Során

A tananyag szerveződik, hogy biztosítsák a tanulók integrációját a különböző háttérrel az egészségügyi, valamint hogy támogassák a vonatkozó alapvető és konkrét tárgyak, alapozva a Science of Food and táplálkozási igényeit az egyének és populációk.

Az összesített ismeretek át a képzések lehető legnagyobb teljesítmény számos területen, a leghagyományosabb, hogy a legfrissebb, mint a gyógynövény, Genome, Gerontológiai.

A diplomások Univap van generalista, amelynek célja az élelmiszerbiztonság és a táplálkozási ellátást minden szakterületén az élelmiszer és a táplálkozás mutatjuk alapvető elősegítése, megőrzése és helyreállítása az egészség és a betegségek megelőzése az egyének vagy populációk .

Munkaerőpiacon

Munkalehetőségek diplomások a University of Vale do Paraíba Számos, mert igen nagy gazdasági potenciállal régió számos iparágban, amely megköveteli a megfelelő struktúra az egészségügyi rendszer és a jóléti, éttermek és iparban magukat terén munkát. Arról nem is beszélve, hogy nincs elegendő számú felsőoktatási intézményeket, hogy a kereslet kielégítésére, a Paraíba-völgy és környéke, mivel a régió a Serra da Mantiqueira, North Coast és a Historic-völgy (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveiras és São José do Barreiro).

Természetesen Highlights

Transzdiszciplináris területeken, alapítvány tudományágak alkalmazott speciális tudást az egészségre, a kapcsolattartó felkészülés a munkaerőpiacon, a tanterv színpadon kötelező a 3. év, szakterületek igazodik a jelenlegi munkaerő-piaci, a Táplálkozási genomika, Táplálkozási Epidemiology, gyógynövény és gyógyhatású.

Természetesen cél

Forma tudatos szakmai be a szerepét és felelősségét, tudja, hogy ezeket legálisan és teljes egészében, impozáns magát, mint egy képzett és kompetens tagja olyan multidiszciplináris csapatot egészségügyi és oktatási igényeinek eleget és érdekeit széles meglévő munkaerőpiacra dietetikus .

Keresés a kialakulhatna egy professzionális technikailag képzett tervezése, szervezése, irányítása, felügyelete és értékelése élelmiszerek és a táplálkozás szolgáltatások, dolgozó táplálkozási oktatási és segítséget nyújt a közösség vagy egyén, egészséges vagy beteg, az állami és a magánintézmények multidiszciplináris csapatok, valamint a kutatási bármilyen kapcsolódó élelmiszerek és a táplálkozás.

További célja, hogy a képzés, amely kitér a szociális-egészségügyi szükségleteit, különös hangsúlyt fektetve a Unified Health System (SUS).

Időtartam

8 félév, négy év.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020