Bachelor in Health Studies

Általános információk

Program leírás

Az Egészségtudományi Bachelor a Kineziológiai és Egészségtudományi Kar és a Bölcsészettudományi Kar között a Kanada Első Nemzetek Egyetemével együttműködésben működik.

Célja, hogy a hallgatók számára integrált megértést biztosítson azokról a módokról, amelyekkel a társadalmi, gazdasági és kulturális „egészségmeghatározók” alakítják az egyéni hiedelmeket, attitűdöket és gyakorlatokat, amelyek viszont befolyásolják az egyének élettani és biológiai működését.

A fokozat elősegíti az egészség interdiszciplináris megértését, mind a társadalomtudományok, mind a természettudományok ismereteit felhasználva, és célja az ismeretek fejlesztésének és az egészség elősegítésének előmozdítása. Ez a program megfelel Saskatchewan és Kanada szükségleteinek, mivel az egészségügyi kérdések továbbra is uralják a közpolitikai döntéseket. A program egyik legfontosabb jellemzője, hogy hangsúlyt helyez az őslakos egészségügyi igények megértésére.

Az egészségügyi tanulmányok diplomái az egészségügy területén (kormányzat, közösségi egészségügyi programozás) vagy továbbképzést folytatnak (orvostudomány, végzős iskola).127276_53e9d046485bb108f5d08460962f30771139d9e34e50744e702b72d29348c5_1280.jpg stevepb / Pixabay

Program leírása

Szeretne megismerni az egészségünket befolyásoló társadalmi és kulturális tényezőket?

Az egészségügyi tanulmányok lehetővé teszik a wellness és betegség társadalmi, pszichológiai és biológiai tényezőinek felfedezését. Tantermi és gyakorlati tapasztalatok révén megismerheti az egészséggel kapcsolatos elmélet, kutatás és politika megértéséhez és értékeléséhez szükséges eszközöket.

Ezt az egyedülálló együttműködési programot a Kineziológiai és Egészségtudományi Kar és a Művészetek Kar, valamint a Kanadai Első Nemzetek Egyeteme kínálja.

Minta tanfolyamok

Őshonos egészség, egészség és betegségek, egészség Kanadában, egészségügyi kérdések.

Karrierlehetőségek

A diplomások szociális munkásként dolgoznak, közpolitikai elemzők, egészségügyi tanácsadók, wellness és életmód tanácsadók, életvezetők és egészségügyi kutatók.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Tovább

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Kevesebb