Read the Official Description

pszichológia

Azt mondják, hogy az ember kedvenc tárgya tanulmány önmaga. Megérteni a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét. A tartomány a jelenség, hogy a pszichológusok tanulmány hatalmas. Az alábbiakban felsorolunk csak néhány a lenyűgöző téma, hogy a diákok tanulni a pszichológia osztályok.

 • Szerelem - balítélet - Depresszió
 • Nemek - Agresszió - skizofrénia
 • Álmodik - Rape - Autizmus
 • Tanulás - Hate - ADHD
 • Gondolkodás - Animal Behavior - függőség
 • Memória - Háború - Szorongás
 • Szex - Bandák - Szerencsejáték
 • Alvás - Terror - hallucinációk

Pszichológia végzettek többnyire erős "emberek" készségek, értékes árucikk szinte minden szakmában. Az alkalmazás ezeket a képességeket nem korlátozódik a segítő szakmákban, mint a tanácsadás és az orvostudomány, de hasznos lehet olyan változatos területeken, mint a jog, az emberi szolgáltatások, a közösségi és az állami ügyek, az oktatás, az irányítás, az értékesítés, a reklám, marketing, szolgáltató ágazatok, a kutatás és írásban. Országosan, pszichológia egyik az első három legnépszerűbb egyetemi szakok a bölcsészettudományi főiskola és egyetem.

Sok pszichológus hallgatók az egyetemi diploma csak egy lépcsőfok a posztgraduális tanulmányok és a karrier a szakma a pszichológia.

Cél és célok

Cél nyilatkozat

A cél a pszichológiai szakára USC Beaufort, hogy biztosítsa a hallgatók széles körű ismeretekkel tartja az emberi viselkedés és a mentális folyamatok. A tanulmány a pszichológia széles körben alkalmazható megoldási emberi problémák mind személyes, mind társadalmi szinten. Ismerve a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét. A program célja, hogy produkálna a diákok jól fejlett problémamegoldó és kommunikációs készség, amely lehetővé teszi a kritikai elemzés és az integráció a komplex információs segítségével fegyelmezett gondolkodási folyamatok. Továbbá, a program elkötelezett amellett, hogy a hallgatók egy szilárd tudományos alapot a pszichológia azok számára, akik folytatni fogja diplomás munka pszichológia és a kapcsolódó területeken.

Program célok

 • Kereslet kielégítésére regionális diákok, akik szeretnék folytatni érettségi foka a pszichológia és szilárd alapot nyújt azok számára tervez folytatni posztgraduális tanulmányait a pszichológia és a mentális egészség és a humán szolgáltatások.
 • A hallgatók ismereteket a nagy területen a tudományos pszichológia, hogy az eredmények a diákok egyre inkább tudatos, még figyelmesebb mások, több elemző a gondolkodás és hatékonyabb a szakmai, társadalmi és személyes kapcsolatokat.
 • Adj lehetőséget a diákoknak, hogy tapasztalatokat szerezzenek, és a tudás a magatartása a pszichológiai kutatások alapját képező tudományos pszichológia.
 • Felkészítse a diákokat, hogy hozzájáruljon a jövőbeli munkahelyi környezetben és a tágabb társadalom és a nő személyesen és szakmailag egész pályafutásuk.
 • Foster a diákok elemző és döntéshozó készségek, a kommunikációs készség, a globális perspektíva, egyfajta társadalmi felelősség és az etika és jellemzői a vezetés.
 • Vonzzák sokszínű, karrier-orientált hallgatók rendelkezésre bocsátásával tantervek, amelyek megfelelnek a regionális közösségek igényeit a különböző területeken, amelyek emberi működését.
 • Hozzon létre egy tanulási környezet a pszichológia tudományág, amely hozzájárul az együttműködés és együttműködés az oktatási és szolgáltatási közösség a régió és az állam.

USCB kívánja biztosítani, hogy minden diák, akik elvégzik a Bachelor of Arts Pszichológia képesek ...

 • Mutassa be a széles körű ismeretekkel rendelkeznek a minden főbb területek a pszichológia folytatásához szükséges további posztgraduális tanulmányok a pszichológia vagy a foglalkoztatás segítségével elsajátított készségek során a tanulmányi program.
 • Magyarázza meg a fogalmak és módszerek a kutatások végzése, a pszichológia és képes alkalmazni ezeket az elveket kutatások végzése.
 • Alapelveinek alkalmazása az emberi és állati tanulás elemzéseket viselkedés, valamint leírja a jelenlegi kutatási eredmények az emberi megismerés és a nyelv.
 • Bizonyítani elsajátítását alapvető működésének és szerepe az emberi biológiai rendszerek gyártásával és szabályozása viselkedés, valamint a jelenlegi kapcsolatos kutatási eredmények feldolgozása és szervezése szenzoros információ észlelését.
 • Trace ember fizikai, kognitív, a személyiség és a társadalmi fejlődés, a fogantatástól a halálig.
 • Határozza meg a szociálpszichológiai folyamatok a kölcsönös függőség és kölcsönhatása egyéni magatartás és csoportos folyamatokat.
 • Ismertesse a főbb megközelítések megértéséhez emberi személyiség és meg kell határozni kóros viselkedés, a tünetek, persze, okokat.

Pszichológia Curriculum

Belépve a Bachelor of Arts a súlyos Pszichológia programja biztosítja, hogy a hallgató lesz kitéve a széles spektrumú almezőknek a pszichológia. A diákoknak meg kell szereznie egy fokozatú "C" vagy annál jobb minden kurzus tett jelentős hitelt. Diákok, akik folytatni a pszichológia főbb kell vagy megválasztja kisebb (minimum 18 óra), vagy teljes 12 órás rokon tanfolyamok. Ahhoz, hogy az érettségi, a diák meg kell felelnie az általános oktatási követelmények és Pszichológia meghatározott követelményekkel alábbi IV.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by University of South Carolina Beaufort »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali