Bachelor of Arts in Psychology

Általános információk

3 locations available

Program leírás

pszichológia

Azt mondják, hogy az ember kedvenc tárgya tanulmány önmaga. Megérteni a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét. A tartomány a jelenség, hogy a pszichológusok tanulmány hatalmas. Az alábbiakban felsorolunk csak néhány a lenyűgöző téma, hogy a diákok tanulni a pszichológia osztályok.

 • Szerelem - balítélet - Depresszió
 • Nemek - Agresszió - skizofrénia
 • Álmodik - Rape - Autizmus
 • Tanulás - Hate - ADHD
 • Gondolkodás - Animal Behavior - függőség
 • Memória - Háború - Szorongás
 • Szex - Bandák - Szerencsejáték
 • Alvás - Terror - hallucinációk

Pszichológia végzettek többnyire erős "emberek" készségek, értékes árucikk szinte minden szakmában. Az alkalmazás ezeket a képességeket nem korlátozódik a segítő szakmákban, mint a tanácsadás és az orvostudomány, de hasznos lehet olyan változatos területeken, mint a jog, az emberi szolgáltatások, a közösségi és az állami ügyek, az oktatás, az irányítás, az értékesítés, a reklám, marketing, szolgáltató ágazatok, a kutatás és írásban. Országosan, pszichológia egyik az első három legnépszerűbb egyetemi szakok a bölcsészettudományi főiskola és egyetem.

Sok pszichológus hallgatók az egyetemi diploma csak egy lépcsőfok a posztgraduális tanulmányok és a karrier a szakma a pszichológia.

Cél és célok

Cél nyilatkozat

A cél a pszichológiai szakára USC Beaufort, hogy biztosítsa a hallgatók széles körű ismeretekkel tartja az emberi viselkedés és a mentális folyamatok. A tanulmány a pszichológia széles körben alkalmazható megoldási emberi problémák mind személyes, mind társadalmi szinten. Ismerve a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét. A program célja, hogy produkálna a diákok jól fejlett problémamegoldó és kommunikációs készség, amely lehetővé teszi a kritikai elemzés és az integráció a komplex információs segítségével fegyelmezett gondolkodási folyamatok. Továbbá, a program elkötelezett amellett, hogy a hallgatók egy szilárd tudományos alapot a pszichológia azok számára, akik folytatni fogja diplomás munka pszichológia és a kapcsolódó területeken.

Program célok

 • Kereslet kielégítésére regionális diákok, akik szeretnék folytatni érettségi foka a pszichológia és szilárd alapot nyújt azok számára tervez folytatni posztgraduális tanulmányait a pszichológia és a mentális egészség és a humán szolgáltatások.
 • A hallgatók ismereteket a nagy területen a tudományos pszichológia, hogy az eredmények a diákok egyre inkább tudatos, még figyelmesebb mások, több elemző a gondolkodás és hatékonyabb a szakmai, társadalmi és személyes kapcsolatokat.
 • Adj lehetőséget a diákoknak, hogy tapasztalatokat szerezzenek, és a tudás a magatartása a pszichológiai kutatások alapját képező tudományos pszichológia.
 • Felkészítse a diákokat, hogy hozzájáruljon a jövőbeli munkahelyi környezetben és a tágabb társadalom és a nő személyesen és szakmailag egész pályafutásuk.
 • Foster a diákok elemző és döntéshozó készségek, a kommunikációs készség, a globális perspektíva, egyfajta társadalmi felelősség és az etika és jellemzői a vezetés.
 • Vonzzák sokszínű, karrier-orientált hallgatók rendelkezésre bocsátásával tantervek, amelyek megfelelnek a regionális közösségek igényeit a különböző területeken, amelyek emberi működését.
 • Hozzon létre egy tanulási környezet a pszichológia tudományág, amely hozzájárul az együttműködés és együttműködés az oktatási és szolgáltatási közösség a régió és az állam.

USCB kívánja biztosítani, hogy minden diák, akik elvégzik a Bachelor of Arts Pszichológia képesek ...

 • Mutassa be a széles körű ismeretekkel rendelkeznek a minden főbb területek a pszichológia folytatásához szükséges további posztgraduális tanulmányok a pszichológia vagy a foglalkoztatás segítségével elsajátított készségek során a tanulmányi program.
 • Magyarázza meg a fogalmak és módszerek a kutatások végzése, a pszichológia és képes alkalmazni ezeket az elveket kutatások végzése.
 • Alapelveinek alkalmazása az emberi és állati tanulás elemzéseket viselkedés, valamint leírja a jelenlegi kutatási eredmények az emberi megismerés és a nyelv.
 • Bizonyítani elsajátítását alapvető működésének és szerepe az emberi biológiai rendszerek gyártásával és szabályozása viselkedés, valamint a jelenlegi kapcsolatos kutatási eredmények feldolgozása és szervezése szenzoros információ észlelését.
 • Trace ember fizikai, kognitív, a személyiség és a társadalmi fejlődés, a fogantatástól a halálig.
 • Határozza meg a szociálpszichológiai folyamatok a kölcsönös függőség és kölcsönhatása egyéni magatartás és csoportos folyamatokat.
 • Ismertesse a főbb megközelítések megértéséhez emberi személyiség és meg kell határozni kóros viselkedés, a tünetek, persze, okokat.

Pszichológia Curriculum

Belépve a Bachelor of Arts a súlyos Pszichológia programja biztosítja, hogy a hallgató lesz kitéve a széles spektrumú almezőknek a pszichológia. A diákoknak meg kell szereznie egy fokozatú "C" vagy annál jobb minden kurzus tett jelentős hitelt. Diákok, akik folytatni a pszichológia főbb kell vagy megválasztja kisebb (minimum 18 óra), vagy teljes 12 órás rokon tanfolyamok. Ahhoz, hogy az érettségi, a diák meg kell felelnie az általános oktatási követelmények és Pszichológia meghatározott követelményekkel alábbi IV.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Situated in the Carolina Sea Islands in a region rich in history, steeped in natural beauty, teeming with extraordinary opportunities for those who participate in golf, tennis and water sports of all ... Tovább

Situated in the Carolina Sea Islands in a region rich in history, steeped in natural beauty, teeming with extraordinary opportunities for those who participate in golf, tennis and water sports of all kinds and thriving as one of the world's great resort destinations, USC Beaufort offers students an exceptional place to learn and live in an environment focused on growth, preservation and opportunity. Kevesebb
Beaufort , Hilton Head Island , Bluffton + 2 Több Kevesebb