Bachelor Pre Med (Biológia hangsúly)

Általános információk

Program leírás

A biológusi főiskola felkészíti a diákokat az orvosi szakmákra, az élelmiszerekre és a minőségellenőrzésre, a gyógyszeriparra, a környezetvédelemre, a biológiai kutatásra és így tovább. A biológia a genomika, az orvostudomány, a molekuláris biológia és a biotechnológia területén új áttörést jelent. Karunk elkötelezett abban, hogy megkönnyítse hallgatóink előmenetelét a legmagasabb szintű ismeretek és technikai készségek iránt, hogy jelentős mértékben hozzájárulhassanak választott szakterületükhöz, és tiszteletben tartsák a Teremtőt hivatásukban.

Greenville University biológusi vezetője teljes körű expozíciót követel meg az egész terepen, de lehetővé teszi a rugalmasság hangsúlyozását az egyes hallgatók különös érdeklődésére és karrierjeire. A közelmúltban érett diplomások a botanikára, a molekuláris genetikára és a biológia más területeire végzett tanulmányokat folytatták. Mások versenyképes szakmai iskolai programokat léptek be az orvostudomány, a fogászat, a fizikoterápia és az állatgyógyászat területén.
Karunk elkötelezett abban, hogy egy olyan akadémiai tanulási környezetet biztosítson, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy jól megalapozott szakemberekké váljanak. Karunk személyes érdeklődést tanúsít minden tanulónkban, mind az osztályteremben, mind az osztályban, és minden diákkal együtt dolgozzunk karrierterveink kidolgozásában. Valójában az elmúlt 10 évben 85-90% -a diákjainknak, akik az orvosi egyetemre pályáztak.

A biológia tanszékben a diákjainkat arra ösztönzik, hogy vizsgálják meg a biológiai tudomány etikai és erkölcsi vonatkozásait, és megkérdőjelezik, hogy ezekre a kérdésekre átgondolt és Krisztus-szerű módon reagáljanak.

Greenville College

A Greenville University biológia programjában Ön képes lesz arra, hogy:

 • Sokoldalú, átfogó oktatást nyerhet a biológia, a kémia, a genetika, a mikrobiológia és az ökológia tanfolyamokon keresztül.
 • Kezdjünk értékes tapasztalatokat szerezni friss évvel a STEM berendezésekkel és a legmodernebb laboratóriumokkal.
 • Részvétel nyári kutatási projektekben, gyakornokokban és gyakorlati lehetőségekben, mint például a Közösségi Egészségügyi Projektek (CHNA) partnerség a HSHS Holy Family Greenvillel, valamint a megelőző egészségügyi program élményei.

Miért érdemes a biotechnológia alapképzését a Greenville University ?

A Biológia Bachelor of Biology egy gyakorlati, kutatás-központú oktatás. A szakemberek vezetésével a biológia programunk lehetőséget nyújt arra, hogy a tanulás közvetlenül a jövőbeli pályafutásodra legyen alkalmazva.

A siker ereje és története a pre-med és az egészség előtti állapotban. A posztgraduális hallgatók egyetértenek abban, hogy a biológia program minősége az egyik fő oka annak, hogy részt vettek a Greenville University . Számos diplomásunk továbbra is orvosok, orvosvezetők lett, és orvosi munkájukért díjat kapott, például Dr. Catherine Weyers Moore , Dr. Mandy Swanson és Dr. Camille Dunkley.

Greenville College

Belépési követelmények

alt = "A Greenville College elismeri azokat a hallgatókat, akik egy evangéliumi keresztény kontextusban szeretnék elérni a bölcsészettudományi oktatást, és akik a közösség tagjai vagy Krisztus iránt elkötelezettek vagy a keresztény nézőpontnak is kedvelik őket. , referenciák, interjúk és a tanórán kívüli tevékenységekben való részvétel. A beiratkozáshoz figyelembe kell venni a diákoknak az alábbiakat:

 • Befejezett belépési kérelem, beleértve a pályázati esszékre adott teljes választ
 • Középiskolai átirat
 • Főiskolai átiratok (ha a diák korábban részt vett valamelyik kollégiumban)
 • ACT vagy SAT pontszámok (csak a kurzusok beiratkozására és a 30 főiskolánál kevesebbet átutaló hallgatókra)
 • Hivatkozások (csak a felvételi bizottság kérésére)

A felvételi hivatal minden egyes fájlt külön-külön felülvizsgálja, így az alt = "Greenville College-ban" tanulni kívánó hallgatóknak be kell fejezniük a pályázati folyamatot, azonban az alt = "A Greenville College fakultatív iránymutatásokat hozott létre, amelyek szerint a felvételi döntések általában:

gólya:

 • Elkészített egy főiskolai előkészítő tananyagot a középiskolában
 • A középiskolai osztály legmagasabb 50% -ában szerepel
 • ACT kompozit 18, vagy SAT (Math Critical Reading) a 860
 • Középiskolai GPA legalább 2,25 / 4,0

Átigazolás:

 • Legalább 12 átruházható főiskolai kredit jött létre
 • A főiskolai GPA legalább 2,25 / 4,0

Megjegyzés: Ha egy diák kevesebb mint 30 főiskolán végzett, akkor a középiskolai rekordot és a teszteredményeket a felvétel meghatározására is felhasználják. Megjegyzés: Ha egy diák nem angol anyanyelvű, akkor a főiskola a TOEFL-t veszi figyelembe az ACT vagy a SAT helyett, és egy TOEFL-t igényel egy átutaló hallgató számára. Pontos terjesztés nem szükséges, de a Főiskola azt javasolja, hogy legalább tizenhat a tizenhat legfeljebb tizenegy egységből álljon elő a főiskolai előkészítő témákban. Nagyon ajánlott a diákok belépése:

 • négy év angol középiskolában
 • egy év minden algebrában és geometriában
 • kétéves idegen nyelv
 • legalább egy év laboratóriumi tudomány
 • egy év amerikai történelem.

Azonban minden jelentkezőt a kérelem alátámasztására az Egyetemnek benyújtott egyéni hitelesítő adatok alapján értékelnek.

* Különleges megjegyzés: Egy olyan egyetemi hallgató, akinek az alt = "Greenville College, aki 22-es kompozit pontszámot ad az ACT-re (az összetett pontszámnak tartalmaznia kell a teszt írás részét), képes lesz felhasználni összetett ACT-jüket a TAP / Illinois Basic Skills teszt.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ACT kompozit pontszámot a felvételi eljárás során be kell nyújtani a következő címre: alt = "Greenville College. Alt =" A Greenville College folyamatosan elismeri a hallgatókat, így nincs konkrét pályázati határidő.

A diákok befogadási értesítést kapnak két héttel a felvételi fájl befejezése után. A felvételi bizottság fenntartja magának a jogot arra, hogy a pályázónak személyes, kampuszközi interjút kérjen a végső döntést meghozó határozat meghozatala előtt. alt = "A Greenville College jogosult belépést vagy visszafogadást elutasítani bármely diák számára saját belátása szerint.

A kollégium nem diszkriminálja oktatási programjait vagy tevékenységeit fogyatékosság, faj, hit, szín, nem vagy nemzeti származás alapján, amely teljes mértékben megfelel az 1964-es polgári jogi törvény VI. Címének és az Illinois állam törvényeinek .

Karriertanulmányok a biológus bachelor fokozatához.

A biológia oklevél megnyitja számos gyorsan növekvő szakmát. A Greenville University végzett biológia egyetemi diploma versenyelőnyt biztosít a munkaerőpiacon és a sikeres oktatási alapon.

Karrierlehetőségek a biológiában:

 • Orvos
 • Fogorvos
 • Orvosasszisztens
 • Ápoló
 • Botanikus
 • Gyógyszerész
 • Orvosi kutatás
 • Forensic Scientist
 • Vadvédelmi biológus
 • Tengerbiológus

110169_110102_image.jpeg

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wil ... Tovább

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wilson T. Hogue, used the motto "education for character" to describe the college's purpose. Its mission 120 years later - empowering students for lives of character and service - echoes that purpose. Kevesebb