Bachelor in Nursing

Általános információk

Program leírás

A University of Parma ápolóképzés alapképzésének hallgatóit hároméves, nappali tagozatos kurzusra beiratják. Jelenleg a kurzuson 720 hallgató és több mint 150 tanár vesz részt. Az ápolóképzés főiskolai tanfolyamának többéves hagyománya van a University of Parma .

Az ápolási alapértékeket tükröző és a dinamikus egészségügyi arénában történő gyakorlati kompetenciák fejlesztését lehetővé tevő didaktikai programok: egy olyan gyakorlat, amelyet egy tudáscsoport támaszkodik és biztosítja, hogy a lakosság minden tagja biztonságos, minőségi ellátást kapjon.

Az ápolóképzés kurzusa az alábbi alapelveket követi:

  • Tiszteld és mozdítsák elő az emberi jogokat, megfelelő módon cselekedve annak érdekében, hogy ne veszélyeztessék az emberek biztonságát, magánéletét és méltóságát.
  • Tiszteletben tartja az egyének / csoportok szokásait, szellemi hitét és gyakorlatát; az ügyfelek / családok egyéni tulajdonságai, amelyek nem hoznak értékbecslést.
  • Ismerje fel az ügyfelet / a családot egyedülálló emberként, a kommunikációt adaptálva az emberek sajátosságainak megbeszélésére az egészségügyi tervvel.
  • Biztosítsa a szakmai gyakorlat során megszerzett írásbeli és szóbeli információk bizalmas jellegét.
  • Felismerje hiedelmeit és értékeit, hogy ne befolyásolja gyakorlóként gyakorlását.
  • A szolgálati normák és kritériumok, valamint a fertőzés elleni központi bizottság normái szerint jár el.
  • Végezzék el az új olasz ápolói deontológiai kódex szerint.
  • Növelni és megőrizni az ápolónők professzionális arculatát
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Kevesebb