Bachelor diploma fizioterápiában

Általános információk

Program leírás

Bachelor of Health Care
210 kredit
Bevitel 20
Fizikai terápiás képzés
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Fontos dátumok

Alkalmazási időszak: 2020 január
Belépő vizsga: 2020 április
A tanulmányok kezdődnek: 2020 ősz

A mozgás és a funkcionális képesség szakértői

A fizioterapeuta képes egy magas színvonalú, bizonyítékalapú fizioterápiás terv kidolgozására az ügyféllel együtt, és alapozza meg az értékelés tervét, az ügyfél igényeit és a klinikai érvelést. A fizioterápiás szakképzési program megteremti a lehetőséget a rehabilitáció területén a magán- és a közszférában végzett munkára. A diploma megszerzése után Ön jogosult arra, hogy a rendeletben meghatározott foglalkozási cím fizioterapeuta általi használatra jogosult legyen.

A SAMK hallgatókat foglalkoztatják

A rehabilitáció területén mind a magán-, mind a közszférában dolgozhat. Az alapvető tudásod az értékelés és a mozgás és a funkció támogatása területén folyik. Minden korosztály számára dolgozhat a kórházakban, egészségügyi központokban, magánkézben, iparban, sportklubokban, klinikákban és nem kormányzati szervezetekben.

 • Fizioterapeuta (AMK).
 • Bachelor of Health Care.
 • Az adaptált testmozgás oktatója.

Modern és Sokoldalú Campus

Az új SAMK-campus Pori belvárosában található, és a jövő tanulási környezete.

 • Több mint 4000 diák.
 • Diverzifikált: üzleti, egészségügyi és szociális szolgáltatások, technológia, idegenforgalom.
 • Körülbelül 600 fok évente.
 • Jó közlekedési kapcsolatok: a Pori Utazási Központ mellett található. Könnyen érkezik egy helyi vagy távolsági busz, és gyalogosan is megközelíthető a repülőtérről.

Tartalom

 • Kommunikációs és interakciós készségek.
 • A jövő szakma követelményei és kompetenciái.
 • Emberi funkcionális és mozgási képesség.
 • A fizioterápia bizonyítékokon alapuló módszerei.
 • Gyakorlati képzés.
 • A fizioterápia kutatása és fejlesztése.

A fizioterapeuta képes egy magas színvonalú, bizonyítékalapú fizioterápiás terv kidolgozására az ügyféllel együtt, és alapozza meg az értékelés tervét, az ügyfél igényeit és a klinikai érvelést. A fizioterapeuta figyelembe veszi az etikai iránymutatásokat, jogszabályokat és hatékonyságot a munkájában. Jó interkulturális, interaktív és oktatási készséggel rendelkezik, és részt vehet a multidiszciplináris együttműködést célzó projektekben.

nemzetközisége

Az internacionalizmust a szakok természetes részeként integrálják. A nemzetköziségi kompetencia nyelvi készségek, interaktív készségek és kulturális kompetencia nyilvánul meg. A diák különböző kultúrkörű emberekből álló csoportokban és hálózatokban működik, interkulturális kommunikációs készségeket fejlesztve. A hallgatónak lehetősége van külföldi tanulmányok vagy gyakorlati képzés elvégzésére.

A diploma megszerzése után Ön jogosult arra, hogy a rendeletben meghatározott foglalkozási cím fizioterapeuta általi használatra jogosult legyen. További információ .

A Nemzeti Egészségügyi Ügynökség (TEO) és az állami tartományi iroda felügyelik a fizioterápiás gyakorlatot, amelyet hatékony jogszabályok, értékek, szakmai etika és gyakorlatok szabályozzanak a fizioterápiás környezetben. További információ .

Gyakorlati képzés és tézisek

A gyakorlati képzés a hallgatókat olyan gyakorlati feladatokra vezeti be, amelyek elengedhetetlenek elsősorban a szakmai ismeretekhez és a szakmai munka ismereteihez és készségeihez. A gyakorlati képzés magán- vagy közszférában, vállalkozóvá vagy más, külön jóváhagyott munkakörnyezetként fejezhető be, amely teljesíti a meghatározott kritériumokat, akár Finnországban, akár külföldön.

Az értekezésben bizonyítani tudja, hogy tudását és készségeit a szakmai tanulmányokhoz kapcsolódó gyakorlati szakértői feladatokban alkalmazza.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Tovább

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Kevesebb
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finnország Online + 5 Több Kevesebb