Bachelor in Health Science

Általános információk

Program leírás

Építsen egy erős alapot a tudományokban

Mesterje el azokat az elképzeléseket és információkat, amelyekre szükség lesz az egészségügyi szakember karrierjéhez. Az egészségtudományi érettségi fok biztosítja a szabad művészetek és tudományok alapját a szakmai gyakorlathoz és a posztgraduális tanulmányokhoz. A hallgatók ismereteket szereznek a jelenlegi egészségügyi rendszerről, valamint az egészségügyi ellátás nyújtásának és finanszírozásának kihívásairól és változásairól regionális és globális szinten.

Fokozat követelmények

Főbb követelmények

 1. Azoknak a hallgatóknak, akik egy professzionális előmenetet választottak (pre-OT, PT, PA), a GPA-nak legalább 2,75-et kell megtartaniuk, hogy fennmaradjanak a főiskolai hallgatók között. Ha egy hallgató kumulatív GPA-ja 2,75 alá esik, akkor próbaidőre helyezik őket, és egy félévvel visszaállíthatják immatrikuláló fő státuszukat azáltal, hogy kumulált GPA-ját 2,75 fölé emelik.
 2. A hivatásos pálya hallgatóknak legalább B fokozatot kell elérniük az ENGL 112 vagy azzal egyenértékű és a MATH 116 vagy azzal egyenértékű osztályban.
 3. Azoknak a hallgatóknak, akiknek egy fő kurzuson C fok alatti fokozatot kapnak, meg kell újítaniuk a kurzust. A főbb kurzusok egyszer megismételhetők. A program irányelveinek bármilyen kivételét a program vezetője jóváhagyja.

Gyors tények

 • Online tanfolyam lehetőségek.
 • Hasznos tanácsadók az egészségügyi szakemberek végzős programjainak összehangolására.

A program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

 • Szintetizálja és alkalmazza a biológiai, fizikai, egészségügyi és viselkedéstudományi ismereteket az egészségügyi szakember gyakorlatának alapjaként.
 • Magyarázza el a kulturális kompetencia és elismerés fontosságát a sokféleség szempontjából a közösségben és az egészségügyi környezetben.
 • Bizonyítsák be az egészségügyi környezetben található helyes etikai gyakorlat ismereteit.
 • Azonosítsa és használja a szakmai / tudományos irodalmat és anyagokat a klinikai gyakorlattal és az egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos szakmai döntéshozatal támogatásához.
 • Mutassa be a jelenlegi egészségügyi rendszer ismereteit, valamint az egészségügyi ellátás nyújtásának és finanszírozásának kihívásait és változásait.
 • Mutassa ki az ügyfél-orvos és a szakmai interakcióhoz, valamint a klinikai orvosok közötti kommunikációhoz szükséges interperszonális készségeket.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Tovább

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Kevesebb
Dobbs komp , New York , New York , Yorktown Heights , USA Online + 4 Több Kevesebb