Bachelor in Nursing

Általános információk

Program leírás

A program célja, hogy segítsen a diákok tudományosan és humánusilag felkészült válni szakmai ápolónők, és alapot ad a posztgraduális tanulmányok ápolási. Az orvosok kezdetét leggyakrabban kórházi vagy közösségi környezetben alkalmazzák. A kórházak kihívást jelentő lehetőségeket nyújtanak az érettségi diplomás számára, valamint a hosszú távú egészségügyi ellátást. A közösségben az ápolók közegészségügyi osztályok, egészségügyi karbantartó szervezetek, közösségi és migráns egészségügyi központok, járóbeteg-klinikák, orvosi hivatalok, önkéntes egészségügyi szervezetek és hospice-k foglalkoztatják. Az ápolónők egyre nagyobb eséllyel vesznek részt vállalkozói törekvésekben, mint független egészségügyi szolgáltatók. A fegyveres szolgálatok kiváló karrierlehetőségeket is kínálnak a diplomások számára.

Mit tanulsz?

Felkészült arra, hogy gondoskodjon az összetett betegekről, családokról és közösségekről az interdiszciplináris csapatokon belül. A diákok mind a tanteremben, mind a klinikai tapasztalatokban részt vesznek a Rochester-i területen, és lehetőségük van tanulni olyan helyeken is, mint a Peru és Costa Rica.

Tanterv

Professzionális ápolókat készítünk, akik megfelelnek a kulturálisan sokszínű társadalom egészségügyi igényeinek. Ezt egy szigorú akadémiai tananyag kombinálásával, a klinikai tapasztalatok ösztönzésével ötvözzük, amelyek mindegyikét a különálló oktatók irányítják.

Azok a RN-k, akik már dolgoznak a téren, egy BSN felé is dolgozhatnak. Azt is kínálunk egy második fokozatú lehetőséget azoknak a hallgatóknak, akik már egy főiskolai diplomát egy másik téma.

Felvételi követelmények

Feltételes felvétel a programra

A hagyományos ápolási programba való belépés versenyképes. Az akadémia elfogadása nem garantálja a program elfogadását. Az ápolásra külön pályázati eljárás van, amelyet a pályázó második évében kell benyújtani.

A program elfogadja a képzett diákokat a két csoport egyikében:

 1. A Brockportba felvett diákok
 2. Más főiskolák és egyetemek átutalása (legalább 15 kreditet kell a Brockportban, és legalább 3,0 átviteli értékű GPA-t)

Program akkreditáció

A Brockport-i Főiskolán végzett ápolói érettségi oklevelet a College Collegiate Nursing Education akkreditálja.Az ápolási érettségi oklevelet a New York-i Állami Oktatási Minisztérium is jóváhagyja.
Az NCLEX-RN © első osztályú diákjaink folyamatosan meghaladják a NYS és az USA első alkalommal fizetett átutalási arányát.

Karrier Outlook

A diplomások 100% -a teljes munkaidőben áll az érettségi után 6 hónapon belül. Olyan helyeken dolgoznak, mint például:

 • Trauma központok
 • Közösségi kórházak
 • Iskolák
 • Foglalkozás-egészségügyi
 • Hospice ellátás
 • Otthoni ellátás
Néhány diplomásunk is folytatja a posztgraduális iskolát, hogy továbbfejlessze a karrierjüket:
 • Ápolói szakemberek
 • Nővér nevelők
 • A nővérkutatók
 • A nővér szülésznők
 • A nővér aneszteziológusok
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Kevesebb