Bachelor Radiológia

Általános információk

Program leírás

Breaking belsővel és vizsgálja struktúrák dolgozik technológus Radiology. Ismerve az emberi test, elemezni fémszerkezetek, működnek radioaktív források közül néhány a szakmai tevékenység alakult ki a területen.

O Technológus Radiológia Ez képes tevékenységek folytatása felhasználásával ionizáló sugárzás és képalkotó diagnosztikai követően összetettsége technológiai fejlődés. Megfelel az egyre növekvő kereslet a szakemberek magas képzettséggel, hogy megfeleljen a munkaerőpiac, amely hajlamos arra, hogy egyre igényesebb.

munkaerőpiac

A technikusok Radiológiai szakembereket gyorsan felszívódik a munkaerőpiacon, mivel ez képezi egy új szakma széles körben elfogadott ma.

Major munkáltatók Brazília és a világ a kép klinikák, kórházak diagnosztikai központok Imaging, a vállalatok felelős roncsolásmentes vizsgálat építkezéseken, repülőtereken, autógyártók, italgyártás, fúrótornyok, berendezések képviselete cégek az orvosbiológiai mérnöki összpontosító diagnosztikai képalkotó, többek között.

mező

Akkor jár el a menedzsment a munkafolyamat minden specialitások diagnosztikai radiológia (hagyományos radiológia, komputertomográfia, mágneses rezonanciával csontdenzitometriás és mammográfia), beleértve a végrehajtása minőségbiztosítási programok (QGP), képfelvétel révén egyedi eljárásokat a nukleáris medicinában, valamint, hogy végrehajtásáért felelős alkalmazási eljárásait sugárzás sugárkezelést.

A technológus Radiology gyakorolhat felügyeleti tevékenység és a sugárvédelem és fejleszteni a tudományos és technológiai kutatás területén a radiológia.

Egy másik üzemmód az Ipari radiológia, ahol ez a professzionális végez roncsolásmentes vizsgálat haditengerészeti ipari alkatrészek, az autóipar, az olajfúró tornyok és gázvezetékek, valamint az élelmiszer-besugárzás.

GÓL

általános:

Forma felső szintű műszaki szakemberek, akik megfelelő felhasználása high-tech berendezések az egészségügy területén, szemben a diagnosztikai képalkotó és kapcsolódó intézmények.

specifikus:

• Készítsünk szakmai munka terén a radiológia, amely tudományos, technológiai és humán ismeretek teljesítményének etikai és szakképzett gyakorlattal; • az elméleti és gyakorlati tudás szükséges teljes körű képzést és megfelelő teljesítményű professzionális radiológia, valamint jogszabály fogalmát az emberi kapcsolatok és a szakmai etika; • az igények kielégítése a regionális és nemzeti piacok, alkotó képzett és naprakész szakemberek, akik követik a tudományos és technológiai újítások és a gazdaság know-how ezen a területen a tudás; • Biztosítani kell a személyazonosságát a szakmai profilja a tanfolyam befejezését és tananyagszervezés; • ösztönözze a vállalkozói készségek és a megértés a technológiai folyamat, annak okait és hatásait; • Ösztönözni kell a termelés és a tudományos és technológiai innováció, és alkalmazásuk a munkahelyen; • Az integrált megértése és értékelése a társadalmi, gazdasági és környezeti hatásait a termelési, gazdálkodási és beépítése technológia; • Elő kell segíteni képes tartani a tanulás és nyomon követni a változásokat a munkafeltételek, valamint a további vizsgálatot a posztgraduális képzés.

Utoljára frissítve nov. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb