Bachelor in biomedicine

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Érdekli az emberi test funkciói, és szeretne hozzájárulni a betegségek és a szenvedés csökkentéséhez? Szeretne gyógymódot találni olyan betegségek ellen, mint a rák és a cukorbetegség? Szeretne olyan oktatást, amely ötvözi az orvostudományt és a tudományt a gyakorlati készségekkel és alkalmazásokkal?

Akkor az orvosbiológia valami számodra . Az aktív kutató tudósok vezetik Önt, akik közül néhány a világon vezető a saját területén. Ön a kezdetektől fogva része lesz a kutatási környezetnek, és részt vesz a legújabb technikákkal és kutatási eredményekkel.

Jelenlegi kérdések az orvosbiológiai tudósok számára:

  • Hogyan lehet a nanorészecskéket felhasználni a rákos gyógyszerekben?
  • Antibiotikumokkal szembeni rezisztencia, mit tegyünk, ha gyógyszereink már nem működnek?
  • Készíthetünk saját tartalék szerveket őssejt technológiával?
  • Hogyan befolyásolja a genetika, a környezet, az élelmiszer és az életmód gyermekeink és gyermekeink egészségét?

Az edzés után

A biomedicina program lehetőséget ad arra, hogy sok területen továbblépjen a főiskolai diploma után. Szakértővé válik az orvosbiológiai problémamegoldásban, és fontos kapcsolatként működik az új biológiai ismeretek és a gyakorlati orvosi felhasználás között .

A diplomás hallgatók túlnyomó többsége úgy dönt, hogy folytatja a mesterképzést. Mesterfokozat után az orvosbiológiai tudósok például:

  • Kutatás az akadémiai vagy élettudományi iparban
  • Szakértői támogatás hatóságok és vállalatok számára
  • Kábítószer-fejlesztés és klinikai vizsgálatok
  • Biovállalkozói vállalkozás és piaci elemzés
  • Orvosi írás és tudományos újságírás

További információ a https://moodle.med.lu.se/course/index.php?categoryid=254 oldalon található.

Miért Lund University ?

Lund University 1666-ban alapították, és Észak-Európa egyik legrégebbi, legszélesebb és legfinomabb egyeteme. Az egyetem a világ 100 legfontosabb egyeteme közé tartozik a QS World University Rankings 2020-ban, és ez az első választás a nemzetközi hallgatók számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginnovatívabb, fenntarthatóbb és demokratikusabb országa.

Ha nemzetközi hálózatát globális tantermi környezetbe kívánja építeni, akkor a Lund University nagyszerű lehetőség. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. A csoportmunka és az informális tanár-hallgatói kapcsolatok megkönnyítik a mélyreható tanulást.

Az egyetem Lund-ban található, egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Dánia koppenhágai repülőtértől. A város híres élettel teli hallgatói életéről, és számos világhírű kutatási létesítmény és nemzetközi vállalat számára is otthont ad.

Tudjon meg többet a Lund University a www.lunduniversity.lu.se címen

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Tovább

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Kevesebb
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Több Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára