Bachelor of Science in ápolási

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Science in ápolási tananyag célja, hogy a szoptatás az oktatás fontos a nemzeti fejlesztési célok és hogy felkészítse a tanulókat a szakma, amely arra szolgál, mint alapvető eleme az ország egészségügyi rendszere. Összhangban az irányelvek és szabványok Nursing Education, 1984, a tananyag célja, hogy készítsen egy teljesen működőképes nővér.

A végzős kell lennie, aki nem: - (1) kidolgozott egy érzékeny figyelmet az egészség a társadalmi igényeket, valamint elkötelezettségét az enyhítésére kísérő probléma merül fel, hogy azokból, - (2) szerezte meg a szükséges készségek, ismeretek és attitűdök a az egészségmegőrzést, a betegségek megelőzésére, az egészség helyreállítása és enyhítése a szenvedés, és a - (3) kidolgozott egy kutatási hozzáállás segítségével az ápolási folyamat. Az ilyen hozzáállás többek között vezet hasznosításának a kutatási eredmények.

Ápolási egy gondoskodó tudományág, amely segíti a személy megbirkózni az ő igényeit és problémáit. Kihasználva az ápolási folyamat, ez úgy érhető el, önálló praxissal együttműködve más tudományágak, amelyek célja, hogy elősegítse és helyreállítása az egészség, a betegségek megelőzése és az emberi szenvedés enyhítésére. Környezetvédelmi azokra a tárgyi és szellemi feltételek, amelyek befolyásolják az egyén életminőségét.

Az egészség dinamikus folyamat válik az ember azt akarja, hogy ugyanakkor fenn kell tartaniuk eszméit a keresztény hit az egész ember élettartamát. Ápolási oktatás wholistic tudományág, amely elősegíti a személy megszerzése attitűdök, ismeretek és készségek felé a szakmai ápolási gyakorlat, és a keresztény életminőség.

A Gyakorló ápolói az, aki megszerezte attitűdök, a tudás és a készségek, hogy folyamatosan adjon konstruktív választ a változó igényekhez, a szakma, az egészségügyi ellátórendszer és a társadalom.

Az érettségi program célja, hogy fejlessze a tanulókat a kiegyensúlyozott és jól beállítani a közösség igényei szerint, az ország és a világ. Az is célja, hogy felkészíti őket a hatékony és személyesen is megfelelő szolgáltatást, mint egy nővér generalista és biztosítja számukra az alapot a posztgraduális tanulmányok.

A diákok megtanulják alkalmazni elméletek és elvek ápolási, a Silliman University Medical Center és a Negros Oriental Tartományi Kórház. A gyakorlat a vidéki és a közösségi egészségügyi gondozás, ezek szolgálnak a közeli vidéki egészségügyi egységek és a Dumaguete City Egészségügyi Minisztérium. Ezen kívül a College kalauzoljuk a létesítmények a iPho Pszichiátriai Extension Ward pszichiátriai ápoló tapasztalat, a Looc Általános Iskola, Cantile Általános Iskola és a SU Általános Iskola az iskola ápolási.

Utoljára frissítve jan. 2016

Az iskoláról

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries.

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries. Kevesebb