Bachelor Exercise Physiology

Általános információk

Program leírás

A gyakorlat fiziológiájának hallgatóként meg fogja tanulni, hogy a testmozgás hogyan változtatja meg az emberi test felépítését és működését. Megalapozott alapot kap az alap- és alkalmazott tudományokban, és belemerül a fiziológiába, az anatómiába, a kineziológiába, az erőbe és kondicionálásba, valamint a rokon egészségbe.

A gyakorlati gyakorlati tapasztalatokat beágyaztuk programunkba. Professzoraink és az öregdiákok hálózata hihetetlen lehetőségeket nyit a téren. Diákjaink nemcsak közvetlenül működnek az ONU atlétikai osztályának ONU és ONU hanem gyakorlatokat végeznek olyan helyeken, mint a Cleveland Clinic, az Akron Általános Kórház és az Ohio Állami Egyetemi Atlétikai Tanszék.

Az első naptól kezdve a család tagjai lesznek. Élvezni fogja a kis osztályokat, a biztonságos egyetemet és a tartós barátságokat. Támogató professzoraink megismerik Önt. Útmutatnak minden útja során, amikor döntést hoz a jövőjéről.

107037_13.jpg

Szilárd eredmények

  • 6 Gyakorlati fiziológia programunk egyike annak a hat Ohio-ban lévő akkreditációnak, amelyet a Szövetséges Egészségügyi Oktatási Programok (CAAHEP) akkreditációs bizottsága akkreditál.
  • 7 Erősségünk és kondicionáló koncentrációnk az Ohioban a hét azon egyike, amelyet az NSCA oktatási elismerési programként elismer.
  • 90 Diákjaink több mint 90% -kal élvezik az elfogadott rokonságot a társult egészségügyi végzős programokban és a szakmai programokban.
  • 13: 1 ONU hallgatók és oktatók aránya.

Válasszon egy Koncentrációt

Programunk rugalmasságot ad az érdeklődésének felfedezéséhez és meggondolkodásához. Nem kell, hogy 100% -ban biztos legyen a jövőbeli terveiben. Úgy terveztük, hogy a tantervünk számos különféle szakmai karrier szempontjából releváns legyen. Két különböző koncentráció közül választhat: Klinikai és Rehabilitációs Tudományok és Erő és Kondicionálás / Emberi Teljesítmény.

Klinikai és rehabilitációs tudományok

Ez a koncentráció kiegyensúlyozza a tanfolyamot az alkalmazott tanulással (gyakorlatok és a szükséges megfigyelési órák), és felkészíti Önt különféle rokon egészségügyi szakmákra, beleértve a testgyakorlást vagy az atlétikai edzést. Sok diplomásunk ezt a koncentrációt arra használja, hogy haladó szintű szakmai fokozatot szerezzen a fizikai vagy foglalkozási terápia területén. Azok a hallgatók, akik tudják, hogy atlétikai edzővé kívánnak válni, több egyetemen jelentkezhetnek a 3 2 Mester Atlétikai Edzéshez. Ez az ötéves program az ONU nál három évet vesz igénybe, gyakorlat-élettan alapképzésért, majd két évig egy másik egyetemen az atlétikai tréningek mesterképzéséért.

Erő és kondicionálás / emberi teljesítmény

Ez a koncentráció kihívást jelentő tantervet kínál, amely magában foglalja a gyakorlati és gyakorlati tapasztalatokat is, és felkészíti Önt végzős iskolára vagy különféle szakmai karrierekre, beleértve a szív rehabilitációját, a vállalati vagy a nyilvános fitneszt, vagy egy kollégiumi vagy profi sportos csapattal való együttműködésre. A kihívásokkal teli tanterv és a saját kemény munkája kombinációjával készen áll arra, hogy részt vegyen a nemzeti tanúsítási vizsgákon, például az Amerikai Sportgyógyászati Főiskola (ACSM) és a Nemzeti Erő és Kondicionáló Szövetség (NSCA) által felajánlottaknak. A tanúsítás megkülönbözteti Önt a versenytől azáltal, hogy biztosítja a szigorú nemzeti gyakorlati előírások betartását. 107033_4.jpg

Tanulási eredmények

A fiziológia fő gyakorlatában részt vevő hallgatók:

  • Végezzen általános testgyakorlati fiziológiát (azaz aerob képességet, izom kitartást, izom erejét, rugalmasságát, testösszetételét, pulzusát és vérnyomását) ülő és edzett egyéneknél, készségértékelés alapján.
  • Végezzen el gyakorlati előírásokat az ülő és edzett egyének gyakorlati képességeinek javítása érdekében.
  • Végezzen gyakorlati programozást és egészségfejlesztési programokat ülő és kiképzett egyének számára.

A következő kritériumok teljesülnek a CAAHEP nemzeti akkreditációs szabványainak teljesítéséhez:

  • A testgyakorlás fiziológiáját végzettek szakmai és tudományos ismeretekkel felkészülnek a klinikai és szakmai képesítésre, az átadási arány alapján értékelve
  • A fiziológia gyakorlati végzettségét felsőoktatási intézményben felkészítik a középiskolai posztgraduális és posztgraduális képzésre, valamint a közvetlen belépésre.
  • A gyakorlat-élettani diplomások szakmai felkészültséggel bírnak a választott testgyakorlati pályafutásukra, amelyet gyakorlati szakértői értékelések, diplomások elégedettségi felmérései és munkáltatói felmérések képeznek.

A testmozgás-élettani szakok fizikai vagy foglalkozási terapeutákká, kardiopulmonáris rehabilitációs szakemberekké, erő- és kondicionáló szakemberekké, személyi edzőkkel vagy fitnesz szakemberekké, vállalati wellness-program menedzserökké vagy erő-edzőkké válnak az egyetemi vagy profi sportcsapat számára.

107032_3.jpg

Tanterv

A testgyakorlat fiziológiájának 57 órás alapcsoportot vesz igénybe a CAAHEP akkreditációs követelményeinek teljesítése. A hallgatók ezután választanak egy olyan koncentrációt - akár klinikai és rehabilitációs tudományokat, akár erőt és kondicionálást / emberi teljesítményt -, amely további 12 hitelórát igényel. A tanfolyamok között szerepel az anatómia és élettan, a testgyakorlás élettana, az öregedés élettana, a patofiziológia, a sporttáplálkozás és -kiegészítés, a testgyakorlás tesztelése és a vényköteles készítmény, valamint az erő és a kondicionálás.

"Nagyszerű választás volt számomra a kicsi környezet, barátságos légkör és számos növekedési lehetőség miatt."

Lindsey Inkrott, BS '16

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb