Bachelor of Applied Science in egészségügy és technológia menedzsment

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of alkalmazott tudomány Healthcare Technology and Management a koncentráció Healthcare Information Technology (BAS), aki karrier-orientált bachelor szak célja, hogy felkészítse az egyének, hogy sikeresen versenyezzenek a munkahelyeket, hogy ismerni kell az egészségügyi rendszer, informatikai ismeretek és készségek , és a felügyeleti vagy vezetői képességek.

A szak célja a magánszemélyek IT és / vagy az egészségügyi előkészítése és tapasztalat. Az első 90 kredit, illetve az oklevél által teljesítendő előfeltételek bejáratánál. A második felében a szak kínál egy szakmailag releváns tananyagot, amely segít a diákoknak elérjék céljaikat.

Koncentrációk:

Healthcare Information Technology - Célja, hogy felkészítse az egyének, hogy sikeresen versenyezzenek a munkahelyeket, hogy ismerni kell az egészségügyi rendszer, informatikai ismeretek és készségek, valamint felügyeleti vagy vezetői képességek. Egészségügy - Speciálisan kifejlesztett, hogy megfeleljen a szakmai előrelépés az egyéni szükségletekre szabott üzleti és / vagy az egészségügyi előkészítése és tapasztalat.

Utoljára frissítve márc. 2015

Az iskoláról

BC is the third-largest institution of higher learning in the state of Washington. We’re a student-focused open-access institution that places a strong emphasis on excellent teaching and small class s ... Tovább

BC is the third-largest institution of higher learning in the state of Washington. We’re a student-focused open-access institution that places a strong emphasis on excellent teaching and small class sizes. Last year, a tremendously diverse group of 37,000 students chose BC to fulfill a variety of educational and professional goals. Kevesebb