Bachelor in (Allied) Health Sciences

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Készen állsz arra, hogy olyan tudásbázist fejlessz ki, amely felkészíti Önt arra, hogy az egészségügyi ellátásban résztvevő kezelőcsoport részese legyen? Érdekelt-e Ön az ápolási, atlétikai, fizikoterápiás, foglalkozás-terápiás vagy egyéb egészségügyi pályafutásokra? A CMU Allied Health Sciences részlege biztosítja a diákjainknak azokat a készségeket, amelyeket a munkáltatók az egészségügyben és a folyamatos sikerhez szükséges oktatásban keresnek.

A programról

A Bachelor of Health Sciences program felkészíti Önt a keresletet a karrier a folyamatosan fejlődő és növekvő területeken. Kapsz kihívást jelentő és jutalmazó tudományos tapasztalatokat, valamint a gyakorlati tanulás. Ha már végzett egy tudományos végzettséggel rendelkező szakembert egy egészségügyi területen a tanúsítással együtt, akkor jogosult az alapképzés elvégzésére.

CMU Health Sciences főorvosaként lehetőséged lesz:

 • kényelmessé válik, mint vezető és a kommunikáció, a kutatás, az elmélet, a diagnózis és a felügyelet révén az ügyfelek gondozásában
 • olyan osztályokat vehet fel, mint a Jelenlegi Szakmai Gyakorlat, az Egészségügyi Jog, valamint az Ügyfél Oktatás és Egészségügy
 • részt vegyen gyakorlati tanuláson a tanfolyam és a gyakorlati tapasztalatokon keresztül
 • olyan munkatársakká válik, akit a vezetés és a vezetői képességek nagyon kívánnak, és aki széthúzza és elkötelezettséget szenved


A fokok elérhetőek/>

 • Egészségtudományi Bachelor
 • Bachelor of Science in Nursing
 • Bachelor of Science at Athletic képzés
 • A tudomány professzionális terápiás asszisztensének munkatársa
 • A fizikai terápiás asszisztens munkatársaFelvételi követelmények

A CMU felvétele szelektív. A belépő személyzetünk gondosan átvizsgálja és értékeli az egyes alkalmazásokat egyéni alapon. Kérjük, tekintse át az összes követelményt, mielőtt felvételi kérelmet nyújtana be.

Függetlenül attól, hogy a Liberális Művészetek és Tudományok Kollégiuma (CLAS) vagy a CGES diákja, a CMU megtámadja Önt, és lehetőséget nyújt arra, hogy olyan készségeket fejlesszen ki, amelyek a szakmai utazás során kifizetődnek.

Szeretjük Önt, hogy csatlakozzon hozzánk, és tapasztaljon egy olyan oktatást, amely többet ad. Csak néhány olyan követelmény van, amelyet szem előtt kell tartani a felvételi eljárással kapcsolatban.


Szabadiskolai Főiskola/>

Bejövő Freshmen

A Central Methodist University való felvételhez a kérelmezők várhatóan befejezték a főiskolai előkészítő programot, amely legalább 4,0-es kumulatív fokozat-átlagot ért el 4,0-es skálán vagy 2250 GED ponton, és 21-es vagy annál magasabb az ACT vagy 1500 vagy annál magasabb értéken. SAT vizsgálat. A pályázóknak tanácsos befejezni a főiskolai előkészítő programot, amely magában foglalja:

 • Négy év angol
 • Hároméves matematika
 • Három év Tudomány
 • Három év társadalmi tanulmányok
 • Egyéves idegen nyelv

A minimumkövetelmények alá eső hallgatók ideiglenes alapon engedélyezhetők, és azokat egyedileg kell figyelembe venni. Ezt a megfontolást a felvételi és az akadémiai szabványok és felvételi bizottság igazgatója végzi. Az ideiglenes befogadást elnyert hallgatóknak meg kell felelniük a Central Methodist University által írásban meghatározott feltételeknek és követelményeknek

Otthoni óvodás hallgatók

Az otthoni iskolában tanuló diákoknak be kell nyújtaniuk egy érvényes otthoni iskolai átiratát, 2,5-es pont átlagot és egy 21 ACT-t vagy annál magasabbat vagy 1500-at vagy annál magasabbat a SAT-n.

Átutaló diákok

A pályázóknak 2.0-szer vagy annál magasabb GPA-val kell rendelkezniük az összes korábban kipróbált egyetemi tanfolyamra, és jogosultnak kell lenniük az utolsó főiskolára való visszatérésre. Azok, akik nem felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, fellebbezést kell benyújtaniuk az Akadémiai Szabványügyi és Felvételi Bizottsághoz, amely meghatározza, hogy a hallgató be lesz-e fogadva.

Minden átutalási jelentkezőnek be kell nyújtania a középiskolai feljegyzések hivatalos feliratait, amelyek egyértelműen jelzik a GPA és az osztály rangját. A pályázóknak át kell adniuk az összes kollégium és egyetem hivatalos átiratait. Ezek az átiratok a hallgató állandó kollégiumának részét képezik.


Főiskola/>

Egyetemi hallgató - Átutalás hallgató

A hallgatóknak 60 órát vagy annál többet kell elvégezniük egy akkreditált kollégiumban, vagy társult diplomával rendelkeznek, és legalább 2,0 GPA-val rendelkeznek átutazó tanfolyamokon. Az összes kollégium hivatalos átiratait el kell küldeni a CMU-nak.

Azoknál a diákoknál, akiknél kevesebb, mint 2,0-es pont átlaga tekinthető ideiglenes befogadásra. Bizonyos fokú befejezési programok további, egyedi követelményeket tartalmaznak.

Egyetemi - első osztályú hallgatók

Az első alkalommal a Freshmen azok, akik először belépnek a főiskolára, vagy sikeresen befejezték a főiskolai hitelórák számát, vagyis a kettős hitelt kivéve. Az összes középiskolából és főiskolából származó hivatalos átiratokat el kell küldeni a CMU-nak, valamint az ACT vagy SAT pontszámoknak.


OKTATÁS/>

Szabadiskolai Főiskola

 • Éves tandíj (félóránként 12-18 óra) 23.650 dollár
 • Éves díjak 770 $

HELYSZÍNEK

Ezeket a programokat az alábbi helyeken kínálja:

LAKÁSI CAMPUS

 • Fayette, MO
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ ... Tovább

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ll find your voice. You’ll achieve your very best – as a scholar, as a leader, as a difference-maker in the world. Kevesebb
Fayette , USA Online + 1 Több Kevesebb