Bachelor of Health Science (gyógyhatású)

Általános információk

8 locations available

Program leírás

A mentősök integráló szerepet játsszanak az egészségügyi rendszer, reagáló akut és szubakut egészségügyi problémák egy sor változatos és ellenőrizetlen beállításokat. A mentősök biztosít soron kívüli ellátást a betegek minden korosztály foglalkozó egészségügyi panaszok, hogy befogják az egész spektrumát betegség vagy sérülés súlyosságától és a komplexitás. Ezeket gyakran szükséges, hogy kölcsönhatásba lépnek az alapellátás és közösségi szövetséges egészségügyi szakemberek, hozzájárulva a szakmaközi betegek ellátásában az out-of-kórházi környezetben.

Nyugat-Sydney Egyetem gyógyhatású programot dolgoztak ki, hogy az Ön számára a szükséges készségeket, tudást és megértést, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan működjön, mint egy mentős egy állami mentőszolgálat vagy a privát gyógyhatású iparban. Nagy hangsúlyt helyeznek a kortárs és a feltörekvő modell gyógyhatású, kibővített körök mentős gyakorlat, és a klinikai döntéshozatalhoz. A kurzus használ bizonyítékon alapuló gyakorlat megközelítés, az innovatív, rugalmas tanulási és értékelési stratégiák, hogy készítsen neked egy változatos és sikeres karriert gyógyhatású készítmény.

A Bachelor of Health Science (gyógyhatású) egy teljesen akkreditált tanfolyam a Tanács Mentőszolgálat hatóságok.

Gyakorlati tapasztalatok

A második és harmadik évben, a diákok vállalják, összesen három hónapos felügyelt klinikai gyakorlat sürgősségi mentőszolgálat NSW vagy ACT, a vidéki vagy városi helyszíneken.

Ezek az elhelyezések fordul elő három blokk közötti 3-5 hét, és vonják be a hétvégén, és váltott műszakban végzett munka. A diákok feladata minden utazás és szállás elrendezésének és a kapcsolódó költségek kötelező helyeket. Lehetőségeket a nemzetközi klinikai gyakorlatok léteznek jogosult hallgatók.

További rövid időtartamú elhelyezések kerül sor a privát gyógyhatású ipar, a sürgősségi osztályok, valamint a közösségi és az elsődleges egészségügyi.

Karrier lehetőségek Bachelor of Health Science (gyógyhatású)

Állami alapú mentőszolgálat mentős

A mentősök a leggyakrabban alkalmazott állami alapú kormányzati mentőszolgálat. A mentősök integráló szerepet játsszanak az egészségügyi rendszerekben, válaszol érintő események akut és szubakut egészségügyi problémák egy sor változatos és ellenőrizetlen beállításokat. A mentők nyújtanak előre nem tervezhető, out-of-kórházi ellátást a betegek minden korosztály, és foglalkozik az egészségügyi panaszok, hogy befogják a spektrum betegség vagy sérülés súlyosságától és a komplexitás. Pályakezdő által alkalmazott állami alapú mentőszolgálat is tovább folytatja a speciális mentős szerepek köztük Intensive Care gyógyhatású, Extended Care gyógyhatású, közösségi gyógyhatású, Különleges Műveleti gyógyhatású, mentőtiszt oktatás és kutatás.

Magánszektor ipari mentős

Ipari mentősök dolgoznak a saját gyógyhatású ipar az orvosi és az egészségügyi alapellátás különböző iparágakban, beleértve szórakoztató és események, a bányászat és az építőipar, sport és szabadidő, nyilvános tömegrendezvények, összejövetelek, tanyán

Belépés

  • Feltételezett tudás: minden 2 egység angol; Matematika
  • Ajánlott vizsgálatok: Biology; PDHPE
  • Alkalmazások ausztrál és új-zélandi állampolgárok és tulajdonosainak állandó tartózkodási vízum kell keresztül Egyetemek Felvételi Központ (UAC).
  • A pályázóknak, akik vállalták, tanulmányok tengerentúli lehet igazolni az angol nyelv ismeretét. Helyi és nemzetközi pályázók, akik pályáznak az egyetemek felvételi Központ (UAC) részleteket talál a minimális angol nyelvtudás követelményeket és elfogadható bizonyíték a UAC weboldalán. Helyi pályázóknak közvetlenül az egyetem is használja a rendelkezésre bocsátott információk az UAC weboldalán.
  • Nemzetközi pályázók kell alkalmazni, közvetlenül a Western Sydney Egyetem keresztül a Nemzetközi Iroda.
  • A nemzetközi diákok alkalmazása a University a Nemzetközi Iroda elérhetőségét megtalálja a minimális angol nyelvtudás követelményeket és elfogadható bizonyíték a honlapjukon.

Különleges követelmények előfeltételek

Annak érdekében, hogy beiratkozik a második félév első év egység, mind a diákok kell rendelkeznie: 1. Nemzeti bűnügyi nyilvántartási Check (Országos Rendőr-tanúsítvány), 2. Tiltott foglalkoztatási nyilatkozatát Forma előtt június 1, 2010 vagy a dolgozó gyermekek ellenőrzése Student nyilatkozat 1. után 2010. június 3. Elsősegély bizonyítvány (beleértve újraélesztés). Klinikai elhelyezések egyik kötelező eleme a kurzus. Ahhoz, hogy jogosult klinikai gyakorlatok, a diákok kell; 1. Megfelelnek a NSW Egészségügyi oltási követelményeknek, és be kell nyújtania a kitöltött Felnőtt immunizálást kártyát elhelyezés intézmények. NSW Egészségügyi adnak a szükséges oltásokat. 2.. Kap egy hézag egy engedélyezett Western Sydney Egyetem által jóváhagyott szolgáltató sikeres befejezése után az egészségügyi / orvosi / fitness értékelés által előírt Egyetemen. 3.. Diákok is meg kell felelniük a NSW egészségügyi nyilvántartások és információk védelméről szóló törvény (2004) és a teljes releváns nyilatkozatot. A klinikai gyakorlat egységek, a diákok kell viselni a Nyugat-Sydney Egyetem gyógyhatású egységes, amely megfelel NSW egységes követelményeket. Ez az egységes lesz megvásárolható a hallgató költségére.

Utoljára frissítve jan. 2017

Az iskoláról

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Tovább

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Kevesebb
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Több Kevesebb