Bachelor in Exercise Science

Általános információk

Program leírás

A gyakorlatok tudománya az, hogy az emberi test hogyan reagál és alkalmazkodik a testmozgáshoz. A gyakorlatban a tudósok feladata a testmozgás programok kialakítása és végrehajtása a széles populációk szélességében. A fizioló- giai értékelések végrehajtásával javítják a sportolók teljesítményét, és hatékony információs programokat dolgoznak ki. Emellett az általános lakosság tagjaival is dolgoznak, akik érdeklődnek az egészségük javításában és a betegség kockázatának csökkentésében. A tudósok gyakorlása szakosodott a már meglévő betegségekkel, például az elhízással, a szív- és érrendszeri megbetegedéssel, a cukorbetegséggel, a pulmonalis kihívásokkal és a rákos megbetegedésekkel foglalkozókkal.

Mit tanulsz?

Az Exercise Science Major egyike az ország 18 országos programjának, amelyek mindegyike akkreditált a Bizottság által a szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációjáról (CAAHEP), és amelyet a National Strength and Conditioning Association (NSCA) támogat.A Gyakorlati tudomány programban részletesen megismerheti a testmozgás élettani válaszait. Akadállyal és aktív tanulási tapasztalatokkal rendelkezni fog, amelyek tanítani fogják Önöket a széles körű népességprogramok tervezésére és végrehajtására.

TantervÁtfogó tantervünk lehetőséget nyújt Önnek az Experiential Learning programban való részvételre, ahol élettani felméréseket végez, egyedi testmozgásprogramokat tervez, és segít az ügyfeleknek elérni céljaikat. Csoportos kutatómunkában fog dolgozni, és elvégez egy felügyelt szakmai gyakorlatot.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy csatlakozzon ehhez a programhoz, először lépjen be a kollégiumba, mint Exercise Science Intent. Miután teljesítette az összes alábbi kritériumot, automatikusan átkerül a gyakorlati tudományok főnökévé.

 • Teljesíts legalább 12 kreditet a Brockport-i Főiskolán
 • Legalább 2,75 teljes GPA
 • Teljes PES 335 "C" vagy jobb (jellemzően az első féléves másodéves év)

3 3 Fizikai terápia doktora

Együttműködés a Upstate Orvostudományi Egyetemmel, a korai döntés gyorsított 3 3 Doktori Fizikai Terápiás Program lehetővé teszi, hogy befejezze mind az egyetemi diploma a College College of Brockport és a fizikoterápiás doktori fokozatot mindössze hat év alatt.

Karrier OutlookA gyakorlati tudomány fokozata számos karriert eredményezhet. Diákjaink a következők szerint dolgoztak:

 • Erő és kondicionáló edzők
 • A fitness létesítmények vezetői
 • Személyi edzők
 • Vállalati fitness rendezők
 • Szív- és tüdő-rehabilitációs szakemberekA diplomások is használják a mértéke, hogy elindítsák magukat a posztgraduális iskolák a fejlett diplomások olyan területeken, mint:
 • Gyakorlat fiziológia
 • Fizikoterápia
 • Biomechanika
 • Foglalkozásterápia
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Kevesebb