Bachelor in Biomedical Sciences

Általános információk

Program leírás

A Qatar University folyó orvosbiológiai tudományos program célja egy olyan minőségi oktatás biztosítása, amely elkészíti a jövőbeli képzett orvosbiológiai tudósokat elméleti ismeretekkel, gyakorlati, kritikai gondolkodásmóddal, kommunikációs készségekkel és etikával az egészségügyi ágazat számára.

Pályakezdőink elkötelezettek az egész életen át tartó tanulás iránt, és alkalmazkodnak a társadalom változó igényeihez az emberek egészségének és jólétének előmozdításával, következésképpen az ismeretek előmozdításával. Az Egyesült Államok Klinikai Laboratóriumi Tudományos Akkreditációs Ügynöksége (NAACLS) akkreditálja az orvosbiológiai tudományos programot.

Ez az Egyesült Államokon kívüli első tudományos program, amely NAACLS akkreditációt kapott. A program nők számára érhető el.

Belépés

A felvételi követelmények a jelentkezési típustól függően változnak (új, átutalásos, felvételi vagy nem fokozatbeli jelentkezők). Kérjük, vegye fel velünk a további információkat a felvételi követelményekről.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb