Bachelor fizioterápiában és rehabilitációban

Általános információk

Program leírás

Fizioterápia és rehabilitáció

A fizioterápiás és rehabilitációs program célja olyan egészségügyi szakemberek oktatása, akik tervezhetik és végrehajthatják a szükséges fizikoterápiás beavatkozásokat és rehabilitációs programokat, amelyeket az orvos a diagnózis után fejleszt ki, olyan beteg esetében, aki bármilyen okból kongenitálisan vagy később fogyatékossá vált . A fizikoterápiás és rehabilitációs programok megvalósításán kívül a fizioterapeuták is részt vesznek a betegek képzésében segédeszközök és protézisek használatával, amelyek támogatják a végtagok működését, segítik a mindennapi életüket és segítik életkörülményeiket.

A fizioterapeuta, mint egészségügyi csoport tagja, különösen fontos szerepet tölt be a fizikai terápiás egységekben, ortopédiai, neurológiai, égési, kardiológiai, gyermekgyógyászati ​​és nőgyógyászati ​​klinikákban. A gyógytornász is fontos tagja a rehabilitációs központnak.

A szakmailag magas színvonalú ellátáshoz szükséges fizioterapeuták száma elégtelen. Ebben a tekintetben egyre nagyobb szükség van a gyógytornászok számára, akik részt vehetnek az interdiszciplináris csapatokban az egyetemeken.

Tanfolyamstruktúra diagram hitelekkel

  • A TR jelölt kurzusokat török ​​nyelven tanítják.
  • Az EN jelölt kurzusokat angolul tanítják.
  • A TR-EN angol és török nyelvű kurzusokat tartalmazott.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Tovább

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Kevesebb
Isztambul , Törökország Online + 1 Több Kevesebb