Az emberi lény és az egészség lényege
Ha az emberi lény lényegét szeretné feltárni, megérteni az egészséges emberi test biológiáját és a betegség kialakulását, akkor az orvosbiológiai tudomány a program az Ön számára. Meg fogja tanulni az emberi biológiát, és hogyan alkalmazhatja ezt a tudást a tudományos kutatásban az egészségügyi és a betegséggel kapcsolatos egészségügyi kérdésekre. Még mindig vannak olyan betegségek és állapotok, amelyekre nincs megoldásunk. Tehát annál fontosabb számunkra, hogy bővítsük ismereteinket arról, hogy pontosan hogyan működik a testünk. Ennek megfelelően minden szinten megvizsgálja ezt, a molekuláktól az emberi populációkig.

További orvosbiológusként kutatva
Az emberi biológia és a molekuláris biológia tudományos szakértőjeként való képzése mellett megtanulja, hogyan kell orvosolni az orvosbiológiai kérdéseket multidiszciplináris megközelítéssel. A Vrije Universiteit Amsterdam emberi egészségének alapja

Ezt fogja csinálni
Első év - megszerezheti az orvosbiológiai tudományok alapismereteit, és megszerezheti az alapvető készségeket, különösen a molekuláris és a sejtbiológiában. Az első évben még egy választható tantárgyat kiválaszthat.

Második év - Mélyebben fogja felmérni az orvosbiológiai tudományokat, nagyobb hangsúlyt fektetve az emberi biológiára. Ezen felül mélyebb ismereteket, betekintést és készségeket fog fejleszteni az orvosbiológiai tudományok különböző területein. Az évet két választható tantárgy teljesíti.

Harmadik év - Leginkább a saját programját készíti el. Az első félév opcionális komponensek számára van fenntartva, például egy kisebb. Utána kötelező kurzust (köztük a „Tudományos írás angolul is” részt vesz), amely felkészíti Önt a kutatás elhelyezésére, a tudományos és etikai filozófia kötelező tárgyával párhuzamosan.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

12 további kurzus Vrije Universiteit Amsterdam »

Utoljára frissítve Szeptember 2, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,083 EUR
az EGT-hallgatók számára. € 12.200 a nem EU / nem EGT-beli hallgatók számára.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date