Bachelor Fizioterápiás

Általános információk

Program leírás

Vegyen részt a fizikai terápia mozogni egészség előmozdítása napi testmozgás a szervezet jól működik, és az elme nem fáradt. Az általános ismeretek az emberi lények, ezek a struktúrák és funkciók a kiindulási pont, hogy átalakítsa életét a rehabilitáció.

A Physical Therapy menete Facipe középre Care modellt a jelenlegi egészségügyi, ahol a társadalmi igények azonosítására szükség van a nagyobb kínálat gyógytornászok, hozzájárulva ezzel elősegítése, védelme, fenntartása és az egészség helyreállítása.

Munkaerőpiac

Aggodalomra ad okot az egészségre és a jólét állandó, így egyre nagyobb az igény a szakmai fizikai kezelést. A könyörtelen törekvés életminőséghez megelőzésére vagy kezelésére betegségek és sérülések, arra késztette a szakembereket tud dolgozni több területen.

Tanulmányok a World Health Organization - WHO rámutatni arra, hogy egy ország a 160 millió lakosú kell számolni 160 000 gyógytornász. Azonban csak Brazíliában 40.000 szakemberek szerte az országban, amely megerősíti a gyors és garantált beillesztés lehetőségeit.

Módszerek, mint RPG, Pilates, Manuális terápia, crochetagem teszi a különféle kezelési lehetőségek túlmutatnak a hagyományos fizikai kezelést. A keresést egy tökéletes test és a napi új technológiák megjelenése lehetővé tette új frontokat fizikoterápiás bőr- működőképes. A köz- és magánszféra ajánl a munkaterületet az gyógytornászok, a kezdő fizetések magasabbak, mint az R $ 1,500.00 30 órán át. Az egész karrier átlagkereset meghaladja R $ 10,000.00. Tanulmány Facipe az, hogy előre az idő, és célja a jövőben a sok eredményt.

mező

A gyógytornász dolgozik megelőzés, gyógyítás és rehabilitáció a funkcionális fizikai kapacitás a beteg. A szakember, aki teszi ki multidiszciplináris csapatok és a munka kórházak, rehabilitációs központok, sportklubok, iparágak, az iskolák és a kutatási központok.

Szakképzés Facipe lehetővé teszi a teljesítményt számos területen, a ortopédia, traumatológia, kérve, hogy gyorsítsák fel a helyreállítási mozgás és fájdalom csökkentésére, amíg az esztétika, wellness ajánlat és életminőséghez arc- és testkezelések. Kényeztesse beszállás kritikus állapotú betegek ICU; megelőzésére és rehabilitációjára sérülések sportolók vagy munkával kapcsolatos; a betegek gondozása a pre- és posztoperatív vannak más lehetőségek is.

A szakma által felügyelt Szövetségi Tanács Fizikoterápia - COFFITO - csakúgy, mint a regionális tanácsok. Azt is követni a tudományos karrierjét, már, gondoltam, hogy egy kutató vagy tanár? A terület hatalmas, és a választás az Öné!

általános célkitűzés

Vonat szakemberek generalista, humanisták, fényvisszaverő kritikus, önállóságot és betekintést dolgozni minőség, a hatékonyság, amely lehetővé teszi a promóció, megelőzés, a hasznosítás és a rehabilitáció az egészségügyi, a környezet, amelyben él, minőségének biztosítása és emberivé nyújtott ellátás az egyének, a családok és a szegény közösségek etikai elvek és értékek.

konkrét célok

  • Készségek és képességek fejlesztésére értékelésekhez és fizikoterápiás értékelések, értelmezése az előzetes klinikai és laboratóriumi vizsgálatok, készítsen funkcionális kinetikus diagnózis, felkutatására célok, válassza ki és dönt a megfelelő magatartás a műszaki és tudományos ismeretek;
  • Ösztönözni kutatómunka és tudományos kutatás, amely hozzájárul a haladás és javítását evolúciós megértése a beteg egészére;
  • Szükséges intézkedések megtétele, hogy fejlesszék a multidiszciplináris team munka, a megértés és interakció az egészségügy más területein, és hogy fejlesszék a diákok erkölcsi elkötelezettség, az elszámoltathatóság, az irányítás, a beszéd és a kommunikáció helyes, hatékony és elszámoltatható;
  • Fejleszteni a kreativitás olyan technikákat és manőverek, különösen olyan helyeken, vagy szervezetek, amelyek nem rendelkeznek saját forrásból
  • Kutatására, fejlesztésére és használják az új technológiákat alkalmazni a különböző területeken a fizioterápia;
  • Használja értékek és attitűdök alapján etikai elveket releváns szakmai gyakorlat;
  • Ösztönözni kell a készségek és képességek a tervezés és irányítás az egyes ágazatok Fizioterápiás, akár magán, állami vagy magán.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb