Bachelor of Science in ápolás

Általános információk

Program leírás

BScN

A fő cél a program célja, hogy a vonat a szakmai pluripotens ápolók általános ápolási Science váljon, amely képes hozzájárulni a megelőzés és az egészség helyreállítása az emberek minden korosztály, valamint a karbantartás és az emberi egészség és a wellness. A program a diákok képesek megszerezni az elméleti és laboratóriumi ismeretek nagy kaliberű, valamint a fejlett klinikai ismeretek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szakmai tevékenységüket önállóan vagy együttműködve más egészségügyi szakemberekkel Ciprus és az EU-országokban.

Jóváhagyása Nursing Degree az Európai Bizottság által

A Nursing Degree európai Egyetem Ciprus által elismert az Európai Bizottság a jóváhagyott program által lefedett szóló 2005/36 / EK irányelv a kölcsönös szakmai képesítések elismeréséről a tagállamok között. Diplomás ápolók a B.Sc. fokozatot Nursing európai Egyetem Ciprus, tehát képesek gyakorolni hivatásukat az Európai Unió valamennyi tagállamban.

Regisztráció a ciprusi Tanács az ápolók és szülésznők

Pályakezdő európai Egyetem Ciprus "Nursing" program jogosult regisztrálni a Nővérek és Szülésznők Registry alkalmazása révén a ciprusi Ápolási és Szülészeti Tanács.

Célok és eredmények

általános célkitűzések

 • Fejleszteni a diákok azon képességét, hogy úgy gondolja, írni és beszélni hatékonyan és kreatívan;
 • Hogy dolgozzon ki elismerését és tiszteletben tartását a társadalmi, erkölcsi és etikai értékek, mint az alapítvány egyik kapcsolata másokkal, és az ember felelősségét, hogy a közösség;
 • Fejleszteni a tanulók elemző, döntéshozó és kommunikációs kompetenciák, valamint azok a tulajdonságok az öngondoskodás, a felelősségvállalás, az integritás és az önismeret, amely elősegíti a személyes teljesítmény és hozzájárulás a szervezetek
 • Ahhoz, hogy épít lehelete perspektíva révén az általános oktatási követelmények és elegendő specializáció, hogy megfeleljen az alapvető szakmai és karrier követelményeknek;
 • Annak érdekében, hogy a hallgató a szükséges követelményeknek a tudományos és / vagy karrier fejlesztések

Konkrét célok

A fő cél a program a rendelkezés, hogy a diákok, a szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, a tanulás és a készségek megszerzésének és fejlesztésének jártasság és magatartás, így érettségi után, hogy képes legyen:

 • Hatékonyan, biztonságosan és szakszerűen, hogy kiváló minőségű szakápolás a beteg-beteg alapján, az állami és / vagy magán kórházak, Cipruson és külföldön, mindig elfogadásával etikailag helyes hozzáállás.
 • Adjon szakápolás a családoknak nyújtott szolgáltatások egy beteg tagja, függetlenül arról, hogy ez a személy a gondozást otthon vagy kórházba.
 • Adjon szakápolás eltérő helyen a kórházi környezetben és az otthoni környezet -such iskolák, ambuláns egység, a hosszú távú gondozás, a mentális egészségügyi központok és a munkahelyi környezetben.
 • Szolgáltatásnyújtás, mind az egészséges és beteg a közösség tagjai, összefüggésben a megelőző közösségi programok egészségfejlesztő és oktatás.
 • Az elemzési és kreatív gondolkodás és alkalmazzák ítélet és újrafelosztása, ha szükséges, hogy azok napról napra klinikai gyakorlatban, annak érdekében, hogy folyamatosan előre, mint az egészségügyi szakemberek.
 • Mester kutatási eljárások és kutatási tevékenységének a haladás a Science of Nursing, ami jobb minőségű ellátást azok a kutatási eredmények.

Tanulási eredmények

A sikeres befejezése a program, a hallgatók képesek lesznek:

 • Hogy rendelkezzen a magas szintű elméleti tudás, készségek és a megfelelő etikai magatartás és ügyes szakemberek, hogy megfelelő és biztonságos egyénre szabott minőség szakápolás minden szinten, a primer, szekunder vagy tercier egészségügyi Cipruson és külföldön.
 • Előmozdítása, védelme, megőrzése és helyreállítása a személyek egészségének / családok és csoportok számára alapján személyiség, pszichológiai, szociális és kulturális jellemzőit.
 • Hogy az elemzési és szintetikus kritikus gondolkodás, az aktív részvétel a tanulási folyamat és az egész szerzett elmélet ismeretek és készségek javítása és readapt napi megközelítés a klinikai aktus.
 • Keressétek a folyamatos frissítés a Nursing oktatás érdekében, hogy folyamatosan up-to-date a legújabb tudományos eredményeket.
 • Hogy támogassák a kutatási folyamatot, és olyan kutatási készségek, amelyek célja, hogy biztosítsák a minőségi ellátáshoz az egészséges és beteg emberi alanyok minden kezelési szinteket

Foglalkoztatási lehetőségek

Foglalkoztatási lehetőségek közé tartozik, de nem kizárólagosan: az egészségügyi intézmények az állami és a magánszektor, a kórházak és klinikák, közösségi ápolás, egészségügyi központok, ápolási otthonok, iskolai ápolás, az oktatás és a kutatás, szabadúszó stb

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Kevesebb