Bachelor of Commerce egészségügyi menedzsment

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Egészségügyi Menedzsment különleges minőségben

Az Egészségügyi Menedzsment szak felkészíti a tanulókat a karrier a gyorsan bővülő egészségügyi ágazat.

Humber Bachelor of Commerce - Healthcare Management szak ad átfogó alapozó mind az általános üzleti ismeretek és szakmai ismeretek egészségügyi menedzsment.

Az első két évben a program kialakítja megalapozó tudás olyan területeken, mint a szervezeti viselkedés, jog, közgazdaságtan, pénzügy és számvitel, marketing, és a műveleteket. Az elmúlt két évben a program középpontjában a kanadai egészségügyi rendszer és a speciális ismeretek szükségesek, hogy hatékonyan reagáljon a mai összetett egészségügyi környezetben.

A program lesz az érdeke, hogy a diákok, akik szeretnének beköltözni belépő szintű adminisztratív vagy vezetői pozíciókat az egészségügyi szektorban, illetve akik érdeklődnek analitikus munkahelyek egészségügyi politika. A program különlegessége projekt munka, amely kapcsolódik az ipar, szakmai tapasztalat, és a projekt munkát, amely összeköti alkalmazott és tudományos területeken.

Mit fog tanulni

Az első két évben a program kialakítja az üzleti megalapozó ismeretek, míg az utolsó két évben a program középpontjában a kanadai egészségügyi rendszer és a speciális ismeretek szükségesek, hogy hatékonyan reagáljon a mai összetett egészségügyi környezetben.

A program lesz az érdeke, hogy a diákok, akik szeretnének beköltözni belépő szintű adminisztratív vagy vezetői pozíciókat az egészségügyi szektorban, illetve akik érdeklődnek analitikus munkahelyek egészségügyi politika.

Közös Platform 1. és 2. évben

Ez a program az egyik tizenegy Bachelor of Commerce fok épül közös kétéves platform az üzleti tanulmányok a diákok az idő dönteni a specialitás. Azokban az években, egy-két, a diákok megtanulják az alapokat az üzleti, beleértve a számviteli, gazdasági jog, információs rendszerek, e-kereskedelem, a pénzügyi menedzsment, HR-menedzsment és marketing. Az év végén két, a diákok, hogy a döntést, és töltik utolsó két év szakosodott választott üzleti területen. Az összes fok a közös platformon>

Tanterv Highlights (Szakterület év 3 és 4)

 • Egészségügyi Menedzsment: Adatok és elemzés
 • Egészségügyi Menedzsment: Population Health
 • Egészség-gazdaságtan
 • Healthcare Financial Management
 • Healthcare stratégia: Szervezetek
 • Egészségügyi Menedzsment: Policy kidolgozása, végrehajtása és értékelése

SZAKMAI GYAKORLAT

Ez a négy év érettségi foka áll, nyolc egyetemi félév és egy 14 hetes / 490 óra szakmai gyakorlat.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy jogosultak a felvételi, akkor rendelkeznie kell a következőket:

 • Ontario Gimnázium Diploma (OSSD), vagy azzal egyenértékű, beleértve ezek szükséges tanfolyamokat:
  • 12. évfolyam English (ENG4U vagy azzal egyenértékű) legalább 65 százalékát
  • 12. évfolyam matematika (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U vagy MHF4U vagy azzal egyenértékű) legalább 60 százaléka (a diákok, akik nem rendelkeznek Grade 12U matematika vagy akik már elértek egy évfolyam 60 százalék alá lehet fontolni a bevezetést. Diákok lesz szükség, hogy töltsenek ki egy matematikai egyenérték persze során az első félévben az Humber. További tandíjat kell alkalmazni.)
  • Négy Grade 12 U vagy M kurzusok mellett a fent felsorolt
  • Teljes minimum fokozatú pont átlag (GPA) 65 százalék

vagy

 • Érett hallgatói státusz

vagy

 • Főiskolai vagy egyetemi transzfer állapota
 • Minden kérelmezők, akiknek első nyelve nem az angol kell felelnie Humber angol nyelvtudás politika.

kiválasztás: Felvételi kiválasztás alapja a tanulmányi feltüntetett kritériumokat. Megfelel a minimális jogosultsági követelményeknek nem garantálja a belépést.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Tovább

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Kevesebb
Toronto , Fredericton + 1 Több Kevesebb