Read the Official Description

Eltolása demográfia, a növekvő egészségtudatosság, az aktív szabadidő - három kulcsszót, hogy felvázolja, amiért az egészségügyi turizmus emelkedik. Ez az új orientáció turizmus felé megelőzés és az egészségügyi ellátás igényel képzett szakemberek és vezetők, akik innovatív kínálatát, végrehajtása és az így meghatározott új trendeket. Annak érdekében, hogy működik, mint szakmailag egészségturizmus, szüksége van a piacorientált, szervezeti és kommunikatív személyzet.

Távoktatás Bachelor egészségturizmus (B. A.) A jogosult a felület között igazgatási, egészségügyi, wellness, a megelőzés és a turizmus. Tanulmányozására konkrét ismeretek és cselekvési képességek tanítják: Tourist-tapasztalati tartalom párosítva orvosi know-how-t. Eltekintve a szakmai tudás előtt nyújtja Bachelor egészségturizmus (B. A.) adott körű ismereteket, amelyek megnyitják az utat egy ígéretes ipar. Mivel napjainkban az öregedés, a wellness-orientált társadalom egészségturisztikai szolgáltatások egyre nagyobb a kereslet.

Kulcsképesítések

Egyre több turista ajánlatok egészségtudatos célcsoportok jelennek meg a piacon. Ezek alapja egyrészt az idősek, amelyek egyre fontosabb az ügyfelek, és mozgassa egyéb témákról, mint a relaxáció, az egészséges táplálkozás, fitness és szépségápolási termékek az előtérben. Pontosan erre van szükség, hogy jogosultak a Bachelor egészségturizmus (B. A). Tanulmányozásával, megtudhatja, hogy saját vonzó ajánlatok és válaszolni hozzáértő, hogy az egyre növekvő kereslet.

A program megadja külön interfész ismeretek egészségturizmus piacán a következő területeken:

  • Közgazdasági és Idegenforgalmi Management
  • Vezetési ismeretek incl. Humánerőforrás menedzsment
  • utazási orvosi alapjai
  • Wellness és megelőzés
  • vezetői tapasztalat
  • tanácsadó

Pia Kramps tanult gyógyturizmus, alkalmazzák, és működik hatalom sport. Egy interjúban Markus Jung a Fernstudium-Infos.de arról beszél, hogy ő kapja meg minden egy fedél alatt.

Tanulmányi tartalma

A nagyon praktikus tananyag, hogy megszerezzék a szükséges transzverzális készségek fejlesztése a sikeres és fenntartható koncepciók egészségturizmus értékelni, végre vagy felügyelik. Technikailag nagyon gyakorlati tartalmát a központban:

  • Gyógyszer az egészségügyi turizmus, annak érdekében, hogy hatásait ismerteti az egyes hátrányok egészségügyi turizmus ajánlatokat. Ez a modul segít, hogy egy nagyon speciális tudás előnyt a verseny
  • Tanácsadás a szakértői vélemény az egészségturizmus kontextusok
  • Megelőzés és rehabilitáció, annak érdekében, hogy dönteni speciális célcsoportoknak és hatékony ajánlatokat is
  • Gesundheitstourismus-, wellness és spa menedzsment

Személyes és kommunikációs készségek kapsz mellett szakmai tartalom az úton. Egészíti ki az összes speciális menedzsment ismeretek az egészségügyi létesítmények.

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

A díjat a mértéke Bachelor Egészségturizmus (Bachelor of Arts) fogadja a fejlesztés, egyedi jellemzője, hogy támogatja a nemzeti és nemzetközi piaci igények figyelembe áram.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A Bachelor Program Egészségturizmus (BA) a Nemzetközi Ügynökség minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA) igazolt.

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1243

Program taught in:
Német

See 4 more programs offered by Apollon Hochschule »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
36 - 48 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date