Bachelor in Health Sciences

Általános információk

Program leírás

Assumption College Health Sciences Programja előkészíti a diákokat a karrierlehetőségek széles skálájára az egészségügy növekvő területén, alkalmazásokkal a klinikai gyakorlat, az adminisztráció, a szakpolitika fejlesztése és a kutatás területén. Az Assumption's health sciences fő témája az interdiszciplináris program, amely a természet-, betegség- és fogyatékossági, valamint egészségügyi ellátási és ápolói modelleket, valamint a globális egészségügyi rendszereket irányító gazdaságot, etikát és politikákat tartalmazza.

Az egészségtudományi hallgatókat arra ösztönzik, hogy testre szabják az oktatásukat koncentrálással a főbbekhez, amelyek segíthetnek előkészíteni őket a választott diplomás program számára. Az egészségügyi szakterületek tipikus koncentrációi közé tartoznak a fizikoterápia, a pre-foglalkozási terápia, a kommunikációs tudományok és rendellenességek, valamint a pre-klinikai egészségügyi foglalkozások. A közegészségügy és a páciens érdekképviseleti koncentrációja jelenleg is fejlesztés alatt áll.

Az egészségtudományi egyetemi diploma előkészíti a hallgatókat a posztgraduális iskolákban, valamint belépési szinteket az egészségügyi igazgatásban, a betegek érdekképviseletében és a betegek tapasztalataiban, az orvosi számlázásban, az egészségbiztosításban, valamint a gyógyszerészeti és orvosi eszközökben.

Előnyei és jellemzői a Bachelor diploma Health Sciences feltehetően Colleg e

 • Tudás, készségek és tapasztalat megszerzése egy valóban interdiszciplináris programban, amely felkészíti Önt a sikerre egy összetett és folyamatosan fejlődő egészségügyi ágazatban.
 • Teljesíts egy 200 órás szakmai gyakorlatot az egészségügyi ellátásban, és azonnal állást foglaljon a foglalkoztatás után.
 • Használja ki helyünket Worcesterben, az Egyesült Államok egyik vezető egészségügyi intézményének otthonában.
 • A College of Motion and Rehabilitation Science (MARS) laboratóriumában, a Közép-Massachusettsben található néhány mozgóképző laboratórium egyikének kutatásával segített.
 • Készüljön fel a posztgraduális iskolai programokra a fizikai terápiában, a foglalkozás-terápiában, a beszéd- és nyelvi patológiában vagy más klinikai egészségügyi szakmákban, például orvosasszisztensben, fogorvosi vagy orvosi iskolában, ápolásban és gyógyszertárban, koncentrációs programjaink segítségével, az Ön oktatási és karrier irányítására.

Az Egészségtudományi Program a Assumption College az interdiszciplináris tanfolyamot és az értelmes terepmunkát ötvözi Az Ön tanulmányai révén ismerkedhet a természettudományi, betegségi és fogyatékossági és egészségügyi ellátási és gondozási modellekkel, valamint a gazdaságot, az etikát és a politikákat, globális egészségügyi rendszerek. Ez a tudás, és a készséged, amit a szakmai gyakorlatodban fejlesztesz, felkészíti Önt a posztgraduális iskolába, belépő szintű posztokra az egészségügyben és azon túl.

Tapasztalati tanulás

Az Assumption egészségtudományi tanterve közé tartozik a féléves szakmai gyakorlat az egészségügyi területen, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék és finomítsák azokat a tudást és készségeket, amire szükségük lesz hatékonyan egészségügyi szakemberként. Ez a gyakornoki tapasztalat segít a diákoknak, akiket a karrierfejlesztés és a megkülönböztetés jellemez, gyakran a diploma megszerzése után.

Jelentősebb

Egészségtudományi szakemberek kötelesek elvégezni 14 fő tanfolyamon belül. Ezek közül a kurzusok közül három átfedésben van az alaptantervvel, amely a diákok számára egy erős bölcsészettudományi alapot biztosít. Ezenkívül az egészségtudományi főiskolán belüli egyes kurzusok valószínűleg átfedik a program speciális koncentrációival, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy ne csak a diploma követelményeinek hatékony teljesítését, hanem a karrierjük iránti érdeklődésüket is testre szabhassák.

Speciális koncentrációk

Az Assumption's health sciences program minden diák hallgatói számára lehetőséget kínál arra, hogy koncentráljon olyan speciális területekre, amelyek segíteni fogják a választott diplomás programokat és pályafutást.

Kommunikációs tudományok és rendellenességek:

Készüljön fel a beszéd-nyelvű patológia (SLP) segítőjeként vagy a Beszéd-nyelvű patológia vagy az Audiológia területén végzős diploma megszerzésére.

Páciens advocacy

Az egészségügyi és humán szolgáltatások, az egészségügyi pszichológia, az egészségügyi ellátás menedzsmentje és a szociológia ismereteinek és megismerésének elősegítése a betegekkel dolgozó és beteg egészségügyi környezetben.

Pre-Clinical Health Professions:

Készítse elő a posztgraduális tanulmányokat a klinikai orvostudományi programokban, mint például az orvosasszisztens, a gyógyszertár, az orvos és a fogorvosi orvos. A hallgatókat az egészségtudományok vagy a biológia területén jelentik.

Pre-Occupational Therapy:

Készüljön fel a posztgraduális tanulmányokra a foglalkozási terápiában. A hallgatókat az egészségtudományok, az emberi szolgálatok és rehabilitációs tanulmányok, a biológia vagy a pszichológia területén szerezhetik.

Pre-Physical Therapy:

Készüljön fel a végzős tanulmányokra, akár foglalkozási terápiában, akár fizikoterápiában. A hallgatókat az egészségtudományok, az emberi szolgálatok és rehabilitációs tanulmányok, a biológia vagy a pszichológia területén szerezhetik.

Mozgás- és Rehabilitációs Tudományok (MARS) Laboratórium

Assumption College otthont ad a Movement and Rehabilitation Sciences (MARS) Laboratóriumnak, amely egyike azon kevés mozgóképző laboratóriumoknak, amelyek Közép-Massachusetts tartományban vannak. A MARS Lab biztosítja az Assumption egyetemi hallgatók számára egy egyedülálló és kényelmes lehetőséget arra, hogy megtanulják használni a kifinomult mozgásfogadási rendszert.

A diákok együttműködnek a valódi kísérletekkel, például Dr. Bob Caron humán járási mintákkal, és teljes mértékben belevetik a kutatási folyamathoz, ideértve a konceptualizálást, az adatok összegyűjtését és értelmezését, valamint a kutatások írását és bemutatását.

A legtöbb olyan diák, aki olyan rendszereket használ, mint a MARS Lab, diplomás szinten tanul. A kutatásban való részvétel segíthet megkülönböztetni a felajánlott hallgatókat a szakmai és testi, egészségügyi, gyakorlati vagy rehabilitációs tudományok doktori programjainak pályázati folyamata során.

Fokozat követelmények

Az Egészségtudományi Főiskolák olyan kurzusokat egyesítenek, amelyek az egészségügyre összpontosítanak fogyatékossággal, betegséggel, biológiai tudományokkal és matematikával másokkal, hogy egy valóban interdiszciplináris programot hozzanak létre, amely tükrözi az egészségügyi ellátás, a politika és a közigazgatás jelenlegi és új trendjeit. Összesen összesen 48 kreditből álló 14 tanfolyamot kell teljesíteni, amelynek 10 kreditje átfedésben van az alap tantervvel.

Szakmai

Az Assumption egészségtudományi tanterve tartalmaz egy féléves szakmai gyakorlatot az egészségügy területén, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék és finomítsák azokat a tudást és készségeket, amelyeknek egészségügyi dolgozóként kell dolgozniuk.

Minden hallgató együttműködik az Egészségtudományi Kartal, hogy találjon szakmai gyakorlatot egy megfelelő környezetben, és heti oktatói munkájával találkozik tapasztalataik feldolgozásához, és kapcsolatot létesítve a tapasztalatok és a tananyag tartalom / elmélet között.

A kulcsfontosságú tapasztalatok kiépítésén és a képességek kibontakoztatásán túl az egészségtudományi gyakornoki tapasztalatok segítik a hallgatókat a karrierfejlesztés és a megkülönböztetés folyamatában, és gyakran munkahelyi beosztást eredményeznek.

Az egészségtudományokkal és koncentrációkkal kapcsolatos legújabb szakmai helyszínek:

 • Közép-tömeges fizikai terápia
 • THOM Korai Intervenciós Szolgáltatások
 • Wachusett Gyermekkori Központ
 • Assumption College Athletic Training
 • Worcester Polytechnic Institute Athletic Training
 • Worcester fizikai terápia
 • UMASS orvosi vészhelyzeti mentális egészség
 • Greendale fizikai terápia
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Tovább

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Kevesebb