A Bachelor of alkalmazott tudomány Healthcare Technology and Management a koncentráció Healthcare Information Technology (BAS), aki karrier-orientált bachelor szak célja, hogy felkészítse az egyének, hogy sikeresen versenyezzenek a munkahelyeket, hogy ismerni kell az egészségügyi rendszer, informatikai ismeretek és készségek , és a felügyeleti vagy vezetői képességek.

A szak célja a magánszemélyek IT és / vagy az egészségügyi előkészítése és tapasztalat. Az első 90 kredit, illetve az oklevél által teljesítendő előfeltételek bejáratánál. A második felében a szak kínál egy szakmailag releváns tananyagot, amely segít a diákoknak elérjék céljaikat.

Koncentrációk:

Healthcare Information Technology - Célja, hogy felkészítse az egyének, hogy sikeresen versenyezzenek a munkahelyeket, hogy ismerni kell az egészségügyi rendszer, informatikai ismeretek és készségek, valamint felügyeleti vagy vezetői képességek. Egészségügy - Speciálisan kifejlesztett, hogy megfeleljen a szakmai előrelépés az egyéni szükségletekre szabott üzleti és / vagy az egészségügyi előkészítése és tapasztalat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Bellevue College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019