Bachelor egy főorvosnál a Pre-Medical-ben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Pre-Med áttekintés

A biológiában vagy a kémiaban is tud dolgozni, és a Pre-Med pályán lehet.

Az Erskine- i Pre-Med pályán hallgatók többsége vagy kétszeres főmérnököt szerez biológiában és kémiában, vagy egyik tantárgyból, míg a másikban kiskorú. Ezzel biztosíthatja, hogy az orvosi iskola előfeltételei az övé alá kerüljenek, mielőtt elkészítik az MCAT-ot, az orvosi iskola felvételi vizsgaát .

129266_DSCF0174.jpg

Kémia szak

Az Erskine kémiai programját úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a kémia és a kémiai tudományágak pályafutására. A kémia nagyon széles körű tanulmányi terület, amely magában foglalja a készségeket és a személyiségeket az erősen analitikus és matematikai ismeretektől a széles körben látnoki, szintetikus és kreatív képességekig.

Ez a sokféleség teszi a kémia tanulmányozását a keresztény bölcsészettudományi közösségben ideális választás! Itt, Erskine-ben, a kémiai nagyvállalatainkat arra buzdítják, hogy építsék műszaki laboratóriumi és tudományos készségeiket, miközben alapos megértést fejtenek ki a vegyész, a társadalom és az egyház közötti kapcsolatról.

Biológia fő

A Biológiai Tanszék célja, hogy segítse a hallgatókat abban, hogy jobban megismerjék azt a világot, amelyben élünk, és tovább javítja a biológiai tudományok megértését. A biológia szakán a felfedezés, a tudományos gondolkodás és a karrier vagy további tanulmányokhoz szükséges készségek állnak a hangsúlyban.

Az Erskine Biológiai Tanszékének története sikeresen elhelyezi a szakirányú, orvosi és diplomás programokat az orvostudománytól és az emberi genetikától kezdve a környezetvédelmi törvényig és a toxikológiáig.

Erskine valóban remek hely, ahol fel lehet készülni az orvosi iskolára. A bölcsészettudomány lehetővé teszi hallgatóink számára, hogy teljes felszereléssel rendelkezzenek minden, amire az orvosnak szüksége van, az orvosi ismeretektől a helyes írásmódig az orvos kommunikációjához.

Ha szeretné ütemezni egy látogatási élményt erre az évre, hagyhatjuk, hogy üljön egy biológia órába, így képet kaphat arról, hogyan működnek a tudományos osztályok129328_2.jpg

Felvételi

 1. Jelentkezzen be az Erskine College . Van egy 25,00 $ pályázati díj.
 2. Az amerikai kormányzati támogatásra jogosult diákok számára az október 1-jét követően a www.fafsa.ed.gov címen online jelentkezzen be a Free Student for Federal Student Aid (FAFSA) részére. Az Erskine szövetségi iskolakódja 003432. FSA-azonosítót kell kérnie ahhoz, hogy a FAFSA-t elektronikusan aláírhassa online a fsaid.ed.gov címen.
 3. Kérjük, válassza ki az alábbi opciót, amely a legjobban megfelel Önnek.
US újonc

Első alkalommal újonc pályázók, akik nem szerzettek több mint 24 órát egy főiskolán vagy egyetemen.

Alkalmazás ellenőrzőlista az első alkalomra:

 1. Jelentkezz most
 2. Hivatalos középiskolai átirat (befejezett junior év / vezető osztályok bemutatása)
 3. Hivatalos ACT vagy SAT vagy CLT * pontszámok

Amint az alkalmazáscsomag befejeződött, felvételi döntést fogunk készíteni. Miután felvették, egyszerűen küldjön be egy beiratkozási díjat, hogy fenntartsa a helyet a bejövő osztályban. A beiratkozási díjak csak akkor fogadhatók el, ha az osztály számára továbbra is rendelkezésre áll a hely.

* Az Erskine College elfogadja a klasszikus tanulási tesztet (CLT), mint az egyik lehetőséget a szükséges standardizált teszt pontszámhoz, amelyet 2017. szeptemberétől kezdődően a Freshmen felvételhez szükséges.

US Transfer

Középiskolai diplomások, akik egy főiskolán vagy egyetemen vettek részt, és az Erskine-be való felvétel után 24 kreditórát gyűjtöttek.

Alkalmazásellenőrzőlista a transzfer diákok számára:

 • Jelentkezz most
 • Az összes intézmény hivatalos főiskolai átiratai részt vettek

** Az alábbi tételek csak akkor szükségesek, ha a főiskolai végzettségnél kevesebb, mint 2,0 GPA, vagy kevesebb, mint 24 órányi főiskolai munkát végzett. **

 • Hivatalos középiskolai átirat
 • Hivatalos ACT vagy SAT pontszámok
 • Amint az alkalmazáscsomag befejeződött, felvételi döntést fogunk készíteni.

Miután felvették, egyszerűen küldjön be egy beiratkozási díjat, hogy fenntartsa a helyet a bejövő osztályban. A beiratkozási díjak csak akkor fogadhatók el, ha az osztály számára továbbra is rendelkezésre áll a hely.

Nemzetközi

Azok a hallgatók, akik nem amerikai állampolgárok:

 • Meg kell adnia a SAT-ot.
 • TOEFL - angol nyelvtudás szükséges, ha a diák anyanyelve nem angol. Ajánlott TOEFL pontszám: 70 iBT (internetes teszt).
 • Az átirat elküldése (le kell fordítani egy US 4.0 osztályozási skálára, és az IEE (Foreigntranscripts.com), a WES (wes.org) vagy az ECE (ece.org)) segítségével történik. Az ECE-t használva, kérjük, használja a kurzus értékelését, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megkapjuk az átiratok értékelését és a hallgató hivatalos átiratát.

129269_IMG_4260.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Tovább

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Kevesebb