Read the Official Description

Az újonnan szervezett Tanszék Jellemzők Major Health Science

Reagálás a nemzeti és regionális foglalkoztatási trendek az egészségügy és az orvostudomány Aquinói College kezdődik kínál a súlyos Health Science, hogy támogassa a főiskola küldetése, hogy egy liberális művészeti oktatás a pályaorientáció. Az új Egészségügyi Tudományos jelentős része az átnevezett Biológia és Egészségügyi Kar (korábban Biológia Tanszék). Hallgatók a bölcsészettudományi mag együtt biológia, kémia, fizika, matematika, Biokémiai és tanfolyamok szabott felvértezzük őket a posztgraduális képzés szövetséges egészségügyi területen, mint orvos asszisztens (PA) Fizikoterápia (PT), podiatry, és a közegészségügy.

Ennek részeként elkötelezettségünket a tudományok, Aquinói College megkezdte a kampányt, amely a $ 32 millió felújítása és bővítése a tudomány lehetőség. Sci terjeszkedés megnyitja az utat az új programokat, innovatív kutatási és hallgatói elkötelezettség, hogy készítsen a tudósok, mérnökök és matematikusok, akik hozzájárulnak a regionális STEM munkaerő, oktatási kezdeményezéseket és a kutatás.

  1. Aquinói biológia és egészségügyi diplomával élvezni elfogadás aránya közel 100% -os a orvos asszisztens, fizikoterápia és fogászati ​​programok
  2. Aquinói biológia és egészségügyi diplomával rendelkezik orvosi iskola elfogadási arány mintegy 20% -kal haladta meg az országos átlagot.
  3. 2000 óta közel egyharmada Aquinói biológia és egészségtudomány diplomások mentek keresni doktori fokozatot biológia vagy az egészséggel kapcsolatos területeken (humán gyógyászat, állatgyógyászat, fogászat, fizikoterápia, stb ...).
  4. Újabb 14% Aquinói biológia és egészségügyi diplomával mentek, hogy keresni egy Master hasonló területen (orvos asszisztens, a közegészségügy, az egészségügyi igazgatás, stb ...) 2000 óta.
  5. Öt évig futó Aquinas College biológia végzettségűek a 90-es percentilis felett értékelték a Major Field Test-et, egy standardizált biológiai tudás tesztet, amelyet több mint 300 főiskola és egyetem kezelt az Egyesült Államokban.
  6. Legfeljebb két képzett Tamás hallgató évente felvehető Michigan State University College of Human Medicine egy korai Assurance Partnership a két intézmény között.
  7. Képzett Aquinói biológia és egészségtudomány szakon lehet kapni választható biológia kredit laboratóriumi kutatások a Van Andel Intézet.
  8. Legalább két kar tagjai a Aquinas College biológia és Egészségtudományi Kar részt vesz a Mohler-Thompson Nyári Scholars programot minden nyáron, mely ösztöndíjat a képzett diákok, akik részt független kutatás.
  9. Minden előadás és gyakorlat által hozott Aquinói biológia és az egészségügyi tudományok nagy tanítják a teljes munkaidőben kar tagja, aki megszerezte a PhD az ő / szakterülettel.
  10. Alumni a biológia és az egészségügyi tudományok programban szerzett végzettség vagy szakmai végzettséget tekintélyes egyetemek, mint Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame és a Berkeley és a Harvard.

Gyakorlati tapasztalat

A Aquinas College biológia és Egészségtudományi Tanszék került kiválasztásra, hogy csatlakozzon a Small World kezdeményezés (SWI), a Yale Egyetemen alapú non-profit szervezet, amelynek célja, hogy megtanítsa a diákok tudományos módszerekkel, miközben egyidejűleg crowdsourcing felfedezése új antibiotikumokat.

„A biológia kar izgatott, hogy egy része ennek az innovatív program, amely megadja a diákok több lehetőséget, hogy vegyenek részt hiteles kutatás”, mondta Jennifer Hess, Ph.D., egyetemi docens a biológia. „Már nagyon várjuk, hogy teljes mértékben integrálja a SWI tananyag az új egészségügyi szakterület tanterv jelenleg kidolgozás alatt álló tanszéken.”

Fok

A Aquinas College Biológia Tanszék került kiválasztásra, hogy csatlakozzon a Small World kezdeményezés (SWI)Egy Yale Egyetemen alapú non-profit szervezet, amelynek célja, hogy megtanítsa a diákok tudományos módszerekkel, miközben egyidejűleg crowdsourcing felfedezése új antibiotikumokat.

Ez a választás nyújt finanszírozást képzést és anyagokat beépíteni az SWI tantervet az osztály bevezető biológia kurzusok az őszi félévben 2017. Belül Michigan, Aquinói College jelenleg a második felsőoktatási intézmény (Eastern Michigan University az egyéb), és az egyetlen kis bölcsészettudományi főiskola üdvözlendő, mint egy része a SWI konzorcium.

A program ihlette válaszul az elnök tanácsadói testületének Tudományos és Technológiai (PCAST) jelentést a 2012-es úgynevezett a „(csere) standard laboratóriumi tanfolyamok felfedezés alapú kutatási képzés.” SWI célja, hogy vegyenek részt a diákok kutatási amely foglalkozik a valós válság --- a csökkenő kínálat hatékony antibiotikumok.

„A biológia kar izgatott, hogy egy része ennek az innovatív program, amely megadja a diákok több lehetőséget, hogy vegyenek részt hiteles kutatás”, mondta Jennifer Hess, Ph.D., egyetemi docens a biológia. "Várjuk, hogy teljes mértékben integráljuk a SWI tantervét a biológia tanszékünkben jelenleg kifejlesztett új egészségtudományi tantervbe." Az SWI célja "foglalkozni az antibiotikum-rezisztencia iránti globális aggodalommal, az új természetes termék-antibiotikum jelöltjeinek felfedezésével és tanulmányozzák a talaj fel nem használt mikrobiális és biokémiai sokféleségét. "A tananyag felhasználásával minden bevezető Aquinas biológia hallgató, köztük sok elsőéves diák, lehetősége lesz arra, hogy alkalmazza az alkalmazott kutatásokat, és közvetlenül bővítse a jelenlegi tudományos ismereteket orvosilag fontos területen.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019