Bachelor diploma az egészségtudományban

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az Egészségtudományi alapképzés interdiszciplináris program, melynek célja a karrierlehetőségek elősegítése a belépő szintű egészségügyi szakemberek számára, valamint az egyéneknek, akik csak az egészségügyben kezdik pályafutásukat.

Ez a program magában foglalja a különböző hátterű és érdeklődő embereket, és segít az Ön oktatási céljainak elérésében.

Goodwin Bachelor in Health Science program négy pályát kínál:

Környezeti egészség

Meg fogja szerezni a környezeti feltételek emberi egészségre gyakorolt ​​hatásának megértését.

Egészségügyi adminisztráció

Ismertesse az egészségügyi ellátási rendszerre jellemző üzleti kihívásokat, és fel fogja ismerni a menedzser szerepét.

Bachelor fokozat befejezése

Ez a pálya lehetővé teszi karrierlehetőségek és előretekintési lehetőségek megteremtését, ha már rendelkezik szakmai tanúsítvánnyal, licenccel vagy jegyzékkel, de nem rendelkezik kollégiumi diplomával.

Egészségügyi Career Exploration

Ön képes lesz arra, hogy feltárja a különböző karriert és szempontokat az egészségügyi ellátás. Ez a pálya megfelelő, ha még nem döntöttél egy adott szakmáról, de érdeklődnek az egészségügyi ellátás igénybevételétől.

Nem számít, hogy melyik számot választottad, erős alapot fogsz szerezni az egészségügyben és felkészülsz a karrierlehetőségekre.

Graduation követelmények

Az Egészségügyi Tudomány főbb alapvető követelményeit a kumulatív GPA (grade point average) 2.0 vagy magasabb értékkel kell kiegészíteni. Minden általános érettségi követelményt a katalógusban foglaltak szerint kell kitölteni.

A program eredményei

Az összes egészségügyi tudományi program követelményeinek sikeres elvégzése után a diplomások képesek lesznek:

 1. Mutasson meg egy erős alapot az alapvető egészségügyi viselkedési, természeti, szociális és egészségügyi tudományokban, amelyek megfelelnek az egészségügyi ellátáshoz szükséges belépési szinteknek.
 2. A szóbeli, írásbeli és írásbeli elképzelések és információk kommunikálása és bemutatása világosan és pontosan olyan módon, amely a kompetencia és a szakmaiság képviselete az egészségügyi területen.
 3. Az egészségügyi ágazat etikai, jogi és szabályozási keretein belül értelmezze és magyarázza meg a politikát.
 4. Az egészségügyi szakemberek és az egészségügyi környezet előtt álló bioetikai kérdések azonosítása és elemzése.
 5. Határozza meg és írja le az egészségügyi szakemberek különböző szerepét, és dolgozzon ki készségeket ahhoz, hogy hatékony csapat tagjává váljon.
 6. Mutasson pontos problémamegoldó képességeket egészségügyi szakemberként való munkavégzés közben, miközben gyakorlást végez.
 7. Értékeljük a sokszínűséget, a különböző hiteket és értékrendeket, valamint értékeljük az egyéni véleményeket;
 8. A független és az egész életen át tartó tanuláshoz szükséges önirányított és elkötelezett tanulási készségek fejlesztése.
 9. Mutassa be azokat az ismereteket és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres legyen az egyes egészségügyi területek vagy tanulmányi területek bejutása.
 10. Elemezze és alkalmazza az információs technológiát, hogy sikeresen részt vegyen a tanulási tevékenységekben.
 11. Legyen oktató és az egészséges életmód ösztönzője.
 12. Használjon igazgatási és szervezési készségeket az egészségügyi és egészségügyi programok tervezéséhez és megvalósításához.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Kevesebb