Read the Official Description

Az egészségügyi ágazat egyre nagyobb teljesítményű készülékek és rendszerek használnak; innovatív információs technológia optimalizálja a kommunikációs és hálózati különböző területeken. Ez a fejlődés nem áll meg előtte otthoni ellátás. De az orvosi technika együtt teljes forgalma körülbelül 22 milliárd euró, és közel 113.000 alkalmazottal (Forrás: SPECTARIS évkönyv: A német Medical Technology Industry 2011) egyik sarokköve a német gazdaság. Tervezni a drága berendezések és informatikai rendszerek hatékonyan és kísérő szakemberek, akik jól ismerik a műszaki és a gazdasági folyamatok az iparban.

A program Health Technology Management (B. A.) képez pontosan ezt az interdiszciplináris szakember. Mivel az egészségügyi technológiai vezetők Ezek ideális képesítéssel, hogy a stratégiai koncepciók használati megelőző, járó- és fekvőbeteg ellátási rendszerek, és nem csak a költségek csökkentése, hanem hogy versenyelőnyt.

Kulcsképesítések

A modern egészségügyi technológia áll a középpontjában ennek az egyedülálló Németországban szak. A Bachelor Health Technology Management (B. A.) Ezek középpontjában a technológiai igények az egészségügyi ágazat. A tanuló egészségügyi gazdasági tartalmat alapjait informatikai és feldolgozza az orvosi kombináljuk, így viseli az idősödő társadalom és az egyre kifinomultabb orvosi minőségű ellátás számlát.

Tanulmányi tartalma

A Bachelor Health Technology Management (B. A.) alkotó szakemberek egy szemet együttműködési folyamatokat. Az éppen fejlesztettek ki, a piaci igények eladta a tananyag APOLLON egyetem képes használni az egészségügyi technológia optimálisan a betegellátásban. Itt tekintete egész orvostechnika túlmutat, és magában foglalja az informatikai multimédia-technológia és az iparral kapcsolatos logisztikai folyamatok egy. Minden tartalom részletesen ismertetett és tesztelt alapuló alkalmazás és esettanulmányok a gyakorlatban.

Arra összpontosít, hogy a téma, hogy szükség van a nézet, amely az egészségügyi technológia vezetője mindig:

  • Health Economics
  • Használati és alkalmazási területei IKMT rendszerek
  • Feltételek, lehetőségei és korlátai az orvosi technológia
  • E-Health Management
  • Segítő egészségügyi technológia (AAL)

E négy terület szakértői tömörítjük tanulmányozásával egyedülálló keresztmetszetét tudás, amely feljogosítja, hogy végre az egészségügyi technológiák költség, a betegektől és logisztikai szempontból optimális.

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

A végén természetesen ha megszerzi a nemzetközileg elismert Bachelor of Arts (B. A.) A Department of Technology és a logisztika. Az ilyen mértékű tesz egy első osztályú interface manager iparág-specifikus üzleti és technológiai szakértelmét.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A Bachelor program Health Technology (BA) által igazolt International Agency for minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA).

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap).

Program taught in:
Német

See 4 more programs offered by Apollon Hochschule »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
36 - 48 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date