Bachelor in Medicine

Általános információk

Program leírás

Az orvosi oktatás első három évét a Koç Egyetem Rumelifeneri Campusában töltik, míg a klinikai oktatást a Koç Egyetemi Képző és Kutató Kórházban kapják, amely 2014. szeptemberében kezdte meg működését. A 220 000 m2-es területen működő Egészségtudományi Campus tartalmazza a következőket: az Orvostudományi Iskola, az ápolási iskola, a kutatólaboratóriumok és az Advanced Learning Center. Az Egészségtudományi Campus célja, hogy innovatív megközelítésével és az észak-amerikai szabványok dinamikus csoportjával hozzájáruljon a képzett humán tőke létrehozásához az egészségügyi ágazatban.

Iskolánk, amelyet az egyetemi felvételi vizsga kiemelkedő hallgatói preferáltak a kezdetektől fogva, évente 15 teljes ösztöndíjat, 25 félidős ösztöndíjat jelent, összesen 40 hallgató.

Az orvosi oktatás egyik legnagyobb előnye, ha kevés hallgató van, az egyetemenként magasabb egyetemi oktatók száma. Ez az előny lehetőséget ad a hallgatók számára tudományos kutatások elvégzésére az érdeklődési körükön, és kiváltságot jelent a klinikai munkában való aktív részvételre. A kutatási eredmények nemzetközi tudományos kongresszusokon történő bemutatása lehetőséget ad hallgatóink számára, hogy karrierjük korai szakaszában találkozzanak a tudományos közösséggel. Ennek eredményeként a Koç Egyetemi Orvostudományi Egyetem hallgatói kutatásorientált orvosként diplomáznak, követve és alkalmazva az újításokat az orvostudományban.

Orvosi oktatásunk másik küldetése a nemzetközi képesítéssel rendelkező orvosok felnevelése. Harmadik év végén minden hallgatónk támogatást kap az Egyesült Államok orvosi engedélyezési vizsga (USMLE) elvégzéséhez.

Összesítve kiváló hallgatókkal a kiváló hallgatókkal, iskolánk magas fokozatot kap az orvosi szakirányú vizsga és az Egyesült Államok orvosi szakszolgálati vizsga vizsga során, ami egy másik jelzés a mi jelentős eredményünkről.

A Koç Egyetem Orvostudományi Programja a következőket tartalmazza:

 • Időtartam: 6 év
 • Az oktatás nyelve: az összes kurzust angolul tanítják, de a hallgatóknak meg kell tanulniuk a török ​​nyelvet a harmadik évig, hogy képesek legyenek együttműködni az egyetemi kórházban lévő betegekkel.
 • Megszerzett oklevél: Orvosi doktor (MD) diploma.
 • A külföldi végzettség elismerése: A Koç Egyetemi Orvostudományi Kar szerepel az ECFMG (USA Clinical Master alkalmazások), a California Medical Board és a GMC (a UK Clinical Master alkalmazások) jóváhagyott iskolák listáján.

Élő költségek és ösztöndíjak

 • A campus kollégiumi szállásegységenként 2 000 - 5 500 USD között mozog.
 • Az életköltségek (étkezés, helyi utazás, könyvek, stb.) Kb.

A nemzetközi hallgatók részére részben tudományos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Csak be kell nyújtania az online jelentkezési lapot, és be kell mutatnia a motivációs levelében, hogy szeretné figyelembe venni az ösztöndíjat, és röviden megmagyarázza, miért.

A kari értékelő bizottság ezután dönt a felvételi és ösztöndíj megszerzéséről egy jelöltnek.

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb alkalmazzanak egy ösztöndíj megszerzéséhez.

Felvételi követelmények

 • MCAT - előnyben részesített minimum 505 pont vagy SAT vizsga pontszám 1410 pont vagy magasabb
 • TOEFL vizsga pontszám legalább 80 pont (ha rendelkezésre áll)
 • 2 ajánlási levél
 • motivációs levél
 • középiskolai diploma és átiratok

Feltölti ezeket az információkat az online alkalmazás rendszerünkre.

Több információ:

https://international.ku.edu.tr/https://medicine.ku.edu.tr/en/

Utoljára frissítve júl. 2019

Az iskoláról

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Tovább

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Kevesebb