Bachelor az orvosi és egészségügyi szolgáltatások menedzsmentje

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Orvosi és egészségügyi szolgáltatások menedzsmentje

Vigye karrierjét a következő szintre

Az Orvosi és Egészségügyi Szolgáltatások Menedzsment bachelor diplomát nyújt az egészségügyi szakemberek, akik egy társult fokozatot a szövetséges egészségügyi területen, a készségek és kompetenciák szükségesek, hogy működik, mint vezetők és felügyelők az egészségügyi intézményekben.

Ismerje meg az iparágban tapasztalt oktatókat, akik első kézből ismerik a stratégiákat, a taktikákat és a napi igényeket.

A program fő alapja az irányítás és az emberi erőforrások, valamint az egészségügyre és a bioetikára, a minőségfejlesztésre, a projektmenedzsmentre, a közgazdaságtanra, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatra és a kutatásra, a politikára és a vezetésre vonatkozó sajátosságok. A specializációk lehetővé teszik a program testreszabását az Ön által kiválasztott karrier-pályára, ahol minden szakirány kínál választási lehetőséget a tanításban és a felnőttoktatásban:

Szakterületek

  • Orvosi segítségnyújtás: az orvosi gyakorlat irányítására, beleértve a számviteli és számlázási eljárásokat, valamint az informatika irányítását.
  • Sebészeti első asszisztens: magában foglal egy olyan kapcseprojektet, amely a sebészeti segítő, kódolási és visszatérítési gyakorlatok, valamint az informatika aktuális témáira összpontosít.
  • Sebészeti technológia: beleértve a szervezeti viselkedést, a közegészségügyi statisztikát és az informatikat.
  • Egészségügyi információkezelés: a fejlett egészségügyi informatika, az információkezelés, a bevételkezelés és a megfelelés, valamint az egészségügyi adatelemzés területén.
  • Általános egészségügyi ellátás: válasszon a menedzsment, a számvitel és a számlázás, a szakmunka közötti egészségügyi együttműködés, a marketing, a kutatás és a jelentéskészítés, valamint az informatika tanfolyamairól.

Készüljön arra, hogy vezető szerepet töltsön be az orvosi területen

"Az ANU Orvosi és Egészségügyi és Szolgáltató Menedzsment programjában megszerzi a releváns, valódi készségeket, amelyekkel elő kell mozdítani a karrierjét."

eLearning az ANU segítségével

Az American National University úgy gondoljuk, hogy mindenkinek meg kell adnia a lehetőséget, hogy továbbfejlessze tanulmányait és elérje karriercéljait. A főiskolai és a posztgraduális programokban részt vevő hallgatók számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tanfolyamokat a kényelmes eLearning platformunkon keresztül vegyük át. Mint egy ANU egyetemi hallgató, ugyanazt a karrier-központú oktatást és személyes figyelmet kapja a karunk és a munkatársak, akiket a hallgatók a tantermekben kapnak, beleértve a tudományos tanácsadást, mentorálást és karrier szolgáltatásokat. Az egyetlen különbség, hogy kiválaszthatja, mikor kell tanulmányozni, hogy működjön együtt az ütemtervvel, így nagyobb rugalmasságot biztosít az élet prioritásainak kiegyensúlyozásához.

Költség

MEGJEGYZÉS: Ez a program 100% -ban elérhető az ANU eUniversityen keresztül számos országban. Kérjük, csevegjen a Felvevők segítségével, ha többet szeretne megtudni a program elérhetőségéről az Ön államában.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Tovább

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Kevesebb
Salem , USA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Több Kevesebb