Bachelor of Biomedical Science

Általános információk

Program leírás

La Trobe a Bachelor of Biomedical Science feltárja az emberi egészség és betegség együtt a mögöttes molekuláris alapját betegségek, mint az Alzheimer-kór, a malária és a rák.

Első évben megalapozó természettudományos tantárgyak összpontosítani a biológia és a kémia. A második év tantárgyak - Biosciences, az orvostudomány, a biokémia, a genetika, anatómia, élettan és a mikrobiológia - vezet felé a harmadik évben a specializáció és posztgraduális tanulmányokat.

Majd megtudjuk, az emberi test az egészség és betegség, és ismereteket szerezni az orvosi biokémia, mikrobiológia, farmakológia, sejt- és molekuláris biológia, anatómia, élettan, a fertőző betegségek és az idegtudomány.

Észre fogod a betegség tüneteit, megtanulják, hogyan kell elemezni a tudományos és orvosi adatok, és nem a gyakorlati laboratóriumi munka. Harmadik év fejlett Biokémiai és Orvosi tudományok gyakornoki és laboratóriumi tanfolyamok kapsz több gyakorlati tapasztalat. Majd azt is megmutatja, hogyan kell olvasni, a kutatás és értelmezni a tudományos publikációk és tanítani, hogy érdemben közvetíteni tudományos és orvosbiológiai tudomány információkat írásban.

Ezzel mértékben, akkor hozzáférhet a La Trobe Intézet Molekuláris Tudomány - mi 100.000.000 $ oktatási és kutatási létesítmény. A mi ipari cadetship program, akkor is szert munkahelyi tapasztalat, az épület a készségek és ipari kapcsolatok.

Az első éves hallgatók jogosultak lehetnek a Dékáni ösztöndíj tudományos kiválóság vagy más egyetemi ösztöndíjakat. Ajánlunk külföldi tanulmányi lehetőségeket, beleértve a klinikai gyakorlatok és az önkéntesség.

Akkor lehet alkalmazni, hogy érdemes ezt az utat a mi Hallmark Tudósok Program. Lásd a lista az Hallmark pálya C csoport további részletekért.

Angol nyelvi követelmények

IELTS (Akadémiai) pontszám 6.0 nem egyedi zenekar pontszám kevesebb, mint 6,0; TOEFL papír-alapú teszt - a legkisebb teljes pontszám 550 egy tucat 5 vagy több a teszt az írásbeli angol; TOEFL Internet-alapú teszt - legalább a teljes pontszám 60, legalább az SLR 18; W 22; Kielégítő teljesítése az angol további vizsgálatok előrehaladott szakaszban 5B (EFS5 UG minimum 60 százalék), amely elérhető a La Trobe Melbourne; További információért kérjük, látogasson el a La Trobe Melbourne honlapján.

La Trobe Melbourne Tanulmányok Alapítvány: 60 százalék végeredmény egy tanfolyamot; Angol mint az oktatás nyelve a felsőfokú tanulmányokat is el lehet fogadni. Kérjük, vegye figyelembe: angol tannyelvű korábbi tanulmány nem fogadható el alapját felvételi (angol), a tanfolyamok, ahol a jóváhagyott vizsgálati pontszám követelmény felett van egy IELTS 6.5 nem zenekar pontszám kevesebb, mint 6,0. Pearson Test of English (Akadémiai) (PTE): a minimális pontszám 57 nem kommunikatív készség pontszám kevesebb, mint 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): a B fokozatú vagy annál magasabb.

Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): elégséges osztályzatot C vagy annál magasabb, vagy jóváhagyott nemzetközi megfelelője.

Akadémiai belépési követelmények

 • LTM Tanulmányok Alapítvány - 80
 • Aust. Év 12 (ATAR) 2015 (csak tájékoztató jellegű) - 80,05
 • Nemzetközi Érettségi - 26
 • GCE A szintek - 8
 • HKDSE - 2 x 5 szint
 • Srí Lanka-i A Levels - BBC
 • STPM - 8,67
 • Norvégia Középfokú bizonyítvány - 4
 • Svédország Slutbetyg - G / VG
 • Az Indiai-Sen SC (Legjobb 5 tárgy) - 75
 • Vietnam (12 év) - 8
 • Indonézia (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • GAOKAO - lásd: a honlapon.

Ha nem felel meg ezeknek a felvételi követelményeket, hátha érdekel La Trobe Alapítvány tanulmányok és diploma programok, amelyek egy alternatív útvonalon a La Trobe graduális programot. További információért kérjük, látogasson el a La Trobe Melbourne honlapján.

Téma előfeltétele

 1. és 4. blokkjának: egy tanulmány pontszám legalább 30 angol (EAL) vagy 25 angol eltérő EAL; és egy tanulmány pontszám legalább 25 kémiából.

További költségek

Attól függően, hogy a kiválasztott témákban, extra költségek tartalmazzák a laboratóriumi köpenyt - mintegy $ 30 - és a boncoló készlet - mintegy 40 $. Diákok lehet vásárolni ezeket a tételeket, bármely szállító, ők maradnak a diákok "személyes vagyontárgy.

Karrierlehetőségek

Diplomások találnak munkát az orvosi kutatóintézetek, illetve a kormányzati és a magánszektor laboratóriumok kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok. Más területeken tudna választani közé pályára a közigazgatás vagy az oktatás igénylő orvosbiológiai tudományok ismerete. Alternatív megoldásként egy orvosbiológiai tudomány diploma előfeltétele posztgraduális gyógyászati ​​és fogászati, és lehet a lépcsőfok ezeket a tanfolyamokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Tovább

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Kevesebb
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Több Kevesebb