Bachelor of Nursing tudomány

Általános információk

Program leírás

Van egy szenvedély életmentéshez?

A Bachelor of Nursing Science program képessé teszi, hogy a megfelelő döntéseket egészségének javítása a betegek. A program segít megszerezni a szükséges készségeket, hogy vezesse, támogatás, kezelésére és rehabilitációjára betegek szolgálsz. Mivel az egyik leghosszabb ideje futó programok Szent Teréz International College, akkor lehetősége van arra, hogy tanuljunk a jól tapasztalt és jól ismert kar egy igazán inspiráló környezetben.

Mit fogok tanulni?

A program célja, hogy felkészítse a nővérek a különböző egészségügyi intézményekben - az kórházak és klinikák, magán gyakorlat és a közösségi ügynökségek. Erről segít megszerezni a szükséges tudást és képességeket, hogy jelentősen hozzájáruljon a szakma ápolási elérése érdekében az optimális egészség a lakosság.

A tanterv magában foglalja a biológiai és filozófiai alapja a hangsúlyt az egészségügyi ellátás fejlesztése és a közösség bevonására. Tanfolyamok által szállított országosan elismert oktatók és kihasználja a kiváló laboratóriumok és kórházi szimulációs lehetőségek.

A program során, akkor lehet meríteni a gyakorlati képzés célja, hogy fizikailag, szellemileg, érzelmileg, szociálisan és lelkileg penész akkor egy magasan képzett ápoló szakember. A praktikum tanfolyamokat kell házigazdája számos kórházban, ahol megszerzi alapvető on-the-job tapasztalatokat. Számos tantermi tevékenységek vannak elrendezve, hogy fejleszteni csapat dolgozik készség, amely szükséges a hatékony és eredményes betegek kezelésében.

Az első évben a program, akkor kell meríteni intenzív angol nyelvi képzésben, amely kulcsfontosságú a hatékony kommunikáció és együttműködés multinacionális betegek, az egészségügyi szakemberek és a döntéshozók.

Az utolsó évben a program, akkor lesz szükség, hogy töltsenek ki egy 6 hetes szakmai kórházi osztályokon vagy osztályok érhetik el. Itt megtudhatja, hogy működjön együtt a betegek minden korosztály és kulturális háttérrel egész gyógyulás útján.

A lehetőségek végtelenek

Miután elvégezte a program, akkor megszerezte az összes szükséges tudás és tapasztalat szükséges, hogy adja át a hivatalos nővér vizsga. Több mint 70% -a diplomások 2014 sikeresen teljesítették a jogosító vizsga az első kísérlet, 100% -uk biztosítása munkahelyekre Premier intézményekben.

Büszkék vagyunk arra, hogy a diákok a Kar ápolási Science olyan igények, hogy számos jól ismert kórházak egész Thaiföldön kínálna munkaszerződések / ösztöndíjak kiválasztott 3. és 4. évben egyetemisták.

Karrier

 • Nurse az állami vagy magán kórházak
 • Foglalkozás-egészségügyi nővér ápolók speciális szervek, mint például a Centers for Disease Control and Prevention
 • Nurse az egészségügyi szolgáltatásokat, mint a klinikák, beauty spa és csecsemő jóléti központok
 • Ápolási egyetemi oktatási intézményekben

Akkreditációs

A Bachelor of Nursing Science program jóváhagyott és akkreditálta Thaiföld Ápolási és Szülészeti Tanács és a Hivatal a Felsőoktatási Bizottság. Folyamatosan együttműködik Thaiföld Ápolási és Szülészeti Tanács, hogy fokozza a program minősége, és annak biztosítása érdekében, hogy a szoptatós diplomások képesek vezetni az a magas színvonalú egészségügyi ellátás a globális közösséghez.

Van partneri számos kórházak és egészségügyi központok csatlakozni a tehetséges ápolási diákok szakmai Thaiföld dinamikus egészségügyi ágazatban. Ez a mi megtiszteltetés dolgozni ezekkel a rendkívüli szervezetek nyújtanak ezen alapvető lehetőséget valós gyakorlat diákjainknak.

Mielőtt alkalmazni

 • A pályázóknak rendelkezniük kell sikeresen elvégeztek középiskolai (M.6), vagy azzal egyenértékű - szakos Tudomány és matematika.
 • A pályázóknak kell megfelelő jártasságot angol nyelven.
 • A pályázónak a jó erkölcsi jellegű, és pszichológiai képességüket, és nem fertőző betegségek.
 • Nem lehet kevesebb, mint 155 cm. magas és testsúlya meghaladja a 40 kg-ot.

A pályázóknak be kell jelentenie számunkra az alább felsorolt ​​dokumentumokat:

 • Kitöltött kérelmet és a díjakat.
 • Hiteles másolatát hivatalos átirata nyilvántartást.
 • Hitelesített másolatát Nemzeti személyi igazolvány vagy útlevél.
 • Két (2) nemrégiben hozott 2 × 2 inch fényképeket.
 • Hiteles másolata, névváltoztatás bizonyítvány (ha van ilyen).
Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Tovább

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Kevesebb