Read the Official Description

Kezdve őszén 2017 Aquinas College kínál egy új Gyermek élet Specialist fő, A hallgatók felkészítése, hogy megfeleljen az igényeinek a csecsemők, gyermekek, serdülők, és családtagjaik, akik szembesülnek az orvosi eljárások vagy fejlődési kockázatokat.

A multidiszciplináris mértékben felkészíti a diákokat, hogy kezelni számos fontos feladata van, mint például a gyermekek nevelése a gyermek fejlődésének megfelelő terminológia eljárásokról, diagnózis, vagy kezelés, és együttműködik a család támogatása az igényeiknek. Egy 2014 politikai nyilatkozatot az American Academy of Pediatrics „Child élet Specialist támogatás csökkenti nyugtatás használat sugárzás költségek növelésével megküzdési készségek fájdalmas kezeléseket, és segít csökkenteni a félelem és a szorongás.” A hallgatók megtanulják, hogyan kell használni a terápiás játék és tanácsadási technikákat csökkentésére félelem és a fájdalom, és hogyan játszanak kommunikatív szerepet interdiszciplináris csapat, mely egységesebb megközelítést hasznosításra a gyermek.

Diákok, akik lehet, hogy a tökéletes illeszkedést a program:

  • Érdekelt abban, hogy mások
  • Hívni az orvosi területen
  • Könyörületes
  • érzelmileg intelligens
  • Kapcsolódhatnak, és kölcsönhatásba jól a gyerekekkel

A kereslet a gyermek élet Szakemberek folyamatosan látni a növekedést. Országosan több mint 3000 gyermek élete Specialist munkahely áll rendelkezésre jelenleg indeed.org egyedül. A foglalkoztatási lehetőségek ebben a helyzetben is várhatóan emelni a 12-15% -ban ez a következő évben. Bár fizetés függ elhelyezés, fizetés várakozások gyermek életét szakemberek tól $ 40-60,000 / év, és kiterjedt előnyöket. Pályakezdő ez jelentős új megtalál munkalehetőséget kórházak gyermekgyógyászati ​​irodák, sürgősségi szobák, fogorvosi, közösségi programok és más egészségügyi és kommunális létesítmények, hogy a munka a gyerekekkel.

Aquinói között csak néhány főiskolák az egész nemzet nyújt a program kifejezetten a gyermek élet Specialty. A program kapott helyet a pszichológia és tanácsos Oktatási Minisztérium és kínál 3 különálló pályák a legjobban megközelítsék a diákok, akik különböző oktatási tapasztalatokat. Oktatási, szociológia és ápoló hallgatók is jogosultak lesznek befejezni a gyermek élet Minősítési Program által a szükséges tanfolyam független és azon kívül, hogy nagy követelményeket. A mértéke is megfelel, és meghaladja a gyermek életét tanúsítási előírások, melyek biztosítják, hogy a végzettek jól felszerelt, hogy megkezdik a területen.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019