesítő anyagok megépítése, amelyek a beteg és a sérült szövetek normális működését helyreállítják és fenntartják.

A regeneratív biotechnológiai technológiák és a biológiai biztonság kombinált felhasználása új kezelési módszereket kínál a sérültek és a Biosecurity és Health szakemberei számára az "Biomedical" fizikai mérnöki szakemberek számára. Egyes szervek és szövetek mesterséges helyettesítése, valamint más klinikai problémák.

4. A testnevelés tanszék egy egyetemi szintű tanszék, és szemináriumokat és előadásokat szervez a testnevelésben a "KPI" minden karának hallgatói számára.

A tanszék célja új oktatási technológiák kifejlesztése a testnevelési nevelési folyamat fejlesztése, az NTUU "KPI" hallgatók és tanárok funkcionális állapotának és egészségének figyelemmel kísérése, egészséges és átfogóan fejlett szakértők felnevelése, osztályok szervezése és lebonyolítása az egyetem hallgatóinak testnevelése, gyakorlása és sportossága, különböző szintű versenyek előkészítése.

5. A Sportfejlesztési Tanszék egyetemi szintű oktatási egységként a következő prioritások közé tartozik: az oktatási folyamat biztosítása a testnevelés tanszék hallgatóival és a sport nevelés osztályának hallgatói csoportjaival folytatott munkára.

Szekcionált tréningek futball-, kosárlabda-, röplabda-, sport-aerobik és fitnesz, atlétika, úszás, birkózás, boxolás és kickboxing, súlyemelés, karok birkózás, íjászat, csónakázás, kajak és kenuzás, triatlon, sakk, vízilabda. A tanszék létfeltétele alatt az oktatási és oktatási munka minősített új szintet ért el, amely a vezető egyetemi sportolók eredményeit tükrözi.

Oktatási programok

A felsőoktatás szintjei: Az FCT diákjainak képzését a felsőoktatás több szintjén végzik. Az első szinten (Bachelor, I - IV év) a hallgatók alapvető ismeretekkel rendelkeznek a fizika, a matematika, a mechanika, a számítástechnika és a speciális tudományok területén. A IV év során megvédik az alapképzést és az alapképzést. A második szinten (Magistracy, V - VI év) a képzés a Master program szerint történik. A hallgatók képzése és megfelelő készségek elsajátítása, beleértve a laboratóriumi gyakorlatot. Emellett a hallgatóknak lehetőségük van továbbképzésük folytatására a posztgraduális képzésben, majd egyetemi doktori címmel.

A szakemberek képzésének feltételei: Bachelor (b) - 4 év; Mester (m) - 2 év (alapképzés az alapképzésen és a bölcseleten), posztgraduális képzés / doktori kandidatúra - 3 év (4 év a levelező tanulmány alapján).

A szakemberek képzése az oktatás teljes idejű és levelező formáin történik.

Képzési és laboratóriumi bázis

A kar modern laboratóriumi létesítményekkel rendelkezik:

- Az orvostechnikai eszközök és rendszerek fejlesztésének tudományos-műszaki laboratóriuma. A laboratórium fő feladatai a szoftverek és hardverek, az orvostechnikai eszközök, a szoftverfejlesztés, a szoftver fejlesztése és adaptálása, a kutatások végzése, a gyakorlati készségek elsajátításának feltételei.

- Lab Web tervezés a webes technológiák. Alapfunkciói lehetővé teszik a diákok számára, hogy elsajátítsák készségeiket a "WEB technológiák és WEB-design" témakör gyakorlati alkalmazása során, a számítástechnikában, az orvosbiológiai mérnöki és az élet tudományokban végzett tudományos kutatásokat, az információs rendszerek fejlesztését és webes alkalmazások.

- Az emberi test funkcionális tartalékain végzett interdepartmentális laboratórium. A laboratóriumi tevékenységek célja a tudás és készségek gyakorlati elsajátítása a személy fiziológiai paramétereinek meghatározására, az egészségügyi állapotfelmérő hallgató számítógépes programok egy személy fiziológiai paramétereinek meghatározására, a vizsgálat elvégzésére és a fizioterápiás eszközökre és módszerekre.

- Oktatási - tudományos orvosi mérnöki laboratórium.

Az Orvostudományi Intézet alapjai az Amosov Orvosi Kardiovaszkuláris Sebészeti Intézete és az ukrán Egészségügyi Minisztérium és NAMS egyéb intézeteinek és központjainak modern klinikai laboratóriuma; Institute of Molecular Biology and Genetics, Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia, Frantsevich NAS Anyag anyagi problémáinak intézete, NTUU "KPI" kardiovaszkuláris mérnöki és kutatóközpontja, modern laboratóriumok és termelési létesítmények.

A komplex vizsgálatok megvalósításának rendjében a "Funkcionális diagnosztika" laboratórium működik a Fizika Oktatás Tanszékén, amely a tanárok és a diákok hatalmas tanulmányait szervezi. A laboratórium kifejlesztette az egyéni megfigyelés eszközeit annak érdekében, hogy felmérje az egészségi állapot dinamikáját és a szabályozási tartomány szélességét.

Kutatási tevékenység

A Kar legfontosabb kutató területei:

1. Biomedical Engineering

2. Biomedical Informatics

3. Élettudomány

4. Sporttudomány

5. Rehabilitációs mérnök

6. Regeneratív biotechnológia

7. Biológiai biztonság és biológiai biztonságtechnika

Utoljára frissítve feb. 2018

Az iskoláról

Established in 1898 the Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) – is one of the oldest technical university of Ukraine, Europe and world.

Established in 1898 the Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) – is one of the oldest technical university of Ukraine, Europe and world. Kevesebb