Bachelor in Biomedical Engineering

Általános információk

Program leírás

Orvosbiológiai mérnöki

A mérnökök megoldást találnak egy adott problémára, vagy megfelelnek egy kézzelfogható termék (gép, berendezés, rendszer vagy folyamat) követelményének. A fejlesztő fejlesztése és fejlesztése érdekében a mérnök tervez, építi, működtet, megvizsgálja a terméket és a viselkedést különböző működési körülmények között. A megoldásokat és egyéb komplikációkat igénylő problémák a mérnökök számára lehetővé teszik a tudás kiterjesztését és elmélyítését. Ebben a folyamatban új műszaki tudományok zajlanak. Az elmúlt ötven évben a biomedical engineering egyike azoknak a fejlődő és növekvő lendületeknek.

A Biomedical Engineering gyakran foglalkozik a biológiai rendszerek, különösen a szervezett magas szintű komplex rendszerben, az emberi test szerkezetének komponenseivel, megérteni az interakciókat és a funkcionális károsodást a szükséges eszközök, berendezések és rendszerfejlesztés.

Példák az orvosbiológiai mérnöki feladatokra:

 • Az elektronikus eszközök, például az EKG és az MRI diagnosztikai célokra használatosak, a következő eszközök, például cautery és catheter eszközök tervezése és gyártása kezelési célokra, dialízis gépi eszközök, műtéti robotrendszerek, különböző kábítószerek szállítása, szükség esetén mikroprocesszorok, mint például mesterséges anyagok, hallókészülékek, olyan eszközök, amelyek növelik a végtag és a szerv funkcióinak pontosságát és érzékenységét, a csont és az érrendszer protézisét és a szívbillentyűket.
 • Az interfészeket úgy tervezték meg, gyártották és készen álltak használni, hogy átadják a teljesítmény-vizsgáló berendezéseket, rendszereket és folyamatokat az emberi számítógép fejlesztéséhez szükséges nagy teljesítményű alkalmazások területén;
 • Az egészségügyi szolgáltatások minőségének és hatékonyságának növelése érdekében különböző folyamatokat, szervezeti modelleket vezetnek és fejlesztenek;

A biomedicinális eszközöket és a rendszer teljesítménytesztjeit különböző virtuális platformok, mechanikai és biológiai modellek, tervezés, gyártás és tesztelés céljából hozzák létre.

Bahcesehir University Biomedical Engineering Tanszék jött létre a mérnökök képzésére és az elméleti és gyakorlati ismeretek előállítására és felhasználására, mint kutatók és szakemberek felelősségérzetére. A tanszék középpontjában a tudomány, az emberi anatómia és a fiziológia, az alap- és alkalmazott matematika, a rendszerek modellezése és elemzési módszerei, az anyagok, az elektronika, az irányítás és a számítástechnikai kérdések állnak az orvosi termékek és a berendezések tervezésének alapismereteivel.

Az egyéb mérnöki részlegeken kívül a Genetikai és Bioinformatikai Osztály és az Orvostudományi Kar is rendelkezik a képzési programnak megfelelő programokkal. A program középpontjában a diákok érdekei és képességei, a tanulás ideje, a szakértelem és a rugalmasság áll a posztgraduális munkakörnyezetben, amelyet a diákok képesek maguknak meghatározni. A sikeresen befejeződött hallgatók közvetlenül ki vannak téve a munka életének.

Kórházak és egyéb egészségügyi létesítmények:

 • Az egyetemeken
 • Orvosi kutatóközpontok
 • Orvosi eszközök és berendezések gyártása, értékesítése és értékesítés utáni támogatása szervezetek számára
 • A gyógyszeriparban
 • Egészségügyi szolgáltató az információfeldolgozó egységben

A diákok ugyanúgy dolgozhatnak, mintha biomedikai, bioméreteket, biomechanikát, bioinformatikát, orvosi fizikát és géntechnológiát kívánnának. A hallgatók képesek tovább folytatni diplomát a kapcsolódó területeken, mint például a szöveti mérnöki. A hallgatóknak lehetősége nyílik a külföldi egyetemeken való részvételre is, amelyek együttesen működnek egyetemünkön.

Tanfolyamstruktúra diagram hitelekkel

 • A TR jelölt kurzusokat török ​​nyelven tanítják.
 • Az EN jelölt kurzusokat angolul tanítják.
 • A TR-EN angol és török nyelvű kurzusokat tartalmazott.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Tovább

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Kevesebb
Isztambul , Törökország Online + 1 Több Kevesebb