Bachelor in Health Science

Általános információk

Program leírás

Építsen egy erős alapot a tudományokban

Mesterje el azokat az elképzeléseket és információkat, amelyekre szükség lesz az egészségügyi szakember karrierjéhez. Az egészségtudományi érettségi fok biztosítja a szabad művészetek és tudományok alapját a szakmai gyakorlathoz és a posztgraduális tanulmányokhoz. A hallgatók ismereteket szereznek a jelenlegi egészségügyi rendszerről, valamint az egészségügyi ellátás nyújtásának és finanszírozásának kihívásairól és változásairól regionális és globális szinten.

Fokozat követelmények

Főbb követelmények

 1. Azoknak a hallgatóknak, akik egy professzionális előmenetet választottak (pre-OT, PT, PA), a GPA-nak legalább 2,75-et kell megtartaniuk, hogy fennmaradjanak a főiskolai hallgatók között. Ha egy hallgató kumulatív GPA-ja 2,75 alá esik, akkor próbaidőre helyezik őket, és egy félévvel visszaállíthatják immatrikuláló fő státuszukat azáltal, hogy kumulált GPA-ját 2,75 fölé emelik.
 2. A hivatásos pálya hallgatóknak legalább B fokozatot kell elérniük az ENGL 112 vagy azzal egyenértékű és a MATH 116 vagy azzal egyenértékű osztályban.
 3. Azoknak a hallgatóknak, akiknek egy fő kurzuson C fok alatti fokozatot kapnak, meg kell újítaniuk a kurzust. A főbb kurzusok egyszer megismételhetők. A program irányelveinek bármilyen kivételét a program vezetője jóváhagyja.

Gyors tények

 • Online tanfolyam lehetőségek.
 • Hasznos tanácsadók az egészségügyi szakemberek végzős programjainak összehangolására.

A program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

 • Szintetizálja és alkalmazza a biológiai, fizikai, egészségügyi és viselkedéstudományi ismereteket az egészségügyi szakember gyakorlatának alapjaként.
 • Magyarázza el a kulturális kompetencia és elismerés fontosságát a sokféleség szempontjából a közösségben és az egészségügyi környezetben.
 • Bizonyítsák be az egészségügyi környezetben található helyes etikai gyakorlat ismereteit.
 • Azonosítsa és használja a szakmai / tudományos irodalmat és anyagokat a klinikai gyakorlattal és az egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos szakmai döntéshozatal támogatásához.
 • Mutassa be a jelenlegi egészségügyi rendszer ismereteit, valamint az egészségügyi ellátás nyújtásának és finanszírozásának kihívásait és változásait.
 • Mutassa ki az ügyfél-orvos és a szakmai interakcióhoz, valamint a klinikai orvosok közötti kommunikációhoz szükséges interperszonális készségeket.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Tovább

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Kevesebb
Dobbs komp , New York , New York , Yorktown Heights , USA Online + 4 Több Kevesebb